Catering in Boschoord

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Uw favoriete  catering

Catering regelen? Dat doe je bij Happie Delivery Catering. Voor elke gelegenheid keuze uit een ongelofelijk groot assortiment; BBQ, Hapjes, Lunch, Buffetten, High Tea's & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in Boschoord
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn collega's en ik hadden een BBQ-party laten organiseren door Happie Delivery . Het was goed georganiseerd. Het team van Happie is erg aardig en kundig en het eten was zalig. Ga zo door!. "

- Meneer . Verstheen .

Heel erg bedankt! Het event was geweldig. De studenten vonden het om nooit te vergeten. Tot volgend jaar. "

- Mevrouw E. Dekker .

Ons bedrijf heeft afgelopen week een Italiaans menu bij Happie Delivery besteld. Het was perfect! Het smaakte top! Met het eten en jullie flexibiliteit hebben jullie onze avond gemaakt. . "

- Meneer H. Amrani .

Catering in Boschoord laten bezorgen doe je gemakkelijk op het internet via Happie Delivery!

Die buitengewone stad heeft veel leuke activiteiten te bieden. Zo kent deze plaats vele evenementen en een spetterende nachtleven die u gedurende het jaar kunt bezoeken. Met zoveel leuks te doen, is het dan ook niet vreemd dat veel mensen en bedrijven zoekend zijn naar een online cateringbedrijf voor hun Catering in Boschoord. Of u nu een zakelijk event organiseert of een prive feestje houdt. Voor de meest geweldige gerechten uit uw streek neemt u contact op met Happie.

Hapjes en gerechten laten leveren voor bijvoorbeeld een bruiloft, babyshower of bedrijfsbijeenkomst doe je bij Happie Catering in Boschoord. Met onze online winkel heeft u uw lievelingsgerechten snel voor elkaar. Maar welke mogelijke catering kunt u allemaal bestellen? U zit hier helemaal goed voor zalige lunches, de meest originele party snacks, de meest smaakvolle diners en zelfs de de lekkerste BBQ-pakketten, waarbij u een BBQ meester u alles uit handen laat nemen. Van het aansteken van de BBQ tot het grillen en uiteindelijk weer tot de schoonmaak. Zelfs de afwas wordt geregeld. Dat is toch super?

Catering in Boschoord nodig? Welke soorten wordt er allemaal geleverd?

Er zijn super veel opties bij Happie Delivery . Zo heeft u keuze uit de volgende type maaltijden.

Lunch bestellen

De verste middag maaltijden laat je bezorgen door Happie Catering in Boschoord. Voor allen is er iets te vinden op onze site. Onze lunches bestaan uit verchillende soorten broodjes, knapperige salades, warme broodjes, en zelfs diverse candybars. U kunt uw middagmaaltijden per persoon laten verpakken. Zelfs wanneer u uw lunches op meerdere adresssen wilt laten leveren, dan is dat geen probleem.Wij maken alleen gebruik van biologische verpakking. Zo zorgen ook wij voor een gezondere natuur.

High Tea 

Heeft u behoefte aan iets luxers dan een alledaagse lunch, dan kunt u kiezen voor een High Tea. Diverse pakketten bommetje vol met lekkere zoete en hartige snacks. Bijvoorbeeld brownies, boterkoek en heerlijke sandwiches met zalm. Te laten bezorgen voor grotere groepen of kleinere ontmoetingen. Heeft u dieetwensen? Wij houden er uiteraard rekening mee! Halal, glutenvrij, lactosevrij, het is volledig geen issue.

Buffetten

Buffeten zijn de specialiteit van Happie Delivery Catering. De lekkerste Catering in Boschoord ,kan je wel zeggen. Ons assortiment is enorm. U vindt van Mexicaanse menu’s tot visbuffetten! Tevens, kunt u geheel uw eigen gerechten laten samenstellen. Zo kiest u geheel zelf welke maaltijden wij op uw event bezorgen.

BBQ catering

Wilt u een echt zomers feestje, buiten in de tuin? Zie dan onze BBQ Catering in Boschoord. Dat kunnen wij volledig voor u verzorgen. Of u nu gaat voor alleen het barbecue-pakket, of dat u ook een BBQ-meester wilt boeken. Wij regelen het allemaal Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De BBQ-pakketten worden geleverd in geheel Nederland.

Borrelhapjes bestellen

Zalige en unieke hapjes bestellen doet heel Holland via de webshop van Happie Delivery Catering in Boschoord. Met onze vele opties zorgen wij dat iedereen z’n favoriete borrelhapjes vindt. Van canapés tot vega hapjes en van albondigas tot fruit spiesjes. U vindt het hier allemaal. De fingerood worden geleverd in alle steden van Nederland.

Tapas bestellen 

Bent u ook gek op deze echte Spaanse lekkernijen? Zie dan eens onze tapas buffetten. Met keuze uit meerdere pakketten vindt u ten alle tijden de tapas catering dat naadloos aansluit bij uw event.

 

Jouw maaltijden warm laten afleveren, of toch a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Boschoord kan uw producten afleveren waar, wanneer en hoe u dat wilt. Verlangt dat de producten koud bezorgd worden en dat u het zelf in de oven doet (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Liever dat het warm wordt bezorgd? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Wij zijn bekend op elk culinair terrein Zo vindt u Mexicaanse, Aziatische, Amerikaanse, Spaanse en Italiaanse catering in onze webshop. Ook voor catering die u niet vaak ziet zit u helemaal goed bij Happie. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Boschoord bestellen!

Happie Delivery staat voor authentieke  en tongstrelende catering. Online uw bestelling regelen was nog nooit zo eenvoudig. Wilt u liever catering op maat? Dan maken wij binnen 24 uur een voorstel. Geheel vrijblijvend en gratis. Of Course!

Be Happie!