Catering in Boven-Leeuwen

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Uw favoriete  catering

Online catering regelen? Dat doe je bij Happie Delivery. Voor elke bijeenkomst keuze uit een super groot assortiment; BBQ, Hapjes, Lunch, Buffetten, High Tea's & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in Boven-Leeuwen
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn collega's en ik hebben een bijeenkomst laten organiseren door Happie Delivery Catering. Het was goed geregeld. Het team van Happie was erg enthousiast en kundig en de catering was erg lekker. Ga zo door!. "

- Mevrouw . Vogelaar .

Heel erg bedankt! Het evenement was geweldig. De gasten vonden het te smakelijk voor woorden. We zien jullie snel. "

- Mevrouw R. Scholten .

Ons bedrijf heeft verleden week een Italiaans menu bij jullie geregeld. Het was top! Met de snelheid en de services hebben jullie een waar feest neergezet. . "

- Meneer P. Ait Haddou .

Catering in Boven-Leeuwen regelen doe je simpel online via Happie Delivery!

Deze prachtige gemeente heeft veel leuks te bieden. Zo kent deze plaats talloze bezienswaardigheden en een gezellige nachtleven die u op uw vrije dagen kunt doorstruinen. Met zoveel leuke bezigheden, verbaast het u vast niet dat veel mensen en bedrijven zoekend zijn naar een maaltijdbereider voor hun Catering in Boven-Leeuwen. Het maakt niet uit of u een zakelijk event organiseert of een particulier feestje viert. Voor de beste gerechten uit uw streek komt u bij Happie.

Catering bestellen voor jouw feestje of voor een bedrijfsbijeenkomst, babyshower of bedrijfsevent doe je bij Happie Delivery Catering in Boven-Leeuwen. Via onze online bestelomgeving heeft u uw catering gemakkelijk voor elkaar. Maar welke heerlijke opties heeft Happie allemaal? U kunt bij ons terecht voor zalige sandwiches en salades, de meest unieke fingerfood, de meest tongstrelende avondmaaltijden, maar ook de de lekkerste BBQ-pakketten, waarbij u een echte grill-koning u alles uit handen laat nemen. Van het aansteken van de BBQ tot het echte BBQ werk en tenslotte weer tot de schoonmaak. Ook de vuile vaat wordt geregeld. Dat is toch als muziek in de oren?

Catering in Boven-Leeuwen nodig? Welke soorten kunt u laten bezorgen?

De webwinkel van Cateraar Happie Delivery staat bomvol met heerlijkheden. Zo kunt u de volgende type catering bij ons bestellen.

Lunch bestellen

De lekkerste middag maaltijden laat je regelen Happie Catering in Boven-Leeuwen. Voor een ieder zit er wel wat tussen. Onze lunches bestaan uit verchillende soorten broodjes, verse rauwkost, warme broodjes, en zelfs diverse candybars. Laat indien gewenst uw lunchpakketten individueel verpakken. Zelfs wanneer u uw lunches op meerdere adresssen wilt laten bezorgen, dan is dat mogelijk.Happie maakt uitsluitend gebruik van ecologisch verpakkingsmateriaal. Zo zorgen ook wij voor een beter milieu.

High Tea 

Wilt u luxers dan een alledaagse lunch, dan kan je kiezen voor een High Tea. Diverse menus helemaal vol met heerlijke hartige en zoete snacks. Bijvoorbeeld brownies, boterkoek en smakelijke sandwiches met zalm. Te bestellen voor grote groepen of kleinere feestjes. Heeft u dieetwensen? Happie houdt er vanzelfsprekend rekening mee! Halal, glutenvrij, lactosevrij, het is volkomen geen probleem.

Buffetten

Buffeten zijn de kracht van Happie Delivery Catering. De beste Catering in Boven-Leeuwen haal je hier. De keuze op onze website is gigantisch. U vindt van Spaanse menu’s tot visbuffetten! Daarnaast kunt u uw catering geheel op maat bij ons bestellen. Zo kiest u helemaal zelf welk menu wij aan uw gasten presenteren.

BBQ catering

Houdt u van een echt zomers feestje, buiten in de tuin? Ga dan voor onze BBQ Catering in Boven-Leeuwen. Dat kunnen wij geheel voor u verzorgen. Of u nu uw zinnen zet op alleen het BBQ-menu, of dat u wilt dat er een echte BBQ-koning naar uw huis of werk komt. Niets is ons te gek!Wij staan voor u klaar! Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De BBQ-pakketten worden geleverd in heel Holland.

Borrelhapjes bestellen

Zalige en authentieke borrelhapjes laten bezorgen doet heel Holland in de webshop van Happie Delivery Catering in Boven-Leeuwen. Met ons grote assortiment zorgen wij dat iedereen lievelings borrelhapjes vindt. Van spare-ribs tot vega hapjes en van albondigas tot caprese spiesjes. U vindt het hier allemaal. De fingerood worden bezorgd in alle steden van ons land.

Tapas bestellen 

Ook fan van deze fenomenale Spaanse gerechten? Zie dan eens onze tapasmenu’s. Met keuze uit meerdere pakketten vindt u altijd het tapas pakket dat naadloos aansluit bij uw event.

 

Uw catering warm laten afleveren, of toch a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Boven-Leeuwen kan uw maaltijden bezorgen waar, wanneer en hoe u dat wilt. wilt dat de producten koel bezorgd worden en dat u het zelf verwarmt (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Wilt u dat het warm bezorgd wordt? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Happie Delivery is bekend op elk culinair terrein Zo hebben wij Mexicaanse, Aziatische, Amerikaanse, Spaanse en Italiaanse catering op onze website. Ook voor niet alledaagse catering zit u helemaal goed bij Happie. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Boven-Leeuwen bestellen!

Happie Delivery staat garant voor originele  en lekkere catering. Online bestellen was nimmer zo gemakkelijk. Wilt u het liefst catering op maat? Dan maken wij binnen 24 uur een offerte. Geheel vrijblijvend en gratis. Of Course!

Be Happie!