Catering in Boskoop

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Authentieke  catering

Online uw catering bestellen? Dat doe je bij Happie Delivery. Voor elk feest keuze uit een super groot assortiment; BBQ, Hapjes, Buffetten, Lunch, High Tea's & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in Boskoop
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn medewerkers hadden een BBQ-party laten regelen door Happie Delivery Catering. Het was goed georganiseerd. Het team van Happie was erg enthousiast en professioneel en het diner was zalig. Ga zo door!. "

- Mevrouw C. Kramers .

Merci! Het evenement was fantastisch. De gasten waren helemaal happy. Tot volgend jaar. "

- Meneer T. Dekker .

Onze stichting heeft van de week een Aziatisch buffet bij Happie Delivery geregeld. Het was top! Met de snelheid en de services hebben jullie onze gasten in de watten gelegd. . "

- Meneer H. El Morabet .

Catering in Boskoop laten bezorgen doet heel Nederland eenvoudig op het internet via Happie Delivery!

Die buitengewone stad biedt altijd wat te beleven. Zo zijn er in deze plaats talloze bezienswaardigheden en een gezellige nachtleven die u gedurende het jaar kunt meemaken. Met zoveel leuks te doen, zal het dan ook niet verbazen dat velen zoekend zijn naar een online cateraar voor hun Catering in Boskoop. Of u nu een bedrijfsevenement organiseert of een particulier feestje viert. Voor de lekkerste gerechten uit uw streek komt u bij Happie.

Maaltijden boeken voor bijvoorbeeld een bruiloft, jubileum of bedrijfsbijeenkomst doe je bij Happie Catering in Boskoop. In onze webshop heeft u uw favoriete gerechten in een handomdraai geregeld. Maar welke heerlijke opties heeft Happie Delivery allemaal? U bent aan het juiste adres voor zalige lunches, de meest unieke borrelhapjes, de meest smaakvolle diners en zelfs de meest heerlijke barbecue’s, waarbij u een echte grill-koning alles voor u laat regelen. Van de inkopen tot het echte BBQ werk en tenslotte weer tot het afbreken. Zelfs de afwas wordt geregeld. Dat klinkt toch geweldig?

Catering in Boskoop nodig? Welke soorten kunt u laten leveren?

Er zijn ongelofelijk veel keuzes bij Happie Delivery Catering . Zo kunt u de volgende type catering bij ons bestellen.

Lunch bestellen

De lekkerste lunches laat je regelen Happie Catering in Boskoop. Voor een ieder is er iets te vinden op onze site. Onze lunches bestaan uit verchillende soorten broodjes, knapperige salades, warme broodjes, of zelfs diverse powerbars. Laat indien gewenst uw middagmaaltijden individueel verpakken. Zelfs wanneer u uw middagmaaltijden bij verschillende mensen wilt laten leveren, dan is dat geen probleem.Happie maakt uitsluitend gebruik van biologisch verpakkingsmateriaal. Zo zorgen ook wij voor een fijnere wereld.

High Tea 

Wilt u luxers dan een ordinaire middagmaaltijd, dan kunt u kiezen voor een High Tea. Diverse keuzes helemaal vol met zalige hartige en zoete snacks. Bijvoorbeeld brownies, boterkoek en uitgebreide sandwiches met zalm. Te bestellen voor grote groepen of kleine feestjes. Hebben uw gasten dieetwensen? Happie houdt er vanzelfsprekend rekening mee! Glutenvrij, lactosevrij, halal, het is totaal geen obstakel.

Buffetten

Buffeten is het specialisme van Happie Delivery Catering. De beste Catering in Boskoop ,kan je wel zeggen. De keuze online is erg groot. U vindt van Aziatische maaltijden tot saladebuffetten! Daarnaast kunt u geheel uw eigen maaltijden laten samenstellen. Zo kiest u geheel zelf welke lekkernijen wij aan uw gasten serveren.

BBQ catering

Houdt u van een zonnig feestje, buiten in de tuin? Ga dan voor onze BBQ Catering in Boskoop. Dit kan u volledig door ons laten regelen. Of u nu uw zinnen zet op alleen het BBQ-pakket, of dat u ook een BBQ-meester wilt boeken. Wij regelen het allemaal Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De BBQ-pakketten kunnen worden geleverd in geheel Nederland.

Borrelhapjes bestellen

Zalige en originele borrelhapjes regelen doet heel Holland in de online winkel van Happie Delivery Catering in Boskoop. Met onze vele opties zorgen wij dat een ieder z’n favoriete hapjes vindt. Van spare-ribs tot vega hapjes en van albondigas tot caprese spiesjes. U vindt het hier allemaal. De hapjes worden bezorgd in alle steden van ons land.

Tapas bestellen 

Bent u ook gek op deze fenomenale Spaanse gerechten? Bekijk dan eens onze tapas buffetten. Met keuze uit vele menus vindt u ten alle tijden de tapas catering dat perfect past bij uw bijeenkomst.

 

Jouw maaltijden op temperatuur laten afleveren, of liever a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Boskoop kan uw producten bezorgen hoe, wanneer en waar u dat wilt. Verlangt dat de maaltijden gekoeld bezorgd worden en dat u deze zelf verwarmt (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Verlangt u dat het warm bezorgd wordt? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Wij zijn bekend op elk culinair terrein Zo hebben wij Spaanse, Mexicaanse, Italiaanse, Aziatische en Amerikaanse catering op onze website. Ook voor originele catering bent u bij ons aan het juiste adres. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Boskoop bestellen!

Happie Delivery staat voor originele  en smaakvolle catering. Online bestellen was nimmer zo gemakkelijk. Wilt u liever catering op maat? Dan maken wij binnen eendag een voorstel. Geheel vrijblijvend en gratis. Of Course!

Be Happie!