Catering bestellen

Lunch - High Tea - Hapjes - Buffet - BBQ -Cocktails - Cocktails

Happie Delivery Catering
Neem contact op
Een greep uit onze klanten
lufthansa logo
Logo-Rijkswaterstaat-transparant
coca logo
logo abn
Heijmans
linkedin-logo
Onze vaste partners
Onze Partner so-tasty
Onze Partner Absoluta
Kies uw Catering
Lunch catering bestellen
High Tea
Borrelhapjes-2
Buffet bestellen
BBQ catering bestellen
Partycatering-2
cocktails bestellen
Kies uw Catering
Lunch bestellen
Borrelhapjes-2
Buffet bestellen-2
BARBECUE
Partycatering-2
Cocktails-2

Catering in Amsterdam; bestel bij Traiteur en Cateraar Happie Delivery

Zoekt u een cateraar in Amsterdam of een traiteur die befaamd is in de mooie hoofdstad? Dan Happie Delivery misschien wel wat voor u. Happie levert de lekkerste catering in Amsterdam en omstreken. Ons aanbod is enorm breed. Van goedkope borrelhapjes voor een kleine feestje tot dagelijks catering voor grote bedrijven. 

Voor welke gelegenheden is catering geschikt?

Catering bestellen is handige oplossing als u uw gasten een goede en lekkere maaltijd wilt aanbieden. Maar voor welke gelegenheden is het eigenlijk geschikt? Nou, heel eerlijk... voor heel veel gelegenheden. Zo cateren wij met regelmaat bruiloften, verjaardagsfeesten en jubilea, maar ook zakelijke events zoals vergaderingen, meetings, congressen en boekpresentaties. Zelf is catering geschikt voor de minder fijne bijeenkomsten, zoals een condoleance.

Bruiloft catering

Bij de mooiste dag van je leven horen ook de lekkerste hapjes van je leven. Althans dat vinden wij. Hierom moet je goed nadenken over de cateraar die je inschakelt voor je bruiloft in Amsterdam. Ons advies is om altijd bij meerdere cateraars offertes op te vragen en goed te kijken naar hun specialiteiten. Sommige cateraars focussen zich meer op het organiseren van een feest, terwijl andere cateraars meer tijd spenderen aan het perfectioneren van hun gerechten. Kies dus de juiste cateraar voor de juiste taak. Bekijk hier meer informatie over onze bruiloft catering

Verjaardag catering

Wanneer jij jouw verjaardag viert is het natuurlijk leuk om je gasten te voorzien van heerlijke hapjes en gerechten. Zeker als het een speciale leeftijd betreft zoals 30, 40 of 50 jaar. Een cateraar kan u hier dan heel goed bij helpen. Wilt u hapjes, een buffet, een BBQ of zelfs cocktails? U kunt echt alles wat u wenst halen bij een cateraar. Zorg er wel voor dat u op tijd bent met het plaatsen van een aanvraag voor uw verjaardag catering. In sommige maanden zijn cateraars namelijk snel volgeboekt.

 

Bedrijfscatering

Bedrijfscatering is een hele aparte tak binnen de cateringbranche (en enorm breed ook). Bedrijven kunnen namelijk gaan voor de meest uiteenlopende vormen van catering. Zo zoeken zij regelmatige overwerk-maaltijden of maaltijden voor een crew die bijvoorbeeld een evenement host. Ook voor feesten en borrels kunnen zij opzoek zijn naar partycatering. Bedrijven hebben immers zelf vaak weinig tijd om alles te regelen. Het meeste echter regelen wij lunches voor zakelijke klanten. De lunches worden gebruikt bij congressen, meetings, partneroverleg en noem maar op… Zelfs hebben wij vaste partners waar wij elke dag lunches mogen regelen voor wel meer dan 100 gasten per dag. Sommige bedrijven zoeken ook inhouse-catering, maar dit doen wij niet. Inhouse-catering houd in de een cateraar een locatie bemant binnen een bedrijfspand en dit vanuit “winkeltje” bedrijfscatering verkoopt

Kan ik ook bedrijfscatering online bestellen?

Bent u een zakelijke klant of bestelt u namens een bedrijf ? Dan zijn de voordelen wellicht nog veel groter. Ongeacht of u bedrijfscatering bestelt in Amsterdam voor uw personeel of voor mogelijke zakelijke relaties: u wilt het gemakkelijk en vooral goed hebben. Eten waar iedereen van kan genieten zonder dat u er iets voor moet doen. Dat begrijpen we bij Happie Delivery en daarom kijken we graag met u mee naar de mogelijkheden. Wij maken het makkelijker voor u en smakelijk voor al uw gasten, zakenpartners, personeelsleden of familie. Zo wordt het nog makkelijker om goed eten op tafel te zetten als bedrijf, zonder dat u vervolgens met de afwas komt te zitten. Heeft u op reguliere basis bedrijfscatering nodig? Laat ons dan een Meal Plan maken!

Welke soorten catering kunt u allemaal bestellen en laten bezorgen?

Lunch catering of high tea bestellen Amsterdam

Lunch bestellen voor een gezellig middag of vergadering kan heel gemakkelijk bij Happie Delivery. U kunt kiezen uit de meest uiteenlopende lunchpakketten. Van healthy tot een vette hap en vegan tot zoete broodjes. U vindt voor een ieder wat wils. Heeft u liever zin in een high tea? Of zelfs een high wine? Die vindt u ook bij ons. Gezellig genieten met vrienden of vriendinnen doe je bij Happie.

