Catering in Zwartemeer

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Uw favoriete  catering

Online uw catering regelen? Dat doe je bij Happie Delivery. Voor elk feest keuze uit een extra groot assortiment; BBQ, Hapjes, Lunch, Buffetten, High Tea's & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in Zwartemeer
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn medewerkers hadden een themafeest laten organiseren door Happie Delivery . Ze hadden het goed geregeld. erg aardig en kundig en het diner was overheerlijk. Ga zo door!. "

- Mevrouw K. Verstheen .

Thanks dames en heren! De bedrijfsborrel was fantastisch. De medewerkers waren helemaal happy. Snel nog eens doen :D. "

- Mevrouw U. Postma .

Onze stichting heeft van de week een Mexicaans buffet bij jullie geregeld. Het was perfect! Het smaakte top! Met de service en de smaak hebben jullie een waar feest neergezet. . "

- Mevrouw G. Idrissi .

Catering in Zwartemeer regelen doe je eenvoudig op het internet via Happie Delivery!

Deze buitengewone stad biedt altijd wat te ervaren. Zo kent deze plaats vele bezienswaardigheden en een bruisende centrum die u jaarlijks kunt doorstruinen. In zo’n feestelijke gemeente, is het ook niet raar dat veel mensen en bedrijven zoeken naar een online traiteur voor hun Catering in Zwartemeer. Het maakt niet uit of u een zakelijk feestje houdt of een particulier feestje geeft. Voor de beste maaltijden uit uw streek neemt u contact op met Happie Delivery Catering.

Catering bestellen voor bijvoorbeeld een bachelorparty, jubileum of bedrijfsbijeenkomst doe je bij Happie Delivery Catering in Zwartemeer. In onze webwinkel heeft u uw favoriete gerechten gemakkelijk geregeld. Maar welke mogelijke catering kunt u allemaal bestellen? U zit hier helemaal goed voor heerlijke middagmaaltijden, de meest unieke hapjes, de meest tongstrelende avondmaaltijden, maar ook de de lekkerste BBQ-pakketten, waarbij u een BBQ meester alles voor u laat regelen. Van het aansteken van de BBQ tot het echte BBQ werk en uiteindelijk weer tot het afbreken. Zelfs de afwas wordt gedaan. Dat is toch perfect?

Catering in Zwartemeer nodig? Welke type kunt u laten leveren?

Er zijn super veel opties bij Happie Delivery . Zo kunt u de volgende soorten gerechten bij ons bestellen.

Lunch bestellen

De lekkerste middag maaltijden laat je regelen Happie Catering in Zwartemeer. Voor allen is er iets te vinden in ons assortiment. Onze lunches bestaan uit verchillende soorten broodjes, verse salades, warme snacks, en zelfs diverse zoetigheden. Laat indien gewenst uw lunches individueel verpakken. Zelfs als u uw lunchpakketten op meerdere adresssen wilt laten leveren, dan is dat een optie.Wij maken uitsluitend gebruik van biologische verpakking. Zo doen wij, net als velen, ons uiterste best voor een gezondere wereld.

High Tea 

Heeft u zin in iets authentiekers dan een gewone middagmaaltijd, dan kunnen jullie gaan voor een High Tea. Diverse pakketten boordevol met lekkere zoete en hartige gerechtjes. Bijvoorbeeld brownies, cheesecake en uitgebreide broodjes met zalm. Te regelen voor grotere groepen of kleinere bijeenkomsten. Heeft u dieetwensen? Wij houden er vanzelfsprekend rekening mee! Lactosevrij, glutenvrij of halal, het is volkomen geen issue.

Buffetten

Buffeten zijn de specialiteit van Happie Delivery Catering. De meest tongstrelende Catering in Zwartemeer haal je hier. De keuze in ons menu is gigantisch. U vindt van Aziatische menu’s tot visbuffetten! Daarnaast kunt u uw menu geheel op maat bij ons bestellen. Zo bepaalt u totaal zelf welke maaltijden wij aan uw gasten bezorgen.

BBQ catering

Wilt u een super gezellig feestje, buiten in de tuin? Ga dan voor onze BBQ Catering in Zwartemeer. Dat kunnen wij volledig voor u verzorgen. Of u nu uw zinnen zet op alleen het barbecue-pakket, of dat u wilt dat er een echte BBQ-koning naar uw huis of werk komt. Wij regelen het allemaal Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De barbecues kunnen worden bezorgd in heel Nederland.

Borrelhapjes bestellen

Onovertroffen en originele hapjes bestellen doet heel Holland via de webshop van Happie Delivery Catering in Zwartemeer. Met onze vele opties zorgen wij dat een ieder lievelings hapjes vindt. Van canapés tot vega hapjes en van mini pizza’s tot fruit spiesjes. Wij hebben het allemaal! De fingerood worden geleverd in elke provincie van Nederland.

Tapas bestellen 

Ook fan van deze fenomenale Spaanse gerechten? Bekijk dan eens onze tapasmenu’s. Met keuze uit meerdere menus vindt u ten alle tijden de tapas catering dat naadloos aansluit bij uw event.

 

Jouw catering warm laten bezorgen, of liever a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Zwartemeer kan uw maaltijden bezorgen wanneer, waar en hoe u dat uitkomt. Verlangt dat de catering koel bezorgd worden en dat u het zelf in de oven doet (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Verlangt u dat het warm wordt geleverd? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Wij zijn van alle marken thuis Zo heeft u Italiaanse, Aziatische, Amerikaanse, Spaanse en Mexicaanse catering in onze arrangementen. Ook voor catering die u niet vaak ziet zit u goed bij Happie Delivery. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Zwartemeer bestellen!

Happie Delivery Catering staat garant voor originele  en lekkere catering. Online uw bestelling regelen was nog nooit zo eenvoudig. Wilt u het liefst catering op maat? Dan maken wij binnen eendag een offerte. Geheel gratis en vrijblijvend. Of Course!

Be Happie!