Catering in Bronkhorst

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Uw favoriete  catering

Online uw catering regelen? Dat doe je bij Happie Delivery. Voor elke bijeenkomst keuze uit een ongelofelijk groot assortiment; Hapjes, Lunch, High Tea's, Buffetten, BBQ & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in Bronkhorst
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn collega's en ik hebben een BBQ-party laten organiseren door Happie Delivery . Het was goed georganiseerd. Hun medewerkers zijn erg vrolijk en kundig en de hapjes was overheerlijk. Ga zo door!. "

- Mevrouw X. Verstheen .

Heel erg bedankt! Het evenement was geweldig. De gasten waren enorm tevreden. We zien jullie snel. "

- Mevrouw E. De Bruijn .

Ons bedrijf heeft verleden week een Spaans menu bij jullie geregeld. Het was perfect! Het smaakte top! Met de snelheid en de services hebben jullie jullie zelf overtroffen. . "

- Mevrouw D. Alaoui .

Catering in Bronkhorst regelen doet heel Nederland gemakkelijk op het internet via Happie Delivery!

Deze prachtige stad biedt altijd wat mee te maken. Zo kent deze plaats vele bezienswaardigheden en een spetterende nachtleven die u gedurende het jaar kunt beleven. In zo’n actieve stad, is het ook niet raar dat velen zoekend zijn naar een cateraar voor hun Catering in Bronkhorst. Het maakt niet uit of u een zakelijk evenement houdt of een prive feestje viert. Voor de meest tongstrelende gerechten uit uw streek gaat u naar Happie Delivery.

Maaltijden boeken voor bijvoorbeeld een verjaardag, jubileum of zakelijke event doe je bij Happie Catering in Bronkhorst. In onze online bestelomgeving heeft u uw favoriete gerechten eenvoudig besteld. Maar welke heerlijke opties heeft Cateraar Happie Delivery allemaal? U zit hier helemaal goed voor zalige middagmaaltijden, de allerbeste hapjes, de meest tongstrelende avondmaaltijden, maar ook de de lekkerste BBQ-pakketten, waarbij u een BBQ meester u alles uit handen laat nemen. Van de voorbereidingen tot het echte BBQ werk en uiteindelijk weer tot de schoonmaak. Zelfs de vaat wordt gedaan. Dat klinkt toch geweldig?

Catering in Bronkhorst nodig? Welke soorten kunt u laten bezorgen?

De online winkel van Happie staat helemaal vol met heerlijkheden. Zo heeft u keuze uit de volgende soorten maaltijden.

Lunch bestellen

De lekkerste middag maaltijden laat je regelen Happie Catering in Bronkhorst. Voor een ieder is er iets te vinden in onze webwinkel. Onze lunches bestaan uit heerlijke sandwiches, knapperige salades, warme snacks, of zelfs diverse powerbars. Laat indien gewenst uw lunches per persoon verpakken. Ook wanneer u uw middagmaaltijden op meerdere adresssen wilt laten leveren, dan is dat geen probleem.Happie Delivery Catering maakt alleen gebruik van ecologische verpakking. Zo doen wij, net als velen, ons best voor een fijnere wereld.

High Tea 

Heeft u voorkeur voor iets feestelijkers dan een zo’n gangbare middagmaaltijd, dan kan je kiezen voor een High Tea. Diverse pakketten bommetje vol met zalige zoete en hartige gerechtjes. Bijvoorbeeld tiramisu, cheesecake en smakelijke ciabattas met zalm. Te bestellen voor grotere groepen of kleine ontmoetingen. Heeft u dieetwensen? Happie Delivery houdt er vanzelfsprekend rekening mee! Lactosevrij, glutenvrij of halal, het is volkomen geen probleem.

Buffetten

Buffeten zijn de kracht van Happie Delivery Catering. De meest tongstrelende Catering in Bronkhorst haal je hier. Ons assortiment is erg groot. U vindt van Aziatische maaltijden tot visbuffetten! Daarnaast kunt u geheel uw eigen menu laten samenstellen. Zo bepaalt u compleet zelf welke lekkernijen wij op uw event presenteren.

BBQ catering

Wilt u een zonnig feestje, buiten in de tuin? Zie dan onze BBQ Catering in Bronkhorst. Dit kan u geheel door ons laten regelen. Of u nu gaat voor alleen het BBQ-pakket, of dat u wilt dat er een BBQ-Kok naar uw locatie komt. Wij regelen het allemaal Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De barbecues worden bezorgd in heel Nederland.

Borrelhapjes bestellen

Onovertroffen en ambachtelijke hapjes bestellen doet heel Nederland in de online winkel van Happie Delivery Catering in Bronkhorst. Met ons grote assortiment zorgen wij dat iedereen lievelings borrelhapjes vindt. Van canapés tot vega hapjes en van mini pizza’s tot fruit spiesjes. Wij hebben het allemaal! De fingerood worden geleverd in alle steden van Nederland.

Tapas bestellen 

Ook fan van deze echte Spaanse lekkernijen? Zie dan eens onze tapasmenu’s. Met keuze uit meerdere pakketten vindt u altijd het tapas pakket dat naadloos aansluit bij uw event.

 

Uw maaltijden op temperatuur laten bezorgen, of toch a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Bronkhorst kan uw producten bezorgen waar, wanneer en hoe u dat wilt. Is het beter dat de gerechten koel geleverd worden en dat u het zelf op temperatuur brengt (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Verlangt u dat het warm geleverd wordt? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Wij zijn van alle marken thuis Zo hebben wij Spaanse, Mexicaanse, Italiaanse, Aziatische en Amerikaanse catering in onze arrangementen. Ook voor catering die u niet vaak ziet zit u goed bij Happie Delivery. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Bronkhorst bestellen!

Happie Delivery staat voor unieke  en tongstrelende catering. Online uw bestelling regelen was nimmer zo gemakkelijk. Wilt u het liefst catering op maat? Dan maken wij binnen 24 uur een voorstel. Geheel gratis en vrijblijvend. Of Course!

Be Happie!