Catering in Broekland

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Your favorite  catering

Online uw catering regelen? Dat doe je bij Happie Delivery. Voor elk feest keuze uit een super groot assortiment; BBQ, Hapjes, Buffetten, Lunch, High Tea's & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in Broekland
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn medewerkers hebben een bijeenkomst geregeld via Happie Delivery . Het was goed geregeld. Hun medewerkers waren erg vrolijk en kundig en het eten was erg lekker. Ga zo door!. "

- Mevrouw K. Vogelaar .

Super bedankt! De bedrijfsborrel was fantastisch. Onze feestgangers vonden het super gezellig. We zien jullie snel. "

- Mevrouw E. Jacobs .

Onze school had van het weekend een Mexicaans diner bij jullie geregeld. Het was perfect! Het smaakte top! Met het eten en jullie flexibiliteit hebben jullie jullie zelf overtroffen. . "

- Meneer D. Ben Saleh .

Catering in Broekland laten bezorgen doe je simpel op het internet via Happie Delivery!

Deze unieke stad kent altijd wat te doen. Zo heeft u in deze plaats vele evenementen en een gezellige uitgaanscentrum die u op uw vrije dagen kunt doorstruinen. Met zoveel leuke bezigheden, zal het dan ook niet verbazen dat veel particulieren en bedrijven zoekend zijn naar een cateraar voor hun Catering in Broekland. Of u nu een zakelijk evenement houdt of een particulier feestje viert. Voor de meest geweldige gerechten uit uw streek gaat u naar Happie.

Catering bestellen voor jouw feestje of voor een zakelijke event, jubileum of bedrijfsbijeenkomst doe je bij Happie Delivery Catering in Broekland. Via onze online bestelomgeving heeft u uw favoriete gerechten in een handomdraai geregeld. Maar welke heerlijke opties kunt u allemaal bestellen? U kunt bij ons terecht voor zalige middagmaaltijden, de meest unieke borrelhapjes, de meest tongstrelende avondmaaltijden en zelfs de meest malse BBQ’s, waarbij u een echte grill-koning u alles uit handen laat nemen. Van de voorbereidingen tot het grillen en uiteindelijk weer tot de schoonmaak. Ook de vuile vaat wordt geregeld. Dat klinkt toch perfect?

Catering in Broekland nodig? Welke type kunt u laten bezorgen?

Het assortiment van Cateraar Happie Delivery is heel erg breed. Zo kunt u de volgende type maaltijden bij ons bestellen.

Lunch bestellen

De lekkerste lunches bestel je Happie Catering in Broekland. Voor een ieder is er iets te vinden in ons assortiment. Onze lunches bestaan uit diverse broodjes, verse salades, warme snacks, en zelfs diverse zoetigheden. Laat indien gewenst uw lunchpakketten individueel verpakken. Ook als u uw lunchpakketten bij verschillende mensen wilt laten bezorgen, dan is dat geen probleem.Happie maakt uitsluitend gebruik van ecologische verpakking. Zo doen wij, net als velen, ons uiterste best voor een fijnere wereld.

High Tea 

Wilt u uniekers dan een zo’n gangbare middagmaaltijd, dan kunnen jullie kiezen voor een High Tea. Diverse pakketten helemaal vol met zalige hartige en zoete gerechtjes. Bijvoorbeeld tiramisu, cheesecake en uitgebreide sandwiches met humus. Te regelen voor grote groepen of kleine feestjes. Hebben uw gasten dieetwensen? Wij houden er vanzelfsprekend rekening mee! Halal, glutenvrij, lactosevrij, het is allemaal geen moeite.

Buffetten

Buffeten is het specialisme van Happie Delivery Catering. De lekkerste Catering in Broekland ,durven wij wel te zeggen. De keuze op onze website is gigantisch. U vindt van Italiaanse menu’s tot visbuffetten! Ook kunt u uw catering geheel op maat bij ons regelen. Zo bepaalt u helemaal zelf welke gerechten wij aan uw gasten leveren.

BBQ catering

Houdt u van een zonnig feestje, buiten in de tuin? Ga dan voor onze BBQ Catering in Broekland. Dit kan u volledig door ons laten regelen. Of u nu uw zinnen zet op alleen het BBQ-pakket, of dat u wilt dat er een BBQ-Kok naar uw locatie komt. Wij regelen het allemaal Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De BBQ-pakketten worden bezorgd in heel Holland.

Borrelhapjes bestellen

Zalige en ambachtelijke borrelhapjes bestellen doet heel Nederland in de online winkel van Happie Delivery Catering in Broekland. Met onze brede keuze zorgen wij dat een ieder z’n favoriete borrelhapjes vindt. Van canapés tot vega hapjes en van albondigas tot caprese spiesjes. U vindt het hier allemaal. De partysnacks worden bezorgd in elke provincie van Holland.

Tapas bestellen 

Bent u ook gek op deze echte Spaanse lekkernijen? Zie dan eens onze tapas buffetten. Met keuze uit vele menus vindt u ten alle tijden de tapas catering dat naadloos aansluit bij uw event.

 

Jouw maaltijden op temperatuur laten afleveren, of toch a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Broekland kan uw gerechten bezorgen waar, wanneer en hoe u dat uitkomt. wilt dat de gerechten gekoeld bezorgd worden en dat u het zelf verwarmt (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Wilt u dat het warm geleverd wordt? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Happie Delivery is bekend op elk culinair terrein Zo vindt u Amerikaanse, Aziatische, Italiaanse, Mexicaanse en Spaanse catering op onze website. Ook voor originele catering zit u helemaal goed bij Happie. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Broekland bestellen!

Happie Delivery staat garant voor unieke  en tongstrelende catering. Online uw bestelling regelen was nimmer zo gemakkelijk. Wilt u liever catering op maat? Dan maken wij binnen eendag een voorstel. Geheel vrijblijvend en gratis natuurlijk.

Be Happie!