Catering in Bennekom

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Uw favoriete  catering

Online catering bestellen? Dat doe je bij Happie Delivery Catering. Voor elke bijeenkomst keuze uit een extra groot assortiment; BBQ, Hapjes, Lunch, Buffetten, High Tea's & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in Bennekom
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn collega's en ik hebben een evenement geregeld via Happie Delivery Catering. Ze hadden het prima georganiseerd. Hun medewerkers zijn erg enthousiast en professioneel en het diner was smaakvol. Ga zo door!. "

- Meneer K. Slooten .

Super bedankt! De bedrijfsborrel was zeer geslaagd. De studenten waren enorm tevreden. Tot de volgende keer. "

- Mevrouw W. Postma .

De vereniging had van het weekend een Aziatisch buffet bij Happie Delivery besteld. Het was perfect! Het smaakte top! Met het eten en jullie flexibiliteit hebben jullie onze avond gemaakt. . "

- Mevrouw F. Idrissi .

Catering in Bennekom bestellen doe je simpel op het internet via Happie Delivery!

Deze unieke gemeente kent altijd wat te doen. Zo geniet deze plaats talloze festivals en een bruisende centrum die u gedurende het jaar kunt bezoeken. In zo’n actieve stad, is het dan ook niet vreemd dat veel particulieren en bedrijven op zoek zijn naar een traiteur voor hun Catering in Bennekom. Het maakt niet uit of u bedrijfsbijeenkomst organiseert of een prive feestje houdt. Voor de beste gerechten uit uw streek belt u met Happie Delivery.

Maaltijden regelen voor jouw feestje of voor een bedrijfsbijeenkomst, jubileum of zakelijke bijeenkomst doe je bij Happie Catering in Bennekom. Met onze webwinkel heeft u uw lievelingsgerechten simpel geregeld. Maar welke heerlijke opties heeft Happie Delivery allemaal? U zit hier helemaal goed voor heerlijke lunches, de allerbeste borrelhapjes, de meest smakelijke diners en zelfs de meest heerlijke barbecue’s, waarbij u een BBQ meester u alles uit handen laat nemen. Van de voorbereidingen tot het echte BBQ werk en tenslotte weer tot de schoonmaak. Zelfs de vaat wordt gedaan. Dat klinkt toch als muziek in de oren?

Catering in Bennekom nodig? Welke soorten leveren wij allemaal?

De online winkel van Cateraar Happie Delivery staat boordevol met heerlijkheden. Zo heeft u keuze uit de volgende soorten gerechten.

Lunch bestellen

De verste middag maaltijden bestel je Happie Catering in Bennekom. Voor allen is er iets te vinden in onze webwinkel. Onze lunches bestaan uit verchillende soorten broodjes, verse salades, warme snacks, en zelfs diverse candybars. Laat indien gewenst uw lunches individueel verpakken. Zelfs wanneer u uw middagmaaltijden op meerdere adresssen wilt laten bezorgen, dan is dat mogelijk.Wij maken uitsluitend gebruik van ecologisch verpakkingsmateriaal. Zo doen wij, net als velen, ons best voor een fijnere wereld.

High Tea 

Heeft u behoefte aan iets uitgebreiders dan een alledaagse middagmaaltijd, dan kunt u kiezen voor een High Tea. Diverse keuzes helemaal vol met zalige zoete en hartige gerechtjes. Bijvoorbeeld makarons, cheesecake en uitgebreide broodjes met humus. Te laten bezorgen voor grote groepen of kleinere bijeenkomsten. Hebben jullie dieetwensen? Wij houden er gewoon rekening mee! Glutenvrij, lactosevrij, halal, het is volkomen geen probleem.

Buffetten

Buffeten is het specialisme van Happie Delivery Catering. De beste Catering in Bennekom haal je hier. Ons assortiment is gigantisch. U vindt van Italiaanse menu’s tot saladebuffetten! Daarnaast kunt u geheel uw eigen menu laten samenstellen. Zo bepaalt u geheel zelf welke maaltijden wij op uw event bezorgen.

BBQ catering

Bent u liefhebber van een zonnig feestje, onder de volle zon? Ga dan voor onze BBQ Catering in Bennekom. Dat kunnen wij helemaal voor u verzorgen. Of u nu gaat voor alleen het barbecue-pakket, of dat u wilt dat er een echte Grill-meester naar uw huis of werk komt. Niets is ons te gek!Wij staan voor u klaar! Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De barbecues worden geleverd in heel Nederland.

Borrelhapjes bestellen

Onovertroffen en authentieke borrelhapjes bestellen doet heel Nederland in de online winkel van Happie Delivery Catering in Bennekom. Met onze vele opties zorgen wij dat een ieder z’n favoriete borrelhapjes vindt. Van spare-ribs tot vega hapjes en van albondigas tot caprese spiesjes. U vindt het hier allemaal. De partysnacks worden bezorgd in heel Holland.

Tapas bestellen 

Houdt u van deze fenomenale Spaanse gerechten? Bekijk dan eens onze tapas buffetten. Met keuze uit vele pakketten vindt u ten alle tijden het tapas pakket dat naadloos aansluit bij uw event.

 

Uw gerechten warm laten leveren, of toch a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Bennekom kan uw gerechten afleveren hoe, wanneer en waar u dat wilt. Is het beter dat de gerechten gekoeld geleverd worden en dat u het zelf in de oven doet (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Verlangt u dat het warm wordt bezorgd? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Happie Delivery is bekend op elk culinair terrein Zo heeft u Italiaanse, Aziatische, Amerikaanse, Spaanse en Mexicaanse catering in onze arrangementen. Ook voor originele catering zit u goed bij Happie Delivery. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Bennekom bestellen!

Happie Delivery staat garant voor unieke  en lekkere catering. Online uw bestelling regelen was nog nooit zo gemakkelijk. Wilt u liever catering op maat? Dan maken wij binnen 24 uur een voorstel. Geheel gratis en vrijblijvend natuurlijk.

Be Happie!