Catering in Bruntinge

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Uw favoriete  catering

Catering regelen? Dat doe je bij Happie Delivery. Voor elke bijeenkomst keuze uit een ongelofelijk groot assortiment; BBQ, Hapjes, Lunch, Buffetten, High Tea's & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in Bruntinge
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn medewerkers hebben een BBQ-party laten regelen door Happie Delivery Catering. Ze hadden het goed geregeld. Hun medewerkers waren zeer vrolijk en professioneel en het eten was erg lekker. Ga zo door!. "

- Meneer B. Angelus .

Heel erg bedankt! Het feestje was zeer geslaagd. De studenten waren helemaal happy. We zien jullie snel. "

- Meneer U. Van der Linden .

Ik had van de week een Spaans buffet bij Happie Delivery geregeld. Het heeft geweldig gesmaakt! Met het eten en jullie flexibiliteit hebben jullie jullie zelf overtroffen. . "

- Meneer F. el Yousfi .

Catering in Bruntinge laten bezorgen doet heel Nederland simpel op het internet via Happie Delivery!

Deze prachtige gemeente kent altijd wat te doen. Zo heeft u in deze plaats vele festivals en een bruisende uitgaanscentrum die u gedurende het jaar kunt beleven. Met zoveel leuks te doen, is het ook niet raar dat veel mensen en bedrijven zoeken naar een online traiteur voor hun Catering in Bruntinge. Of u nu een zakelijk event organiseert of een prive feestje viert. Voor de beste catering uit uw streek gaat u naar Happie Delivery Catering.

De beste gerechten laten leveren voor jouw feestje of voor een bedrijfsbijeenkomst, jubileum of zakelijke bijeenkomst doe je bij Happie Catering in Bruntinge. Via onze webshop heeft u uw catering eenvoudig voor elkaar. Maar wat voor gerechten heeft Happie allemaal? U kunt bij ons terecht voor zalige sandwiches en salades, de meest originele hapjes, de meest smakelijke diners, maar ook de de lekkerste BBQ-pakketten, waarbij u een echte grill-koning u alles uit handen laat nemen. Van de inkopen tot het echte BBQ werk en als laatst weer tot het opruimen. Zowaar de vuile vaat wordt gedaan. Dat klinkt toch als muziek in de oren?

Catering in Bruntinge nodig? Welke soorten kunt u laten leveren?

Er zijn erg veel opties bij Cateraar Happie Delivery . Zo kunt u kiezen uit de volgende soorten catering.

Lunch bestellen

De lekkerste middag maaltijden regel je bij Happie Catering in Bruntinge. Voor iedereen is er iets te vinden op onze site. Onze lunches bestaan uit verchillende soorten broodjes, verse rauwkost, warme broodjes, en zelfs diverse candybars. Laat indien gewenst uw lunchpakketten individueel verpakken. Ook als u uw lunchpakketten op meerdere adresssen wilt laten bezorgen, dan is dat geen probleem.Wij maken alleen gebruik van biologische verpakking. Zo zorgen ook wij voor een gezondere wereld.

High Tea 

Wilt u luxers dan een alledaagse middagmaaltijd, dan kunnen jullie gaan voor een High Tea. Diverse pakketten helemaal vol met heerlijke zoete en hartige gerechtjes. Bijvoorbeeld tiramisu, boterkoek en smakelijke sandwiches met humus. Te regelen voor grote groepen of kleinere bijeenkomsten. Heeft u dieetwensen? Happie Delivery houdt er absoluut rekening mee! Glutenvrij, lactosevrij, halal, het is compleet geen probleem.

Buffetten

Buffeten zijn de trots van Happie Delivery Catering. De meest tongstrelende Catering in Bruntinge haal je hier. Ons assortiment is erg groot. U vindt van Spaanse menu’s tot visbuffetten! Ook kunt u geheel uw eigen gerechten laten samenstellen. Zo kiest u compleet zelf welke gerechten wij op uw bijeenkomst presenteren.

BBQ catering

Bent u liefhebber van een zonnig feestje, buiten in de tuin? Bekijk dan eens onze BBQ Catering in Bruntinge. Dit kan u helemaal door ons laten verzorgen. Of u nu uw zinnen zet op alleen het BBQ-pakket, of dat u ook een BBQ-koning wilt laten komen. Wij regelen het allemaal Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De BBQ-pakketten kunnen worden bezorgd in geheel Nederland.

Borrelhapjes bestellen

Zalige en unieke hapjes regelen doet heel Holland in de online winkel van Happie Delivery Catering in Bruntinge. Met onze brede keuze zorgen wij dat een ieder z’n favoriete borrelhapjes vindt. Van spare-ribs tot vegan hapjes en van albondigas tot fruit spiesjes. U vindt het hier allemaal. De fingerood worden bezorgd in alle steden van Nederland.

Tapas bestellen 

Houdt u van deze echte Spaanse lekkernijen? Zie dan eens onze tapas buffetten. Met keuze uit vele menus vindt u altijd het tapas pakket dat naadloos aansluit bij uw event.

 

Jouw gerechten op temperatuur laten afleveren, of toch a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Bruntinge kan uw maaltijden afleveren wanneer, waar en hoe u dat uitkomt. wilt dat de catering koel bezorgd worden en dat u het zelf op temperatuur brengt (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Wilt u dat het warm aankomt? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Wij zijn bekend op elk culinair terrein Zo vindt u Mexicaanse, Aziatische, Amerikaanse, Spaanse en Italiaanse catering in onze webshop. Ook voor niet alledaagse catering zit u helemaal goed bij Happie. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Bruntinge bestellen!

Happie Delivery staat garant voor unieke  en tongstrelende catering. Online bestellen was nimmer zo gemakkelijk. Wilt u liever catering op maat? Dan maken wij binnen 24 uur een offerte. Geheel vrijblijvend en gratis. Of Course!

Be Happie!