Catering in Bergen (Limburg)

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Uw favoriete  catering

Catering regelen? Dat doe je bij Happie Delivery Catering. Voor elke bijeenkomst keuze uit een extra groot assortiment; Hapjes, Lunch, High Tea's, Buffetten, BBQ & meer....

Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn medewerkers hebben een evenement laten regelen door Happie Delivery Catering. Ze hadden het top geregeld. Hun medewerkers zijn erg enthousiast en kundig en de hapjes was zalig. Ga zo door!. "

- Mevrouw Z. Roedes .

Merci! De bijeenkomst was zeer geslaagd. De medewerkers vonden het te smakelijk voor woorden. Tot volgend jaar. "

- Mevrouw U. Postma .

Ik heeft afgelopen week een Spaans diner bij Happie Delivery besteld. Het was top! Met de snelheid en de services hebben jullie een waar feest neergezet. . "

- Meneer F. El Morabet .

Catering in Bergen (Limburg) laten leveren doe je simpel online via Happie Delivery!

Die unieke stad kent altijd wat te doen. Zo zijn er in deze plaats vele events en een bruisende nachtleven die u door het jaar heen kunt meemaken. Met zoveel leuks te doen, verbaast het u vast niet dat velen zoekend zijn naar een cateraar voor hun Catering in Bergen (Limburg). Het maakt niet uit of u een bedrijfsevenement host of een prive feestje geeft. Voor de meest tongstrelende gerechten uit uw streek gaat u naar Happie.

Catering regelen voor jouw feestje of voor een bedrijfsevent, jubileum of bedrijfsevent doe je bij Happie Delivery Catering in Bergen (Limburg). In onze webwinkel heeft u uw lievelingsgerechten in een handomdraai voor elkaar. Maar wat voor gerechten heeft Happie allemaal? U bent aan het juiste adres voor geweldige sandwiches en salades, de allerbeste party snacks, de meest smakelijke diners, maar ook de meest malse BBQ’s, waarbij u een BBQ meester alles voor u laat regelen. Van de voorbereidingen tot het grillen en als laatst weer tot het afbreken. Ook de vaat wordt geregeld. Dat is toch perfect?

Catering in Bergen (Limburg) nodig? Welke type kunt u laten leveren?

De webshop van Happie staat helemaal vol met heerlijkheden. Zo heeft u keuze uit de volgende soorten gerechten.

Lunch bestellen

De lekkerste middag maaltijden laat je regelen Happie Catering in Bergen (Limburg). Voor allen is er iets te vinden op onze site. Onze lunchpakketten bestaan uit verchillende soorten broodjes, knapperige salades, warme broodjes, of zelfs diverse powerbars. Laat indien gewenst uw lunches per persoon verpakken. Ook als u uw middagmaaltijden op meerdere plaatsen wilt laten bezorgen, dan is dat mogelijk.Happie Delivery maakt uitsluitend gebruik van biologisch verpakkingsmateriaal. Zo zorgen ook wij voor een fijnere wereld.

High Tea 

Wilt u feestelijkers dan een gebruikelijke lunch, dan kan je kiezen voor een High Tea. Diverse keuzes boordevol met lekkere hartige en zoete gerechtjes. Bijvoorbeeld tiramisu, boterkoek en heerlijke sandwiches met roomkaas. Te laten bezorgen voor grotere groepen of kleinere ontmoetingen. Heeft u dieetwensen? Wij houden er uiteraard rekening mee! Halal, glutenvrij, lactosevrij, het is helemaal geen moeite.

Buffetten

Buffeten is het specialisme van Happie Delivery Catering. De meest tongstrelende Catering in Bergen (Limburg) ,kan je wel zeggen. De keuze op onze website is reuze. U vindt van Italiaanse menu’s tot saladebuffetten! Daarnaast kunt u uw catering geheel op maat bij ons regelen. Zo bepaalt u helemaal zelf welke maaltijden wij op uw event serveren.

BBQ catering

Houdt u van een super gezellig feestje, onder de volle zon? Bekijk dan eens onze BBQ Catering in Bergen (Limburg). Dit kan u van A tot Z door ons laten verzorgen. Of u nu uw zinnen zet op alleen het barbecue-menu, of dat u ook een BBQ-koning wilt boeken. Niets is ons te gek!Wij staan voor u klaar! Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De barbecues kunnen worden bezorgd in geheel Holland.

Borrelhapjes bestellen

Onovertroffen en authentieke borrelhapjes laten bezorgen doet heel Holland via de webshop van Happie Delivery Catering in Bergen (Limburg). Met onze vele opties zorgen wij dat iedereen z’n favoriete borrelhapjes vindt. Van canapés tot vegan hapjes en van mini pizza’s tot fruit spiesjes. U vindt het hier allemaal. De borrelhapjes worden bezorgd in alle steden van Nederland.

Tapas bestellen 

Houdt u van deze fenomenale Mediteraanse? Bekijk dan eens onze tapasmenu’s. Met keuze uit vele pakketten vindt u ten alle tijden de tapas catering dat perfect past bij uw event.

 

Uw producten warm laten leveren, of toch a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Bergen (Limburg) kan uw producten afleveren wanneer, waar en hoe u dat uitkomt. Verlangt dat de gerechten koud bezorgd worden en dat u deze zelf in de oven doet (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Wilt u dat het warm aankomt? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Happie Delivery Catering is van alle marken thuis Zo heeft u Spaanse, Mexicaanse, Italiaanse, Aziatische en Amerikaanse catering in onze arrangementen. Ook voor catering die u niet vaak ziet zit u goed bij Happie Delivery. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Bergen (Limburg) bestellen!

Happie Delivery staat voor authentieke  en smaakvolle catering. Online bestellen was nog nooit zo eenvoudig. Wilt u liever catering op maat? Dan maken wij binnen 24 uur een offerte. Geheel vrijblijvend en gratis natuurlijk.

Be Happie!