Catering in Basse

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Uw favoriete  catering

Online catering regelen? Dat doe je bij Happie Delivery Catering. Voor elke gelegenheid keuze uit een ongelofelijk groot assortiment; BBQ, Hapjes, Lunch, Buffetten, High Tea's & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in Basse
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn vrouw en ik hebben een bijeenkomst geregeld via Happie Delivery Catering. Het was goed geregeld. Het personeel was erg vrolijk en kundig en de catering was smaakvol. Ga zo door!. "

- Meneer K. Angelus .

Thanks dames en heren! Het event was om van te smullen. De teams vonden het te smakelijk voor woorden. Tot volgend jaar. "

- Mevrouw R. De Bruijn .

Onze school had van de week een Aziatisch buffet bij Happie Delivery besteld. Het was perfect! Het smaakte top! Met de service en de smaak hebben jullie onze gasten in de watten gelegd. . "

- Meneer P. El Morabet .

Catering in Basse laten leveren doe je gemakkelijk online via Happie Delivery!

Deze unieke plaats heeft veel leuke activiteiten om mee te maken. Zo geniet deze plaats talloze evenementen en een spetterende centrum die u op uw vrije dagen kunt beleven. Met zoveel leuke festiviteiten, is het ook niet raar dat veel mensen en bedrijven op zoek zijn naar een online cateringbedrijf voor hun Catering in Basse. Of u nu een bedrijfsevent houdt of een particulier feestje viert. Voor de lekkerste maaltijden uit uw streek neemt u contact op met Happie.

Catering laten bezorgen voor bijvoorbeeld een bruiloft, babyshower of bedrijfsevent doe je bij Happie Catering in Basse. Met onze online winkel heeft u uw lievelingsgerechten eenvoudig geregeld. Maar welke mogelijke catering heeft Cateraar Happie Delivery allemaal? U bent aan het juiste adres voor zalige middagmaaltijden, de beste party snacks, de meest tongstrelende avondmaaltijden, maar ook de de lekkerste BBQ-pakketten, waarbij u een BBQ meester u alles uit handen laat nemen. Van de inkopen tot het grillen en uiteindelijk weer tot de schoonmaak. Zelfs de afwas wordt geregeld. Dat klinkt toch super?

Catering in Basse nodig? Welke soorten kunt u laten leveren?

De online winkel van Happie Delivery Catering staat helemaal vol met heerlijkheden. Zo heeft u keuze uit de volgende type maaltijden.

Lunch bestellen

De lekkerste middag maaltijden regel je bij Happie Catering in Basse. Voor allen staat er wel wat tussen. Onze lunchpakketten bestaan uit verchillende soorten broodjes, verse salades, warme snacks, of zelfs diverse powerbars. U kunt uw lunchpakketten individueel laten verpakken. Zelfs wanneer u uw lunchpakketten bij verschillende mensen wilt laten bezorgen, dan is dat geen probleem.Happie maakt alleen gebruik van biologisch verpakkingsmateriaal. Zo doen wij ook ons best voor een gezondere natuur.

High Tea 

Wilt u feestelijkers dan een normale lunch, dan kunnen jullie kiezen voor een High Tea. Diverse opties helemaal vol met heerlijke hartige en zoete gerechtjes. Bijvoorbeeld makarons, scones en heerlijke sandwiches met carpaccio. Te reserveren voor grote groepen of kleine ontmoetingen. Hebben jullie dieetwensen? Happie Delivery houdt er natuurlijk rekening mee! Glutenvrij, lactosevrij, halal, het is helemaal geen obstakel.

Buffetten

Buffeten zijn de trots van Happie Delivery Catering. De lekkerste Catering in Basse haal je hier. Ons assortiment is erg groot. U vindt van Spaanse maaltijden tot saladebuffetten! Ook kunt u geheel uw eigen catering laten samenstellen. Zo bepaalt u geheel zelf welke lekkernijen wij aan uw gasten serveren.

BBQ catering

Ook zin in een zonnig feestje, buiten in de tuin? Bekijk dan eens onze BBQ Catering in Basse. Dat kunnen wij van A tot Z voor u regelen. Of u nu kiest voor alleen het barbecue-pakket, of dat u wilt dat er een echte Grill-meester naar u op locatie komt. Wij regelen het allemaal Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De BBQ-pakketten worden bezorgd in geheel Nederland.

Borrelhapjes bestellen

Onovertroffen en unieke hapjes bestellen doet heel Nederland in de webshop van Happie Delivery Catering in Basse. Met onze vele opties zorgen wij dat iedereen lievelings borrelhapjes vindt. Van spare-ribs tot vegan hapjes en van albondigas tot caprese spiesjes. Wij hebben het allemaal! De borrelhapjes worden geleverd in alle steden van ons land.

Tapas bestellen 

Houdt u van deze fenomenale Spaanse gerechten? Zie dan eens onze tapas buffetten. Met keuze uit vele pakketten vindt u altijd het tapas pakket dat naadloos aansluit bij uw feestje.

 

Jouw catering warm laten bezorgen, of toch a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Basse kan uw gerechten afleveren waar, wanneer en hoe u dat uitkomt. Is het beter dat de producten koel bezorgd worden en dat u deze zelf in de oven doet (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Wilt u dat het warm aankomt? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Happie Delivery is van alle marken thuis Zo heeft u Italiaanse, Aziatische, Amerikaanse, Spaanse en Mexicaanse catering op onze website. Ook voor originele catering zit u helemaal goed bij Happie. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Basse bestellen!

Happie Delivery staat voor unieke  en tongstrelende catering. Online bestellen was nog nooit zo eenvoudig. Wilt u het liefst catering op maat? Dan maken wij binnen 24 uur een offerte. Geheel vrijblijvend en gratis natuurlijk.

Be Happie!