Catering in Amen

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Authentieke  catering

Online uw catering regelen? Dat doe je bij Happie Delivery Catering. Voor elke bijeenkomst keuze uit een ongelofelijk groot assortiment; BBQ, Hapjes, Buffetten, Lunch, High Tea's & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in Amen
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn medewerkers hebben een bijeenkomst geregeld via Happie Delivery . Het was goed geregeld. Het personeel was erg aardig en professioneel en het eten was smaakvol. Ga zo door!. "

- Mevrouw K. Kramers .

Heel erg bedankt! Het bedrijfsfeest was geweldig. De teams waren helemaal happy. We zien jullie snel. "

- Meneer E. Graaf .

Ik had verleden week een Mexicaans diner bij jullie besteld. Het heeft geweldig gesmaakt! Met de snelheid en de services hebben jullie onze gasten in de watten gelegd. . "

- Meneer D. Amrani .

Catering in Amen laten bezorgen doe je eenvoudig op het internet via Happie Delivery!

Deze unieke gemeente kent altijd wat te doen. Zo kent deze plaats tal van festivals en een spetterende nachtleven die u op uw vrije dagen kunt doorstruinen. Met zoveel leuks te doen, verbaast het u vast niet dat velen op zoek zijn naar een maaltijdbereider voor hun Catering in Amen. Of u nu bedrijfsbijeenkomst houdt of een particulier feestje houdt. Voor de meest tongstrelende gerechten uit uw streek belt u met Happie Delivery Catering.

De beste gerechten laten leveren voor jouw feestje of voor een bedrijfsbijeenkomst, babyshower of zakelijke bijeenkomst doe je bij Happie Catering in Amen. In onze online bestelomgeving heeft u uw catering gemakkelijk besteld. Maar welke heerlijke opties kunt u allemaal bestellen? U kunt bij ons terecht voor zalige middagmaaltijden, de meest unieke fingerfood, de meest smaakvolle avondmaaltijden en zelfs de gezelligste BBQ party's, waarbij u een BBQ meester u alles uit handen laat nemen. Van de inkopen tot het echte BBQ werk en uiteindelijk weer tot de schoonmaak. Zowaar de vaat wordt gedaan. Dat klinkt toch super?

Catering in Amen nodig? Welke soorten leveren wij allemaal?

Het assortiment van Cateraar Happie Delivery is heel erg breed. Zo kunt u kiezen uit de volgende type maaltijden.

Lunch bestellen

De beste lunches laat je bezorgen door Happie Catering in Amen. Voor een ieder is er iets te vinden op onze site. Onze lunches bestaan uit heerlijke sandwiches, knapperige salades, warme snacks, of zelfs diverse powerbars. U kunt uw middagmaaltijden individueel laten verpakken. Zelfs wanneer u uw lunches op meerdere adresssen wilt laten leveren, dan is dat geen probleem.Wij maken alleen gebruik van ecologische verpakking. Zo zorgen ook wij voor een beter milieu.

High Tea 

Wilt u luxers dan een doorsnee middagmaaltijd, dan kunt u gaan voor een High Tea. Diverse pakketten boordevol met lekkere hartige en zoete gerechtjes. Bijvoorbeeld brownies, cheesecake en smakelijke ciabattas met roomkaas. Te regelen voor grote groepen of kleinere bijeenkomsten. Hebben uw gasten dieetwensen? Wij houden er vanzelfsprekend rekening mee! Glutenvrij, lactosevrij, halal, het is compleet geen probleem.

Buffetten

Buffeten zijn de kracht van Happie Delivery Catering. De meest tongstrelende Catering in Amen ,durven wij wel te zeggen. De keuze op onze website is gigantisch. U vindt van Mexicaanse maaltijden tot soepbuffetten! Tevens, kunt u uw catering helemaal op maat bij ons regelen. Zo kiest u geheel zelf welke maaltijden wij op uw bijeenkomst bezorgen.

BBQ catering

Ook zin in een super gezellig feestje, buiten in de tuin? Zie dan onze BBQ Catering in Amen. Dat kunnen wij volledig voor u verzorgen. Of u nu kiest voor alleen het BBQ-menu, of dat u wilt dat er een echte BBQ-koning naar u op locatie komt. We got it all Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De BBQ-pakketten worden bezorgd in heel Nederland.

Borrelhapjes bestellen

Onovertroffen en unieke borrelhapjes bestellen doet heel Nederland in de online winkel van Happie Delivery Catering in Amen. Met onze vele opties zorgen wij dat iedereen lievelings borrelhapjes vindt. Van canapés tot vegan hapjes en van albondigas tot fruit spiesjes. Wij hebben het allemaal! De fingerood worden bezorgd in elke provincie van Nederland.

Tapas bestellen 

Houdt u van deze echte Spaanse lekkernijen? Zie dan eens onze tapasmenu’s. Met keuze uit vele menus vindt u ten alle tijden het tapas pakket dat naadloos aansluit bij uw feestje.

 

Uw catering warm laten afleveren, of liever a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Amen kan uw maaltijden bezorgen hoe, wanneer en waar u dat wilt. Is het beter dat de maaltijden koel bezorgd worden en dat u het zelf op temperatuur brengt (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Verlangt u dat het warm aankomt? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Happie Delivery Catering is bekend op elk culinair terrein Zo heeft u Amerikaanse, Aziatische, Italiaanse, Mexicaanse en Spaanse catering in ons assortiment. Ook voor niet alledaagse catering zit u helemaal goed bij Happie. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Amen bestellen!

Happie Delivery Catering staat voor unieke  en lekkere catering. Online bestellen was nog nooit zo gemakkelijk. Wilt u het liefst catering op maat? Dan maken wij binnen 24 uur een offerte. Geheel vrijblijvend en gratis natuurlijk.

Be Happie!