Catering in Bornerbroek

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Authentieke  catering

Online catering bestellen? Dat doe je bij Happie Delivery. Voor elke bijeenkomst keuze uit een extra groot assortiment; Hapjes, Lunch, High Tea's, Buffetten, BBQ & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in Bornerbroek
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn collega's en ik hebben een evenement geregeld via Happie Delivery Catering. Het was prima geregeld. zeer vrolijk en kundig en het eten was overheerlijk. Ga zo door!. "

- Mevrouw B. Vogelaar .

Merci! De bijeenkomst was fantastisch. De studenten vonden het te smakelijk voor woorden. Graag tot snel. "

- Mevrouw E. Graaf .

Onze school heeft van het weekend een Italiaans buffet bij Happie Delivery besteld. Het heeft geweldig gesmaakt! Met het eten en jullie flexibiliteit hebben jullie jullie zelf overtroffen. . "

- Mevrouw . Alaoui .

Catering in Bornerbroek bestellen doet heel Nederland gemakkelijk op het internet via Happie Delivery!

Deze buitengewone gemeente biedt altijd wat te doen. Zo zijn er in deze plaats vele evenementen en een spetterende nachtleven die u door het jaar heen kunt bezoeken. In zo’n actieve stad, verbaast het u vast niet dat veel particulieren en bedrijven zoeken naar een online cateringbedrijf voor hun Catering in Bornerbroek. Of u nu bedrijfsbijeenkomst houdt of een prive feestje viert. Voor de beste maaltijden uit uw streek komt u bij Happie Delivery Catering.

Hapjes en gerechten laten leveren voor jouw feestje of voor een bedrijfsbijeenkomst, jubileum of bedrijfsbijeenkomst doe je bij Happie Delivery Catering in Bornerbroek. Via onze online bestelomgeving heeft u uw favoriete gerechten simpel besteld. Maar wat voor gerechten kunt u allemaal bestellen? U zit hier helemaal goed voor zalige lunches, de meest unieke borrelhapjes, de meest smaakvolle diners, maar ook de de lekkerste BBQ-pakketten, waarbij u een BBQ meester u alles uit handen laat nemen. Van de voorbereidingen tot het echte BBQ werk en als laatst weer tot de schoonmaak. Zowaar de vaat wordt geregeld. Dat klinkt toch perfect?

Catering in Bornerbroek nodig? Welke soorten wordt er allemaal geleverd?

Er zijn erg veel keuzes bij Happie Delivery Catering . Zo kunt u de volgende soorten catering bij ons bestellen.

Lunch bestellen

De beste middag maaltijden laat je bezorgen door Happie Catering in Bornerbroek. Voor iedereen zit er wel wat tussen. Onze lunchpakketten bestaan uit diverse broodjes, knapperige salades, warme broodjes, en zelfs diverse candybars. Laat indien gewenst uw middagmaaltijden per persoon verpakken. Ook als u uw lunchpakketten op meerdere adresssen wilt laten bezorgen, dan is dat geen probleem.Happie Delivery maakt uitsluitend gebruik van ecologische verpakking. Zo doen wij ook uiterste best voor een fijnere wereld.

High Tea 

Wilt u uniekers dan een ordinaire middagmaaltijd, dan kunnen jullie kiezen voor een High Tea. Diverse opties bommetje vol met heerlijke zoete en hartige gerechtjes. Bijvoorbeeld makarons, boterkoek en knapperige sandwiches met zalm. Te regelen voor grotere groepen of kleine feestjes. Hebben jullie dieetwensen? Happie houdt er natuurlijk rekening mee! Halal, glutenvrij, lactosevrij, het is allemaal geen issue.

Buffetten

Buffeten is het specialisme van Happie Delivery Catering. De lekkerste Catering in Bornerbroek ,durven wij wel te zeggen. De keuze op onze website is gigantisch. U vindt van Mexicaanse maaltijden tot visbuffetten! Daarnaast kunt u geheel uw eigen menu laten samenstellen. Zo bepaalt u helemaal zelf welke lekkernijen wij op uw bijeenkomst serveren.

BBQ catering

Ook zin in een super gezellig feestje, buiten in de tuin? Bekijk dan eens onze BBQ Catering in Bornerbroek. Dit kan u volledig door ons laten regelen. Of u nu uw zinnen zet op alleen het BBQ-pakket, of dat u wilt dat er een echte Grill-meester naar uw huis of werk komt. Niets is ons te gek!Wij staan voor u klaar! Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De BBQ’s worden geleverd in heel Holland.

Borrelhapjes bestellen

Zalige en originele hapjes regelen doet heel Holland in de online winkel van Happie Delivery Catering in Bornerbroek. Met onze vele opties zorgen wij dat iedereen z’n favoriete borrelhapjes vindt. Van canapés tot vegan hapjes en van albondigas tot caprese spiesjes. Wij hebben het allemaal! De fingerood worden geleverd in heel Nederland.

Tapas bestellen 

Houdt u van deze fenomenale Spaanse gerechten? Zie dan eens onze tapasmenu’s. Met keuze uit vele pakketten vindt u altijd de tapas catering dat naadloos aansluit bij uw bijeenkomst.

 

Jouw gerechten op temperatuur laten afleveren, of toch a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Bornerbroek kan uw maaltijden bezorgen waar, wanneer en hoe u dat uitkomt. wilt dat de gerechten gekoeld bezorgd worden en dat u het zelf op temperatuur brengt (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Liever dat het warm geleverd wordt? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Happie Delivery Catering is van alle marken thuis Zo hebben wij Spaanse, Mexicaanse, Italiaanse, Aziatische en Amerikaanse catering op onze website. Ook voor catering die u niet vaak ziet zit u goed bij Happie Delivery. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Bornerbroek bestellen!

Happie Delivery Catering staat garant voor originele  en lekkere catering. Online uw bestelling regelen was nog nooit zo eenvoudig. Wilt u het liefst catering op maat? Dan maken wij binnen 24 uur een offerte. Geheel vrijblijvend en gratis natuurlijk.

Be Happie!