Catering in Beerze

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Your favorite  catering

Catering regelen? Dat doe je bij Happie Delivery. Voor elk feest keuze uit een super groot assortiment; Hapjes, Lunch, High Tea's, Buffetten, BBQ & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in Beerze
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn medewerkers hebben een evenement geregeld via Happie Delivery Catering. Het was top geregeld. erg vrolijk en kundig en de hapjes was smaakvol. Ga zo door!. "

- Meneer V. Roedes .

Merci! Het bedrijfsfeest was fantastisch. De medewerkers waren helemaal happy. Tot volgend jaar. "

- Meneer U. De Bruijn .

Ons bedrijf had van het weekend een Aziatisch diner bij Happie Delivery geregeld. Het was perfect! Het smaakte top! Met de snelheid en de services hebben jullie onze avond gemaakt. . "

- Mevrouw H. Amrani .

Catering in Beerze bestellen doe je gemakkelijk op het internet via Happie Delivery!

Deze gezellige gemeente kent altijd wat te doen. Zo zijn er in deze plaats vele evenementen en een spetterende centrum die u jaarlijks kunt doorstruinen. Met zoveel leuke festiviteiten, zal het dan ook niet verbazen dat veel particulieren en bedrijven zoekend zijn naar een online cateraar voor hun Catering in Beerze. Het maakt niet uit of u een zakelijk event organiseert of een particulier feestje geeft. Voor de lekkerste gerechten uit uw streek neemt u contact op met Happie Delivery Catering.

Maaltijden laten bezorgen voor jouw feestje of voor een bedrijfsevent, babyshower of bedrijfsevent doe je bij Happie Delivery Catering in Beerze. Via onze online bestelomgeving heeft u uw lievelingsgerechten gemakkelijk geregeld. Maar welke heerlijke opties kunt u allemaal bestellen? U kunt bij ons terecht voor geweldige lunches, de allerbeste hapjes, de meest smakelijke diners, maar ook de gezelligste BBQ party's, waarbij u een BBQ meester alles voor u laat regelen. Van de voorbereidingen tot het grillen en als laatst weer tot het afbreken. Zowaar de vaat wordt geregeld. Dat is toch super?

Catering in Beerze nodig? Welke type wordt er allemaal geleverd?

Er zijn super veel opties bij Happie Delivery Catering . Zo kunt u de volgende soorten maaltijden bij ons bestellen.

Lunch bestellen

De verste lunches bestel je Happie Catering in Beerze. Voor allen zit er wel wat tussen. Onze lunches bestaan uit verchillende soorten broodjes, knapperige salades, warme snacks, of zelfs diverse powerbars. U kunt uw lunches individueel laten verpakken. Zelfs wanneer u uw middagmaaltijden op meerdere plaatsen wilt laten leveren, dan is dat een optie.Happie maakt uitsluitend gebruik van ecologische verpakking. Zo zorgen wij, net als vele, voor een gezondere natuur.

High Tea 

Heeft u zin in iets feestelijkers dan een gebruikelijke lunch, dan kunt u gaan voor een High Tea. Diverse opties helemaal vol met lekkere zoete en hartige gerechtjes. Bijvoorbeeld tiramisu, cheesecake en knapperige sandwiches met roomkaas. Te laten bezorgen voor grotere groepen of kleinere ontmoetingen. Hebben jullie dieetwensen? Happie houdt er uiteraard rekening mee! Lactosevrij, glutenvrij of halal, het is totaal geen moeite.

Buffetten

Buffeten zijn de specialiteit van Happie Delivery Catering. De meest tongstrelende Catering in Beerze ,durven wij wel te zeggen. De keuze in ons menu is reuze. U vindt van Aziatische menu’s tot saladebuffetten! Ook kunt u uw maaltijden geheel op maat bij ons regelen. Zo kiest u helemaal zelf welke gerechten wij op uw event leveren.

BBQ catering

Bent u liefhebber van een zonnig feestje, buiten in de tuin? Bekijk dan eens onze BBQ Catering in Beerze. Dat kunnen wij van A tot Z voor u verzorgen. Of u nu kiest voor alleen het BBQ-pakket, of dat u ook een BBQ-meester wilt laten komen. Wij regelen het allemaal Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De BBQ-pakketten kunnen worden geleverd in heel Holland.

Borrelhapjes bestellen

Zalige en authentieke borrelhapjes regelen doet heel Holland in de webshop van Happie Delivery Catering in Beerze. Met onze vele opties zorgen wij dat een ieder z’n favoriete borrelhapjes vindt. Van canapés tot vegan hapjes en van mini pizza’s tot fruit spiesjes. U vindt het hier allemaal. De hapjes worden bezorgd in alle steden van ons land.

Tapas bestellen 

Bent u ook gek op deze fenomenale Mediteraanse? Zie dan eens onze tapasmenu’s. Met keuze uit vele pakketten vindt u altijd het tapas pakket dat perfect past bij uw feestje.

 

Jouw producten op temperatuur laten leveren, of liever a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Beerze kan uw gerechten afleveren waar, wanneer en hoe u dat wilt. Verlangt dat de maaltijden koud bezorgd worden en dat u deze zelf verwarmt (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Wilt u dat het warm wordt bezorgd? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Happie Delivery is van alle marken thuis Zo vindt u Amerikaanse, Aziatische, Italiaanse, Mexicaanse en Spaanse catering in onze arrangementen. Ook voor unieke catering zit u goed bij Happie Delivery. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Beerze bestellen!

Happie Delivery staat garant voor unieke  en lekkere catering. Online bestellen was nog nooit zo eenvoudig. Wilt u liever catering op maat? Dan maken wij binnen eendag een voorstel. Geheel gratis en vrijblijvend. Of Course!

Be Happie!