Catering in Beerzerveld

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Uw favoriete  catering

Online catering bestellen? Dat doe je bij Happie Delivery. Voor elke bijeenkomst keuze uit een super groot assortiment; Hapjes, Lunch, High Tea's, Buffetten, BBQ & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in Beerzerveld
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn medewerkers hadden een evenement laten regelen door Happie Delivery Catering. Het was top geregeld. Hun medewerkers zijn erg vrolijk en kundig en het eten was smaakvol. Ga zo door!. "

- Meneer K. Baaldert .

Merci! Het event was fantastisch. Onze feestgangers vonden het enorm leuk. Tot volgend jaar. "

- Mevrouw Y. De Bruijn .

Onze stichting had verleden week een Aziatisch menu bij jullie geregeld. Het heeft geweldig gesmaakt! Met de en de service hebben jullie onze gasten in de watten gelegd. . "

- Mevrouw H. Alaoui .

Catering in Beerzerveld laten bezorgen doe je eenvoudig op het web via Happie Delivery!

Deze unieke stad biedt altijd wat te ervaren. Zo kent deze plaats vele festivals en een spetterende nachtleven die u gedurende het jaar kunt meemaken. In zo’n feestelijke gemeente, is het ook niet raar dat velen op zoek zijn naar een cateraar voor hun Catering in Beerzerveld. Het maakt niet uit of u een bedrijfsfeestje organiseert of een particulier feestje houdt. Voor de beste catering uit uw streek gaat u naar Cateraar Happie Delivery.

Catering laten bezorgen voor bijvoorbeeld een verjaardag, jubileum of zakelijke bijeenkomst doe je bij Happie Catering in Beerzerveld. Via onze webwinkel heeft u uw catering gemakkelijk voor elkaar. Maar wat voor gerechten heeft Happie allemaal? U bent aan het juiste adres voor zalige lunches, de allerbeste hapjes, de meest tongstrelende diners, maar ook de de lekkerste BBQ-pakketten, waarbij u een echte grill-koning alles voor u laat regelen. Van de inkopen tot het echte BBQ werk en uiteindelijk weer tot het afbreken. Zowaar de vuile vaat wordt geregeld. Dat is toch als muziek in de oren?

Catering in Beerzerveld nodig? Welke soorten wordt er allemaal bezorgd?

Het assortiment van Cateraar Happie Delivery is heel erg breed. Zo kunt u de volgende soorten catering bij ons bestellen.

Lunch bestellen

De verste lunches laat je bezorgen door Happie Catering in Beerzerveld. Voor een ieder staat er wel wat tussen. Onze lunchpakketten bestaan uit heerlijke sandwiches, knapperige salades, warme snacks, of zelfs diverse powerbars. Laat indien gewenst uw lunches per persoon verpakken. Zelfs als u uw lunches bij verschillende mensen wilt laten leveren, dan is dat een optie.Happie Delivery maakt uitsluitend gebruik van ecologische verpakking. Zo doen wij ook uiterste best voor een beter milieu.

High Tea 

Heeft u zin in iets uniekers dan een normale lunch, dan kunnen jullie gaan voor een High Tea. Diverse keuzes helemaal vol met heerlijke hartige en zoete gerechtjes. Bijvoorbeeld tiramisu, cheesecake en heerlijke ciabattas met zalm. Te bestellen voor grotere groepen of kleine feestjes. Heeft u dieetwensen? Wij houden er gewoon rekening mee! Halal, glutenvrij, lactosevrij, het is volledig geen obstakel.

Buffetten

Buffeten is het specialisme van Happie Delivery Catering. De meest tongstrelende Catering in Beerzerveld ,kan je wel zeggen. De keuze online is enorm. U vindt van Aziatische menu’s tot saladebuffetten! Daarnaast kunt u geheel uw eigen catering laten samenstellen. Zo bepaalt u helemaal zelf welke maaltijden wij op uw event presenteren.

BBQ catering

Bent u liefhebber van een zonnig feestje, buiten in de tuin? Bekijk dan eens onze BBQ Catering in Beerzerveld. Dat kunnen wij helemaal voor u verzorgen. Of u nu kiest voor alleen het BBQ-menu, of dat u wilt dat er een echte BBQ-koning naar u op locatie komt. Wij regelen het allemaal Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De barbecues kunnen worden geleverd in geheel Holland.

Borrelhapjes bestellen

Zalige en originele borrelhapjes laten bezorgen doet heel Holland in de online winkel van Happie Delivery Catering in Beerzerveld. Met onze brede keuze zorgen wij dat een ieder lievelings hapjes vindt. Van spare-ribs tot vega hapjes en van albondigas tot caprese spiesjes. Wij hebben het allemaal! De partysnacks worden bezorgd in geheel ons land.

Tapas bestellen 

Bent u ook gek op deze fenomenale Spaanse gerechten? Zie dan eens onze tapasmenu’s. Met keuze uit vele pakketten vindt u altijd het tapas pakket dat naadloos aansluit bij uw event.

 

Uw gerechten op temperatuur laten bezorgen, of toch a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Beerzerveld kan uw maaltijden afleveren wanneer, waar en hoe u dat uitkomt. wilt dat de gerechten gekoeld bezorgd worden en dat u deze zelf in de oven doet (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Wilt u dat het warm wordt bezorgd? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Wij zijn bekend op elk culinair terrein Zo vindt u Amerikaanse, Aziatische, Italiaanse, Mexicaanse en Spaanse catering op onze website. Ook voor niet alledaagse catering zit u goed bij Happie Delivery. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Beerzerveld bestellen!

Happie Delivery Catering staat voor unieke  en smaakvolle catering. Online uw bestelling regelen was nimmer zo eenvoudig. Wilt u liever catering op maat? Dan maken wij binnen 24 uur een voorstel. Geheel gratis en vrijblijvend. Of Course!

Be Happie!