Catering in Brouwershaven

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Uw favoriete  catering

Catering regelen? Dat doe je bij Happie Delivery Catering. Voor elk feest keuze uit een super groot assortiment; BBQ, Hapjes, Buffetten, Lunch, High Tea's & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in Brouwershaven
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn vrouw en ik hebben een feest geregeld via Happie Delivery . Ze hadden het prima georganiseerd. erg aardig en professioneel en de hapjes was smaakvol. Ga zo door!. "

- Mevrouw . Essenlaar .

Merci! Het feestje was zeer geslaagd. De studenten vonden het enorm leuk. Tot de volgende keer. "

- Meneer Y. De Bruijn .

Ik heeft van de week een Spaans buffet bij Happie Delivery besteld. Het was perfect! Het smaakte top! Met de en de service hebben jullie onze avond gemaakt. . "

- Mevrouw J. El Morabet .

Catering in Brouwershaven laten leveren doet heel Nederland simpel op het internet via Happie Delivery!

Deze prachtige gemeente kent altijd wat te doen. Zo heeft u in deze plaats tal van festivals en een bruisende nachtleven die u jaarlijks kunt doorstruinen. Met zoveel leuke festiviteiten, is het dan ook niet vreemd dat veel particulieren en bedrijven zoekend zijn naar een online traiteur voor hun Catering in Brouwershaven. Het maakt niet uit of u zakelijke bijeenkomst organiseert of een particulier feestje viert. Voor de beste catering uit uw streek neemt u contact op met Cateraar Happie Delivery.

De beste gerechten bestellen voor jouw feestje of voor een bedrijfsevent, babyshower of bedrijfsbijeenkomst doe je bij Happie Catering in Brouwershaven. Met onze webwinkel heeft u uw catering gemakkelijk voor elkaar. Maar welke mogelijke catering heeft Happie Delivery allemaal? U kunt bij ons terecht voor heerlijke sandwiches en salades, de meest unieke party snacks, de meest tongstrelende buffetten en zelfs de gezelligste BBQ party's, waarbij u een BBQ meester u alles uit handen laat nemen. Van het aansteken van de BBQ tot het echte BBQ werk en uiteindelijk weer tot het opruimen. Ook de vaat wordt geregeld. Dat klinkt toch geweldig?

Catering in Brouwershaven nodig? Welke type kunt u laten leveren?

Er zijn super veel opties bij Happie Delivery . Zo kunt u de volgende soorten catering bij ons bestellen.

Lunch bestellen

De beste middag maaltijden regel je bij Happie Catering in Brouwershaven. Voor allen is er iets te vinden op onze site. Onze lunches bestaan uit heerlijke sandwiches, knapperige salades, warme snacks, en zelfs diverse zoetigheden. Laat indien gewenst uw middagmaaltijden per persoon verpakken. Ook als u uw lunchpakketten bij verschillende mensen wilt laten leveren, dan is dat een optie.Happie Delivery Catering maakt uitsluitend gebruik van biologische verpakking. Zo zorgen ook wij voor een gezondere natuur.

High Tea 

Wilt u luxers dan een doorsnee lunch, dan kan je kiezen voor een High Tea. Diverse opties helemaal vol met lekkere hartige en zoete gerechtjes. Bijvoorbeeld makarons, boterkoek en uitgebreide sandwiches met carpaccio. Te laten bezorgen voor grotere groepen of kleinere ontmoetingen. Hebben uw gasten dieetwensen? Happie houdt er absoluut rekening mee! Halal, glutenvrij, lactosevrij, het is volkomen geen moeite.

Buffetten

Buffeten is het specialisme van Happie Delivery Catering. De lekkerste Catering in Brouwershaven ,durven wij wel te zeggen. De keuze online is enorm. U vindt van Aziatische maaltijden tot visbuffetten! Tevens, kunt u geheel uw eigen menu laten samenstellen. Zo kiest u totaal zelf welke lekkernijen wij op uw bijeenkomst serveren.

BBQ catering

Houdt u van een super gezellig feestje, onder de volle zon? Bekijk dan eens onze BBQ Catering in Brouwershaven. Dat kunnen wij helemaal voor u verzorgen. Of u nu uw zinnen zet op alleen het BBQ-menu, of dat u wilt dat er een BBQ-Kok naar uw locatie komt. We got it all Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De barbecues worden geleverd in heel Holland.

Borrelhapjes bestellen

Onovertroffen en ambachtelijke borrelhapjes regelen doet heel Holland in de webshop van Happie Delivery Catering in Brouwershaven. Met ons grote assortiment zorgen wij dat een ieder lievelings borrelhapjes vindt. Van canapés tot vega hapjes en van albondigas tot fruit spiesjes. U vindt het hier allemaal. De fingerood worden geleverd in heel ons land.

Tapas bestellen 

Bent u ook gek op deze fenomenale Spaanse gerechten? Zie dan eens onze tapasmenu’s. Met keuze uit vele menus vindt u ten alle tijden het tapas pakket dat naadloos aansluit bij uw event.

 

Jouw producten op temperatuur laten bezorgen, of liever a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Brouwershaven kan uw producten bezorgen wanneer, waar en hoe u dat wilt. Verlangt dat de catering gekoeld geleverd worden en dat u deze zelf op temperatuur brengt (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Wilt u dat het warm wordt geleverd? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Wij zijn van alle marken thuis Zo hebben wij Amerikaanse, Aziatische, Italiaanse, Mexicaanse en Spaanse catering in ons assortiment. Ook voor niet alledaagse catering bent u bij ons aan het juiste adres. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Brouwershaven bestellen!

Happie Delivery Catering staat voor unieke  en lekkere catering. Online bestellen was nog nooit zo gemakkelijk. Wilt u het liefst catering op maat? Dan maken wij binnen 24 uur een voorstel. Geheel vrijblijvend en gratis. Of Course!

Be Happie!