Catering in Zweins

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Uw favoriete  catering

Catering regelen? Dat doe je bij Happie Delivery. Voor elk feest keuze uit een extra groot assortiment; Hapjes, Lunch, High Tea's, Buffetten, BBQ & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in Zweins
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn medewerkers hadden een bijeenkomst geregeld via Happie Delivery . Ze hadden het top geregeld. Het team van Happie is erg enthousiast en professioneel en de hapjes was overheerlijk. Ga zo door!. "

- Mevrouw Z. Kramers .

Merci! Het event was zeer geslaagd. De gasten waren enorm enthousiast. Snel nog eens doen :D. "

- Meneer T. Jacobs .

Ons bedrijf had afgelopen week een Aziatisch buffet bij Happie Delivery geregeld. Het was perfect! Het smaakte top! Met de snelheid en de services hebben jullie onze gasten in de watten gelegd. . "

- Meneer O. el Yousfi .

Catering in Zweins laten leveren doet heel Holland eenvoudig op het internet via Happie Delivery!

Deze gezellige plaats heeft veel leuke activiteiten om mee te maken. Zo zijn er in deze plaats vele festivals en een bruisende centrum die u op uw vrije dagen kunt doorstruinen. In zo’n actieve stad, is het dan ook niet vreemd dat veel mensen zoeken naar een traiteur voor hun Catering in Zweins. Het maakt niet uit of u een zakelijk feestje host of een particulier feestje viert. Voor de meest zalige maaltijden uit uw streek neemt u contact op met Happie.

Catering laten leveren voor jouw feestje of voor een zakelijke event, jubileum of bedrijfsbijeenkomst doe je bij Happie Delivery Catering in Zweins. Via onze online winkel heeft u uw favoriete gerechten snel voor elkaar. Maar wat voor gerechten heeft Happie Delivery allemaal? U bent aan het juiste adres voor heerlijke sandwiches en salades, de meest unieke party snacks, de meest tongstrelende buffetten, maar ook de de lekkerste BBQ-pakketten, waarbij u een BBQ meester alles voor u laat regelen. Van het aansteken van de BBQ tot het grillen en uiteindelijk weer tot het opruimen. Ook de vaat wordt geregeld. Dat is toch perfect?

Catering in Zweins nodig? Welke soorten bezorgen wij allemaal?

De webshop van Happie Delivery Catering staat tot de nok toe vol met heerlijkheden. Zo heeft u keuze uit de volgende type gerechten.

Lunch bestellen

De lekkerste middag maaltijden bestel je Happie Catering in Zweins. Voor een ieder zit er wel wat tussen. Onze lunchpakketten bestaan uit heerlijke sandwiches, verse rauwkost, warme snacks, en zelfs diverse candybars. U kunt uw lunchpakketten per persoon laten verpakken. Zelfs als u uw lunchpakketten bij verschillende mensen wilt laten bezorgen, dan is dat geen probleem.Happie Delivery maakt uitsluitend gebruik van biologisch verpakkingsmateriaal. Zo zorgen wij, net als vele, voor een fijnere wereld.

High Tea 

Wilt u feestelijkers dan een alledaagse middagmaaltijd, dan kan je kiezen voor een High Tea. Diverse keuzes boordevol met heerlijke zoete en hartige gerechtjes. Bijvoorbeeld tiramisu, scones en smakelijke broodjes met roomkaas. Te regelen voor grotere groepen of kleine recepties. Heeft u dieetwensen? Wij houden er natuurlijk rekening mee! Halal, glutenvrij, lactosevrij, het is volledig geen moeite.

Buffetten

Buffeten zijn de kracht van Happie Delivery Catering. De beste Catering in Zweins ,durven wij wel te zeggen. De keuze op onze website is erg groot. U vindt van Mexicaanse maaltijden tot visbuffetten! Tevens, kunt u uw maaltijden helemaal op maat bij ons regelen. Zo kiest u geheel zelf welke gerechten wij aan uw gasten serveren.

BBQ catering

Ook zin in een zonnig feestje, onder de volle zon? Ga dan voor onze BBQ Catering in Zweins. Dit kan u geheel door ons laten regelen. Of u nu gaat voor alleen het BBQ-pakket, of dat u ook een BBQ-meester wilt boeken. Wij regelen het allemaal Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De barbecues worden bezorgd in heel Holland.

Borrelhapjes bestellen

Zalige en originele borrelhapjes regelen doet heel Nederland via de webshop van Happie Delivery Catering in Zweins. Met onze brede keuze zorgen wij dat een ieder z’n favoriete borrelhapjes vindt. Van spare-ribs tot vega hapjes en van albondigas tot caprese spiesjes. U vindt het hier allemaal. De borrelhapjes worden geleverd in alle steden van Nederland.

Tapas bestellen 

Ook fan van deze fenomenale Mediteraanse? Bekijk dan eens onze tapas buffetten. Met keuze uit vele pakketten vindt u ten alle tijden de tapas catering dat naadloos aansluit bij uw bijeenkomst.

 

Uw maaltijden op temperatuur laten afleveren, of liever a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Zweins kan uw maaltijden afleveren hoe, wanneer en waar u dat wilt. Is het beter dat de catering koel bezorgd worden en dat u het zelf in de oven doet (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Verlangt u dat het warm aankomt? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Happie Delivery is bekend op elk culinair terrein Zo heeft u Spaanse, Mexicaanse, Italiaanse, Aziatische en Amerikaanse catering in onze webshop. Ook voor unieke catering bent u bij ons aan het juiste adres. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Zweins bestellen!

Happie Delivery Catering staat voor authentieke  en smaakvolle catering. Online uw bestelling regelen was nimmer zo eenvoudig. Wilt u het liefst catering op maat? Dan maken wij binnen eendag een voorstel. Geheel gratis en vrijblijvend natuurlijk.

Be Happie!