Borrelhapjes bestellen Amsterdam

De lekkerste borrelhapjes vind je in onze webshop. Bij ons kunt u uw eigen hapjesplateau samenstellen en zit je niet vast aan een plateau waarbij je de ene helft wel lekker vindt en de andere niet. Van luxe hors d’oeuvres tot goedkope borrelhapjes en van Franse zoete hapjes tot American Fingerfood; alle hapjes passeren de revue. 

BBQ catering in Amsterdam

Wanneer de zon schijnt begint de BBQ-mood bij iedereen te kriebelen. Alleen ja… wel eerst naar een super drukke winkel en de BBQ aankrijgen. Bestel hier uw BBQ catering in Amsterdam. U kunt gaan voor een vis, vlees of Vega pakket, waarbij u alle BBQ gerecht gewoon thuis of op het werk krijgt bezorgd. Zelfs als u geen zin heeft om te BBQ’en dan kunt u een BBQ kok inhuren. Hij of zij grilt alle gerecht voor uw gasten, serveert ze uit en ruimt alles achteraf weer netjes op, zodat u niet blijft zitten met de schoonmaak en de afwas.

Buffet catering bestellen Amsterdam

De meest gewilde vorm van catering zijn toch wel de buffetten. Heel gek is dat niet, want het is super eenvoudig voor u als gast en enorm smakelijk. Uw gasten kiezen zelf wat zijn opscheppen van het buffet, dus iedereen zal smakelijk eten. Wij zetten alles klaar voor u, inclusief bestek, gerei en border. Alles staat warm en klaar om te worden aangevallen op het moment dat wij weg gaan. Achter kunt u alles terug doen in de meegeleverde thermoboxen en komen wij alles weer ophalen. Zo blijft u niet zitten met de vuile vaat. Ons assortiment buffetten is enorm. Neemt u zelf eens een kijkje. Van heerlijke Italiaanse buffetten tot Spaanse Tapas en van een Budget buffet tot een super deluxe Kerst buffet.

Partycatering Amsterdam

Of een nu een catering zoekt voor een zakelijk event of verjaardag catering, een gehele partycatering service boeken kan een enorme lastenverlichting zijn m.b.t. de organisatie. Als u partycatering boekt dan zal de cateraar zorg dragen voor de dranken en de hapjes, maar ook voor het opzetten van bijvoorbeeld een bar en een buffet. Happie Delivery gaat nog verder; indien u wilt zullen wij u helpen met de aankleding van het evenement, het boeken van het licht en geluid, uitnodigingen maken en al het andere waar u maar hulp bij nodig heeft. Een event of een verjaardag organiseren als je er geen jarenlange ervaring mee hebt kan dat wat werk kosten.  

Lokale Catering. Vind een cateraar uit de buurt.

Een lokale cateraar boeken heeft wat voordelen; 

  • Het is makkelijker voor de cateraar om vooraf langs te komen en dingen te bespreken en eventueel de ruimte te bekijken. 
  • Er zal meer tijd vrij zijn om vooraf langs te komen om u alvast te helpen met de voorbereiding van het event
  • De cateraar kent de stad op zijn duimpje en kan dus lokale leveranciers gebruiken

 

Catering Amsterdam Zuid

Happie Delivery is heel veel te vinden in Amsterdam Zuid. Voornamelijk op de Zuid-as, maar ook in oud-Zuid.

Catering Amsterdam Oost

Ook in Amsterdam oost zijn wij een graag geziene gast. Zo komen wij wekelijks in het Oostelijk havengebied en cruquiuseiland.

Catering Amsterdam Noord

Wij zitten letterlijk op steenworp afstand van Amsterdam Noord. Hierom leveren wij regelmatig catering op bijvoorbeeld het NDSM terrein. Hier worden veel reclames en films opgenomen en wij regelen dan de catering voor de crew. (Ook wel backstage catering genoemd)

Catering Amsterdam West

Omdat er in Amsterdam west veel bedrijven te vinden zijn komen wij daar ook vaak. Elke dag zit er voor ons wel een bezoekje in bij Westpoort, de Houthavens of Sloterdijk.

Catering; online bestellen of op maat?

U kunt bij ons op twee manieren bestellen; Online of persoonlijk. Online is namelijk heel gemakkelijk om snel catering te bestellen, maar voor grotere opdrachten of opdrachten met specifieke wensen is het wel fijn als u iemand aan de lijn hebt met jarenlange ervaring in de catering ene evenementen. 

Online bestellen

Online bestellen doet u heel eenvoudig in onze webshop. Kies een van de voorgestelde pakketten uit en doe deze in de winkelwagen. Ga vervolgens door naar de checkout. Hier kiest u het leveradres, de manier waarop u wilt betalen en de leverdag en tijd. Voor de betaling heeft u keuze; uit betaling per IDEAL, onder rembours (pinnen bij aflevering) of als bedrijf kunt u betalen op factuur. Als u uw bestelling heeft geplaatst dan krijgt u van ons netjes over de mail een opdracht bevestiging.

Offerte op maat laten maken

Op maat bestellen is bijna net zo makkelijk. U vertelt ons uw wensen en geeft aan hoe uw ideale catering eruit ziet en wij maken voor u een voorstel. Dit voorstel ontvangt u van ons binnen 24 uur op de mail. Het is geheel kosteloos en vrijblijvend, dus u zitten nergens aan vast. Als u opmerkingen heeft op het voorstel of ziet u de catering toch liever wat anders, dan kanen wij gewoon een nieuw voorstel. Net zolang totdat u tevreden bent. Gaat u akkoord met het voorstel, dan ontvangt u van ons altijd netje een opdrachtbevestiging.