Catering bestellen

Lunch bestellen in Amsterdam

Lunch bestellen in Amsterdam kan vanaf nu heel gemakkelijk met de webshop van Happie Delivery. Hier vindt u diverse lunchpakketten die u kunt bestellen ongeacht de gelegenheid. Wilt u een lunch voor een zakelijk bijeenkomst of een privé feestje? Het kan allebei! Bekijk onze high tea's, high wine's en heerlijke lunches.

 

Lunches bestellen met dieetwensen

Ook glutenvrije, lactose vrije of lupine vrij lunches kunnen worden bestelt bij Happie Delivery in Amsterdam. U kunt gewoon kiezen uit onze standaard lunches en vervolgens bij de checkout kiezen uit de allergenen waar wij rekenen mee moeten houden. Wij houden rekening met alle 14 allergieën die worden vastgesteld door de NVWA. Heeft u een allergie of dieetwens die niet veel voorkomt, neem dan eerst contact met ons op. Natuurlijk kunnen wij u dan helpen.

 

Hoe wordt de lunch geleverd (en waar in Amsterdam)?

De lunch wordt aangeleverd in koelboxen. Deze koelboxen zorgen dat uw lunch en drankjes geheel op de juiste temperatuur worden geleverd. In de koelboxen vindt u catering dozen waarin de lunch wordt verpakt. Deze cateringdozen zijn van biologisch afbreekbaar materiaal en is dus geen belasting voor ons milieu. Wij leveren onze lunches in elke gedaante van Amsterdam; Zuid, Oost, West en Noord.

 

Ik wil een lunch bestellen voor een grote groep. Kan dit ook op maat?

Stelt u zich voor; u heeft een grote bedrijfsmeeting met vele gasten en u wilt graag een lunch bestellen. Niet iedereen vindt immers de zelfde soort lunch lekker, dus u wilt veel variatie. Daarnaast heeft u een flinke lijst met allerlei dieetwensen van uw gasten, dus u wilt dat ook hier rekening mee wordt gehouden. Dan adviseren wij u om een catering op maat te laten ontwikkelen. Wij maken dan aan de hand van uw wensen een gevarieerd lunch voorstel met veel verschillende producten. Dit voorstel is geheel gratis en vrijblijvend.

Bestel hier uw catering

Lunch catering bestellen
High Tea catering bestellen
Borrelhapjes-2
Buffet bestellen
BBQ catering bestellen
partycatering bestellen
cocktails bestellen