Catering in Albergen

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Your favorite  catering

Online catering bestellen? Dat doe je bij Happie Delivery Catering. Voor elke bijeenkomst keuze uit een ongelofelijk groot assortiment; BBQ, Hapjes, Lunch, Buffetten, High Tea's & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in Albergen
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn vrouw en ik hebben een feest geregeld via Happie Delivery Catering. Ze hadden het prima geregeld. Hun medewerkers waren zeer vrolijk en kundig en het diner was zalig. Ga zo door!. "

- Mevrouw K. Stallem .

Thanks dames en heren! Het bedrijfsfeest was zeer geslaagd. De studenten waren enorm tevreden. We zien jullie snel. "

- Mevrouw U. De Bruijn .

Ik had verleden week een Spaans menu bij Happie Delivery geregeld. Het was top! Met het eten en jullie flexibiliteit hebben jullie jullie zelf overtroffen. . "

- Mevrouw J. El Morabet .

Catering in Albergen bestellen doet heel Nederland simpel online via Happie Delivery!

Deze unieke gemeente heeft veel leuke activiteiten te bieden. Zo kent deze plaats vele bezienswaardigheden en een bruisende nachtleven die u gedurende het jaar kunt bezoeken. In zo’n feestelijke gemeente, zal het dan ook niet verbazen dat velen zoeken naar een online maaltijdbereider voor hun Catering in Albergen. Of u nu bedrijfsbijeenkomst organiseert of een particulier feestje houdt. Voor de beste gerechten uit uw streek komt u bij Cateraar Happie Delivery.

De beste gerechten boeken voor jouw feestje of voor een bedrijfsevent, babyshower of zakelijke event doe je bij Happie Catering in Albergen. Met onze webwinkel heeft u uw catering snel besteld. Maar welke heerlijke opties kunt u allemaal bestellen? U kunt bij ons terecht voor heerlijke lunches, de meest originele party hapjes, de meest smakelijke avondmaaltijden en zelfs de de lekkerste BBQ-pakketten, waarbij u een doorgewinterde BBQ-kok alles voor u laat regelen. Van het aansteken van de BBQ tot het grillen en tenslotte weer tot het opruimen. Zowaar de vuile vaat wordt geregeld. Dat is toch geweldig?

Catering in Albergen nodig? Welke type leveren wij allemaal?

De webshop van Happie Delivery staat tot de nok toe vol met lekkernijen. Zo kunt u de volgende soorten catering bij ons bestellen.

Lunch bestellen

De lekkerste middag maaltijden laat je regelen Happie Catering in Albergen. Voor een ieder is er iets te vinden in ons assortiment. Onze lunchpakketten bestaan uit verchillende soorten broodjes, verse salades, warme snacks, of zelfs diverse powerbars. U kunt uw middagmaaltijden individueel laten verpakken. Zelfs wanneer u uw middagmaaltijden op meerdere plaatsen wilt laten leveren, dan is dat mogelijk.Wij maken uitsluitend gebruik van biologisch verpakkingsmateriaal. Zo doen wij, net als velen, ons best voor een fijnere wereld.

High Tea 

Heeft u trek in iets uitgebreiders dan een zo’n gangbare lunch, dan kunnen jullie kiezen voor een High Tea. Diverse pakketten bommetje vol met lekkere hartige en zoete gerechtjes. Bijvoorbeeld tiramisu, cheesecake en uitgebreide broodjes met humus. Te regelen voor grotere groepen of kleinere recepties. Hebben uw gasten dieetwensen? Happie Delivery houdt er gewoon rekening mee! Glutenvrij, lactosevrij, halal, het is compleet geen probleem.

Buffetten

Buffeten is het specialisme van Happie Delivery Catering. De beste Catering in Albergen ,durven wij wel te zeggen. De keuze online is gigantisch. U vindt van Mexicaanse menu’s tot soepbuffetten! Tevens, kunt u uw catering geheel op maat bij ons regelen. Zo bepaalt u helemaal zelf welk menu wij op uw bijeenkomst leveren.

BBQ catering

Ook zin in een echt zomers feestje, buiten in de tuin? Bekijk dan eens onze BBQ Catering in Albergen. Dat kunnen wij volledig voor u regelen. Of u nu kiest voor alleen het barbecue-pakket, of dat u ook een BBQ-koning wilt laten komen. We got it all Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De BBQ’s kunnen worden geleverd in heel Holland.

Borrelhapjes bestellen

Onovertroffen en originele hapjes regelen doet heel Nederland in de online winkel van Happie Delivery Catering in Albergen. Met onze brede keuze zorgen wij dat een ieder z’n favoriete borrelhapjes vindt. Van canapés tot vegan hapjes en van mini pizza’s tot caprese spiesjes. Wij hebben het allemaal! De fingerood worden geleverd in elke provincie van Holland.

Tapas bestellen 

Bent u ook gek op deze fenomenale Spaanse gerechten? Bekijk dan eens onze tapas buffetten. Met keuze uit meerdere menus vindt u altijd de tapas catering dat perfect past bij uw feestje.

 

Jouw catering op temperatuur laten afleveren, of toch a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Albergen kan uw producten afleveren waar, wanneer en hoe u dat wilt. Verlangt dat de maaltijden gekoeld bezorgd worden en dat u het zelf op temperatuur brengt (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Liever dat het warm wordt geleverd? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Wij zijn bekend op elk culinair terrein Zo bestaat ons assortiment uit Spaanse, Mexicaanse, Italiaanse, Aziatische en Amerikaanse catering op onze website. Ook voor originele catering zit u helemaal goed bij Happie. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Albergen bestellen!

Happie Delivery Catering staat voor unieke  en smaakvolle catering. Online uw bestelling regelen was nimmer zo gemakkelijk. Wilt u liever catering op maat? Dan maken wij binnen eendag een voorstel. Geheel gratis en vrijblijvend. Of Course!

Be Happie!