Burger Buffet

 12,50 per persoon

 

Bouw jouw eigen burgers! Happie Delivery heeft een uniek burger buffet. Wij serveren op uw evenement de lekkerste ingrediënten voor de beste burgers! Wij zetten uw buffettafel op met heerlijke soorten burgerbroodjes, runderhamburgers, kipburgers, vega burgers en heerlijke supplementen. Wij serveren voldoende producten voor 2 burgers per persoon.


 

 12,50 per persoon

Borden en bestek nodig? (GRATIS)
This option is required
Ja € 0,00 Nee € 0,00
Clear selection
Category:

 

Wat krijgt u allemaal?

 

Broodjes; Soft American Buns, Chiabatta bol

Burgers; Runderhamburger, Kipburger, Vega burger

Supplementen: Uienringen, Augurk, Gebakken spek, Jalapeños, Komkommer, Tomaat, Gebakken ei, Gebakken champignons.

Sauzen: Smokey BBQ saus, Knoflooksaus, Cocktailsaus


 

Burger buffet bestellen; een unieke ervaring!

Wie houdt er nou niet van heerlijke burgers. Niet alleen kinderen zijn er dol op, maar wij volwassenen stiekem ook. Bij het Build Your Own Burger Buffet maak jij jouw eigen burgers met de topping die je zelf het lekkerst vind. Wij serveren 3 soorten burgers bij jouw burger buffet, 3 sauzen, 2 soorten burger Buns en diverse toppings.  

Hoe wordt het burger buffet geserveerd?

Wij zetten de burgers voor u warm in chafingsdishes. Deze burgers blijven nu zo’n 2 uur warm, dus u en uw gasten kunnen rustig aan doen. Alles wordt geleverd in thermoboxen, zodat het de juiste temperatuur houdt en de kwaliteit gewaarborgd blijft. De koude supplementen worden koud geserveerd op schalen. Het gerei, de borden en het bestek krijgt u gratis van ons in bruikleen indien gewenst. Ook voor de vegetarische eters is dit burgerbuffet geschikt; er worden ook Vega-burgers geleverd!