Catering Beverwijk

Events organiseren en lekker eten, daar maak je ons voor wakker!

Catering bestellen? Dat doe je bij Happie Delivery Catering. Voor elke gelegenheid keuze uit een extra groot assortiment; BBQ, Hapjes, Buffetten, Lunch, High Tea's & meer....

Your favorite catering

Catering bestellen? Dat doe je bij Happie Delivery Catering. Voor elke gelegenheid keuze uit een extra groot assortiment; BBQ, Hapjes, Buffetten, Lunch, High Tea's & meer....

Onze voordelen
  •   Ook voor spoedopdrachten
  • Dagelijks tot 21:00 bereikbaar
  • Catering op maat mogelijk
  • Catering voor elk budget
  • Jaren ervaring in catering en events
  • Voor bedrijf en particulier
  • Al vele grote klanten mogen bedienen
Onze vaste klanten
Schermafbeelding 2020-06-23 om 15.05.04
Bekijk onze heerlijke catering...
LUNCH-5
HIGH TEA-2
HAPJES
BUFFET-2
BBQ-2
PARTY CAT
COCKTAILS-3

Catering in Beverwijk: altijd het juiste eten & cocktails

Dankzij onze catering in Beverwijk is het lastigste gedeelte van het voorbereiden van een feest of gelegenheid nu bijzonder leuk geworden. Het regelen van het eten en drinken is namelijk gewoon lastig. Enerzijds omdat u zelf niet de tijd heeft om alles voor te bereiden en te regelen. Anderzijds omdat er steeds vaker specifieke eisen zijn vanuit uw gasten. Een deel eet geen gluten, sommige mensen willen absoluut geen alcohol en anderen willen geen vlees eten. Lastig wanneer u een barbecue wilt organiseren voor meer dan 50 personen. Tenzij u kiest voor Happie Delivery, dé catering in Beverwijk met oog voor detail en uw wensen.

Wat regelt de catering in Beverwijk zoal?

Wij kunnen alles voor u regelen wat te maken heeft met eten of drinken. Een complete cocktailparty is geen uitdaging voor ons, maar we hebben al net zoveel ervaring met het opzetten van complete zakelijke lunches en diners voor grotere groepen. Onze jarenlange ervaring is in uw voordeel Wij zijn namelijk veel flexibeler dan andere aanbieders en kunnen uw wensen altijd vertalen naar de beste catering in Beverwijk voor u en uw gasten. En dat alles natuurlijk gewoon binnen uw budget, want dat is minstens zo belangrijk.

Direct uw catering regelen?

Heeft u catering in Beverwijk nodig en weet u nu al op welke datum dat het geval is? In dat geval is het verstandig om nu alvast contact op te nemen. Zo hebben wij de tijd om voor te bereiden wat nodig is. Weet u nog niet exact wat u wilt, schakel dan gewoon onze eventmanager in die u graag verder helpt. Bel ons vandaag nog op 06 39 21 58 61 of stuur een mailtje naar info@happiedelivery.nl zodat wij u zo snel mogelijk verder kunnen helpen met uw cateringwensen.