Catering in Bathmen

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Your favorite  catering

Catering regelen? Dat doe je bij Happie Delivery Catering. Voor elke gelegenheid keuze uit een super groot assortiment; BBQ, Hapjes, Buffetten, Lunch, High Tea's & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in Bathmen
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn collega's en ik hebben een BBQ-party laten organiseren door Happie Delivery . Ze hadden het top georganiseerd. Hun medewerkers zijn erg enthousiast en professioneel en het diner was zalig. Ga zo door!. "

- Meneer . Vogelaar .

Thanks dames en heren! Het feestje was om van te smullen. Onze feestgangers waren enorm enthousiast. Tot de volgende keer. "

- Mevrouw Y. De Bruijn .

Ons bedrijf had afgelopen week een Mexicaans diner bij jullie geregeld. Het was perfect! Het smaakte top! Met de en de service hebben jullie onze gasten in de watten gelegd. . "

- Mevrouw S. Ben Saleh .

Catering in Bathmen regelen doet heel Nederland eenvoudig online via Happie Delivery!

Die buitengewone plaats kent altijd wat te doen. Zo zijn er in deze plaats tal van festiviteiten en een gezellige uitgaanscentrum die u op uw dagje vrij kunt meemaken. Met zoveel leuks te doen, is het dan ook niet vreemd dat veel mensen en bedrijven zoekend zijn naar een cateringbedrijf voor hun Catering in Bathmen. Of u nu een zakelijk feestje host of een particulier feestje houdt. Voor de meest geweldige gerechten uit uw streek belt u met Happie Delivery Catering.

Hapjes en gerechten laten leveren voor bijvoorbeeld een bachelorparty, babyshower of zakelijke bijeenkomst doe je bij Happie Delivery Catering in Bathmen. Met onze online winkel heeft u uw lievelingsgerechten gemakkelijk besteld. Maar wat voor gerechten kunt u allemaal bestellen? U kunt bij ons terecht voor heerlijke lunches, de meest unieke borrelhapjes, de meest tongstrelende diners en zelfs de gezelligste BBQ party's, waarbij u een doorgewinterde BBQ-kok alles voor u laat regelen. Van de inkopen tot het echte BBQ werk en tenslotte weer tot de schoonmaak. Zowaar de vuile vaat wordt geregeld. Dat is toch geweldig?

Catering in Bathmen nodig? Welke soorten kunt u laten leveren?

Er zijn ongelofelijk veel opties bij Happie . Zo kunt u de volgende type gerechten bij ons bestellen.

Lunch bestellen

De lekkerste lunches laat je bezorgen door Happie Catering in Bathmen. Voor iedereen is er iets te vinden op onze site. Onze lunchpakketten bestaan uit heerlijke sandwiches, verse rauwkost, warme broodjes, en zelfs diverse candybars. U kunt uw lunches individueel laten verpakken. Zelfs wanneer u uw lunchpakketten op meerdere adresssen wilt laten leveren, dan is dat mogelijk.Happie maakt alleen gebruik van biologische verpakking. Zo zorgen wij, net als vele, voor een beter milieu.

High Tea 

Heeft u voorkeur voor iets authentiekers dan een normale middagmaaltijd, dan kunt u kiezen voor een High Tea. Diverse opties helemaal vol met heerlijke hartige en zoete gerechtjes. Bijvoorbeeld tiramisu, scones en knapperige ciabattas met humus. Te regelen voor grotere groepen of kleinere bijeenkomsten. Heeft u dieetwensen? Wij houden er natuurlijk rekening mee! Lactosevrij, glutenvrij of halal, het is helemaal geen issue.

Buffetten

Buffeten zijn de trots van Happie Delivery Catering. De meest tongstrelende Catering in Bathmen ,kan je wel zeggen. Ons assortiment is reuze. U vindt van Spaanse menu’s tot saladebuffetten! Daarnaast kunt u geheel uw eigen gerechten laten samenstellen. Zo bepaalt u geheel zelf welk menu wij op uw event bezorgen.

BBQ catering

Wilt u een super gezellig feestje, buiten in de tuin? Zie dan onze BBQ Catering in Bathmen. Dat kunnen wij volledig voor u regelen. Of u nu gaat voor alleen het barbecue-pakket, of dat u wilt dat er een echte Grill-meester naar u op locatie komt. Wij regelen het allemaal Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De barbecues kunnen worden geleverd in heel Nederland.

Borrelhapjes bestellen

Zalige en ambachtelijke hapjes laten bezorgen doet heel Holland via de webshop van Happie Delivery Catering in Bathmen. Met onze vele opties zorgen wij dat een ieder z’n favoriete hapjes vindt. Van canapés tot vegan hapjes en van mini pizza’s tot caprese spiesjes. Wij hebben het allemaal! De hapjes worden geleverd in alle steden van Holland.

Tapas bestellen 

Houdt u van deze fenomenale Mediteraanse? Bekijk dan eens onze tapas buffetten. Met keuze uit vele pakketten vindt u ten alle tijden de tapas catering dat naadloos aansluit bij uw event.

 

Uw gerechten op temperatuur laten leveren, of liever a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Bathmen kan uw maaltijden afleveren waar, wanneer en hoe u dat wilt. wilt dat de producten koel bezorgd worden en dat u deze zelf verwarmt (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Verlangt u dat het warm geleverd wordt? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Wij zijn van alle marken thuis Zo vindt u Italiaanse, Aziatische, Amerikaanse, Spaanse en Mexicaanse catering op onze website. Ook voor niet alledaagse catering bent u bij ons aan het juiste adres. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Bathmen bestellen!

Happie Delivery Catering staat voor authentieke  en tongstrelende catering. Online uw bestelling regelen was nimmer zo gemakkelijk. Wilt u liever catering op maat? Dan maken wij binnen 24 uur een voorstel. Geheel gratis en vrijblijvend. Of Course!

Be Happie!