Catering in Barger-Compascuum

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Your favorite  catering

Catering regelen? Dat doe je bij Happie Delivery. Voor elk feest keuze uit een ongelofelijk groot assortiment; Hapjes, Lunch, High Tea's, Buffetten, BBQ & meer....

Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn vrouw en ik hadden een evenement laten organiseren door Happie Delivery Catering. Ze hadden het goed geregeld. erg vrolijk en professioneel en de hapjes was zalig. Ga zo door!. "

- Mevrouw V. Roedes .

Thanks dames en heren! De bijeenkomst was geweldig. De gasten waren enorm enthousiast. Tot volgend jaar. "

- Mevrouw W. Huijsman .

Onze school heeft afgelopen week een Spaans menu bij Happie Delivery besteld. Het was top! Met de en de service hebben jullie onze avond gemaakt. . "

- Meneer A. El Morabet .

Catering in Barger-Compascuum bestellen doe je simpel online via Happie Delivery!

Die unieke stad kent altijd wat te doen. Zo kent deze plaats vele festivals en een bruisende nachtleven die u gedurende het jaar kunt beleven. Met zoveel leuke activiteiten, is het ook niet raar dat veel mensen zoekend zijn naar een online cateraar voor hun Catering in Barger-Compascuum. Of u nu zakelijke bijeenkomst organiseert of een particulier feestje houdt. Voor de meest geweldige gerechten uit uw streek neemt u contact op met Happie Delivery.

De beste gerechten boeken voor jouw feestje of voor een bedrijfsevent, jubileum of bedrijfsbijeenkomst doe je bij Happie Delivery Catering in Barger-Compascuum. In onze webwinkel heeft u uw lievelingsgerechten snel voor elkaar. Maar wat voor gerechten kunt u allemaal bestellen? U zit hier helemaal goed voor heerlijke sandwiches en salades, de meest originele fingerfood, de meest smakelijke avondmaaltijden, maar ook de gezelligste BBQ party's, waarbij u een doorgewinterde BBQ-kok alles voor u laat regelen. Van de voorbereidingen tot het echte BBQ werk en tenslotte weer tot de schoonmaak. Zelfs de afwas wordt gedaan. Dat klinkt toch perfect?

Catering in Barger-Compascuum nodig? Welke soorten bezorgen wij allemaal?

Er zijn super veel keuzes bij Happie Delivery Catering . Zo kunt u de volgende soorten catering bij ons bestellen.

Lunch bestellen

De verste middag maaltijden regel je bij Happie Catering in Barger-Compascuum. Voor allen is er iets te vinden in ons assortiment. Onze lunches bestaan uit diverse broodjes, knapperige salades, warme broodjes, en zelfs diverse zoetigheden. U kunt uw lunches per persoon laten verpakken. Zelfs wanneer u uw middagmaaltijden op meerdere adresssen wilt laten leveren, dan is dat mogelijk.Happie Delivery Catering maakt uitsluitend gebruik van biologische verpakking. Zo zorgen ook wij voor een gezondere natuur.

High Tea 

Wilt u authentiekers dan een zo’n gangbare lunch, dan kunt u gaan voor een High Tea. Diverse keuzes helemaal vol met heerlijke zoete en hartige gerechtjes. Bijvoorbeeld makarons, cheesecake en smakelijke broodjes met zalm. Te laten bezorgen voor grotere groepen of kleinere recepties. Hebben jullie dieetwensen? Wij houden er uiteraard rekening mee! Glutenvrij, lactosevrij, halal, het is compleet geen moeite.

Buffetten

Buffeten is het specialisme van Happie Delivery Catering. De meest tongstrelende Catering in Barger-Compascuum haal je hier. De keuze op onze website is enorm. U vindt van Spaanse maaltijden tot saladebuffetten! Ook kunt u geheel uw eigen menu laten samenstellen. Zo kiest u compleet zelf welke maaltijden wij op uw event serveren.

BBQ catering

Ook zin in een echt zomers feestje, buiten in de tuin? Zie dan onze BBQ Catering in Barger-Compascuum. Dat kunnen wij helemaal voor u verzorgen. Of u nu uw zinnen zet op alleen het barbecue-menu, of dat u ook een BBQ-meester wilt laten komen. We got it all Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De barbecues kunnen worden bezorgd in geheel Nederland.

Borrelhapjes bestellen

Zalige en ambachtelijke hapjes laten bezorgen doet heel Holland via de webshop van Happie Delivery Catering in Barger-Compascuum. Met onze vele opties zorgen wij dat iedereen lievelings borrelhapjes vindt. Van spare-ribs tot vega hapjes en van albondigas tot fruit spiesjes. Wij hebben het allemaal! De hapjes worden bezorgd in geheel Nederland.

Tapas bestellen 

Bent u ook gek op deze fenomenale Spaanse gerechten? Zie dan eens onze tapas buffetten. Met keuze uit meerdere menus vindt u ten alle tijden het tapas pakket dat perfect past bij uw event.

 

Uw maaltijden op temperatuur laten afleveren, of toch a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Barger-Compascuum kan uw maaltijden afleveren waar, wanneer en hoe u dat wilt. Verlangt dat de maaltijden koud geleverd worden en dat u het zelf in de oven doet (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Liever dat het warm geleverd wordt? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Happie Delivery Catering is bekend op elk culinair terrein Zo hebben wij Spaanse, Mexicaanse, Italiaanse, Aziatische en Amerikaanse catering in ons assortiment. Ook voor niet alledaagse catering zit u helemaal goed bij Happie. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Barger-Compascuum bestellen!

Happie Delivery Catering staat voor unieke  en tongstrelende catering. Online uw bestelling regelen was nimmer zo gemakkelijk. Wilt u liever catering op maat? Dan maken wij binnen 24 uur een voorstel. Geheel vrijblijvend en gratis. Of Course!

Be Happie!