Catering in Bredevoort

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Your favorite  catering

Online catering regelen? Dat doe je bij Happie Delivery Catering. Voor elke bijeenkomst keuze uit een super groot assortiment; BBQ, Hapjes, Lunch, Buffetten, High Tea's & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in Bredevoort
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn medewerkers hebben een bijeenkomst geregeld via Happie Delivery . Ze hadden het top geregeld. Hun medewerkers zijn zeer enthousiast en kundig en de catering was erg lekker. Ga zo door!. "

- Meneer . Kramers .

Heel erg bedankt! De bijeenkomst was zeer geslaagd. De medewerkers vonden het super gezellig. Tot de volgende keer. "

- Meneer A. De Bruijn .

Ons bedrijf had van de week een Italiaans menu bij Happie Delivery besteld. Het heeft geweldig gesmaakt! Met de en de service hebben jullie onze gasten in de watten gelegd. . "

- Mevrouw S. Ben Saleh .

Catering in Bredevoort laten leveren doet heel Holland gemakkelijk online via Happie Delivery!

Deze buitengewone plaats heeft veel leuke activiteiten te bieden. Zo kent deze plaats tal van events en een bruisende nachtleven die u door het jaar heen kunt doorstruinen. In zo’n feestelijke gemeente, zal het dan ook niet verbazen dat velen zoekend zijn naar een online maaltijdbereider voor hun Catering in Bredevoort. Of u nu bedrijfsbijeenkomst houdt of een prive feestje viert. Voor de lekkerste catering uit uw streek belt u met Cateraar Happie Delivery.

De beste gerechten laten bezorgen voor bijvoorbeeld een bachelorparty, jubileum of bedrijfsevent doe je bij Happie Catering in Bredevoort. Met onze online winkel heeft u uw favoriete gerechten simpel besteld. Maar welke mogelijke catering kunt u allemaal bestellen? U zit hier helemaal goed voor geweldige middagmaaltijden, de beste borrelhapjes, de meest tongstrelende diners en zelfs de gezelligste BBQ party's, waarbij u een echte grill-koning alles voor u laat regelen. Van de voorbereidingen tot het echte BBQ werk en uiteindelijk weer tot het opruimen. Zowaar de afwas wordt geregeld. Dat klinkt toch super?

Catering in Bredevoort nodig? Welke type wordt er allemaal bezorgd?

De webwinkel van Happie Delivery Catering staat bomvol met heerlijkheden. Zo kunt u kiezen uit de volgende type maaltijden.

Lunch bestellen

De beste middag maaltijden bestel je Happie Catering in Bredevoort. Voor allen zit er wel wat tussen. Onze lunches bestaan uit diverse broodjes, verse rauwkost, warme snacks, of zelfs diverse powerbars. Laat indien gewenst uw middagmaaltijden individueel verpakken. Ook als u uw lunches op meerdere plaatsen wilt laten leveren, dan is dat een optie.Happie Delivery maakt uitsluitend gebruik van biologisch verpakkingsmateriaal. Zo doen wij ook ons best voor een beter milieu.

High Tea 

Heeft u uw zinnen gezet op iets feestelijkers dan een alledaagse middagmaaltijd, dan kunnen jullie gaan voor een High Tea. Diverse menus helemaal vol met heerlijke zoete en hartige gerechtjes. Bijvoorbeeld tiramisu, boterkoek en smakelijke broodjes met humus. Te laten bezorgen voor grotere groepen of kleinere recepties. Hebben uw gasten dieetwensen? Happie houdt er gewoon rekening mee! Halal, glutenvrij, lactosevrij, het is volledig geen moeite.

Buffetten

Buffeten is het specialisme van Happie Delivery Catering. De lekkerste Catering in Bredevoort haal je hier. De keuze in ons menu is gigantisch. U vindt van Aziatische menu’s tot soepbuffetten! Daarnaast kunt u uw gerechten helemaal op maat bij ons regelen. Zo kiest u helemaal zelf welk menu wij op uw event serveren.

BBQ catering

Wilt u een zonnig feestje, onder de volle zon? Zie dan onze BBQ Catering in Bredevoort. Dit kan u helemaal door ons laten regelen. Of u nu gaat voor alleen het BBQ-menu, of dat u ook een BBQ-meester wilt laten komen. Wij regelen het allemaal Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De barbecues kunnen worden geleverd in heel Nederland.

Borrelhapjes bestellen

Zalige en ambachtelijke hapjes bestellen doet heel Nederland via de webshop van Happie Delivery Catering in Bredevoort. Met onze vele opties zorgen wij dat een ieder lievelings borrelhapjes vindt. Van canapés tot vegan hapjes en van mini pizza’s tot fruit spiesjes. Wij hebben het allemaal! De borrelhapjes worden bezorgd in alle steden van Holland.

Tapas bestellen 

Bent u ook gek op deze echte Spaanse lekkernijen? Bekijk dan eens onze tapas buffetten. Met keuze uit meerdere menus vindt u ten alle tijden de tapas catering dat perfect past bij uw bijeenkomst.

 

Jouw gerechten warm laten leveren, of toch a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Bredevoort kan uw maaltijden bezorgen waar, wanneer en hoe u dat wilt. Is het beter dat de producten gekoeld bezorgd worden en dat u deze zelf opwarmt (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Wilt u dat het warm wordt geleverd? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Wij zijn van alle marken thuis Zo vindt u Spaanse, Mexicaanse, Italiaanse, Aziatische en Amerikaanse catering in ons assortiment. Ook voor niet alledaagse catering bent u bij ons aan het juiste adres. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Bredevoort bestellen!

Happie Delivery staat garant voor authentieke  en smaakvolle catering. Online bestellen was nimmer zo gemakkelijk. Wilt u liever catering op maat? Dan maken wij binnen eendag een offerte. Geheel gratis en vrijblijvend. Of Course!

Be Happie!