Catering in Callantsoog

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Uw favoriete  catering

Online uw catering bestellen? Dat doe je bij Happie Delivery. Voor elke bijeenkomst keuze uit een super groot assortiment; BBQ, Hapjes, Buffetten, Lunch, High Tea's & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in Callantsoog
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn vrouw en ik hebben een themafeest laten regelen door Happie Delivery Catering. Ze hadden het prima georganiseerd. Het personeel is zeer enthousiast en kundig en het diner was erg lekker. Ga zo door!. "

- Mevrouw . Vogelaar .

Thanks dames en heren! De bedrijfsborrel was fantastisch. De studenten vonden het te smakelijk voor woorden. Graag tot snel. "

- Mevrouw R. Van der Linden .

De vereniging heeft van het weekend een Mexicaans buffet bij Happie Delivery besteld. Het was perfect! Het smaakte top! Met het eten en jullie flexibiliteit hebben jullie jullie zelf overtroffen. . "

- Mevrouw . Idrissi .

Catering in Callantsoog bestellen doe je simpel op het web via Happie Delivery!

Die prachtige gemeente biedt altijd wat te doen. Zo zijn er in deze plaats vele festiviteiten en een spetterende centrum die u op uw vrije dagen kunt bezoeken. In zo’n feestelijke gemeente, is het ook niet raar dat veel particulieren en bedrijven zoeken naar een cateraar voor hun Catering in Callantsoog. Het maakt niet uit of u bedrijfsbijeenkomst host of een prive feestje viert. Voor de lekkerste gerechten uit uw streek komt u bij Happie Delivery.

Hapjes en gerechten laten leveren voor jouw feestje of voor een bedrijfsevent, jubileum of zakelijke event doe je bij Happie Delivery Catering in Callantsoog. Via onze webshop heeft u uw catering eenvoudig besteld. Maar welke mogelijke catering heeft Happie Delivery Catering allemaal? U bent aan het juiste adres voor geweldige sandwiches en salades, de meest unieke party snacks, de meest smakelijke avondmaaltijden, maar ook de meest malse BBQ’s, waarbij u een doorgewinterde BBQ-kok alles voor u laat regelen. Van de voorbereidingen tot het grillen en als laatst weer tot de schoonmaak. Zowaar de afwas wordt gedaan. Dat klinkt toch perfect?

Catering in Callantsoog nodig? Welke soorten kunt u laten bezorgen?

Het assortiment van Cateraar Happie Delivery is heel erg breed. Zo kunt u kiezen uit de volgende type catering.

Lunch bestellen

De lekkerste lunches bestel je Happie Catering in Callantsoog. Voor een ieder staat er wel wat tussen. Onze lunchpakketten bestaan uit verchillende soorten broodjes, verse rauwkost, warme broodjes, of zelfs diverse powerbars. Laat indien gewenst uw middagmaaltijden per persoon verpakken. Zelfs als u uw lunches op meerdere plaatsen wilt laten leveren, dan is dat geen probleem.Happie Delivery maakt uitsluitend gebruik van ecologisch verpakkingsmateriaal. Zo doen wij, net als velen, ons best voor een gezondere wereld.

High Tea 

Wilt u uitgebreiders dan een ordinaire middagmaaltijd, dan kan je kiezen voor een High Tea. Diverse opties bommetje vol met lekkere hartige en zoete snacks. Bijvoorbeeld tiramisu, boterkoek en smakelijke ciabattas met humus. Te regelen voor grote groepen of kleinere bijeenkomsten. Hebben jullie dieetwensen? Happie houdt er natuurlijk rekening mee! Lactosevrij, glutenvrij of halal, het is volkomen geen obstakel.

Buffetten

Buffeten zijn de trots van Happie Delivery Catering. De meest tongstrelende Catering in Callantsoog ,kan je wel zeggen. De keuze in ons menu is reuze. U vindt van Italiaanse maaltijden tot soepbuffetten! Daarnaast kunt u uw maaltijden geheel op maat bij ons bestellen. Zo kiest u totaal zelf welke gerechten wij op uw bijeenkomst leveren.

BBQ catering

Wilt u een echt zomers feestje, buiten in de tuin? Zie dan onze BBQ Catering in Callantsoog. Dat kunnen wij volledig voor u verzorgen. Of u nu uw zinnen zet op alleen het BBQ-pakket, of dat u wilt dat er een echte BBQ-koning naar uw huis of werk komt. We got it all Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De BBQ’s kunnen worden bezorgd in heel Holland.

Borrelhapjes bestellen

Zalige en unieke hapjes regelen doet heel Holland via de webshop van Happie Delivery Catering in Callantsoog. Met ons grote assortiment zorgen wij dat een ieder lievelings hapjes vindt. Van spare-ribs tot vegan hapjes en van mini pizza’s tot caprese spiesjes. U vindt het hier allemaal. De hapjes worden geleverd in elke provincie van Nederland.

Tapas bestellen 

Houdt u van deze fenomenale Spaanse gerechten? Zie dan eens onze tapas buffetten. Met keuze uit vele menus vindt u ten alle tijden het tapas pakket dat naadloos aansluit bij uw event.

 

Uw maaltijden warm laten afleveren, of toch a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Callantsoog kan uw maaltijden bezorgen wanneer, waar en hoe u dat wilt. wilt dat de maaltijden gekoeld geleverd worden en dat u deze zelf opwarmt (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Liever dat het warm geleverd wordt? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Happie Delivery is bekend op elk culinair terrein Zo vindt u Spaanse, Mexicaanse, Italiaanse, Aziatische en Amerikaanse catering in onze webshop. Ook voor niet alledaagse catering bent u bij ons aan het juiste adres. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Callantsoog bestellen!

Happie Delivery Catering staat voor authentieke  en tongstrelende catering. Online uw bestelling regelen was nimmer zo gemakkelijk. Wilt u het liefst catering op maat? Dan maken wij binnen eendag een voorstel. Geheel vrijblijvend en gratis. Of Course!

Be Happie!