Catering in Zurich

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Authentieke  catering

Catering regelen? Dat doe je bij Happie Delivery Catering. Voor elke gelegenheid keuze uit een super groot assortiment; BBQ, Hapjes, Lunch, Buffetten, High Tea's & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in Zurich
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn medewerkers hadden een BBQ-party laten organiseren door Happie Delivery . Ze hadden het top geregeld. Hun medewerkers waren erg vrolijk en professioneel en het diner was erg lekker. Ga zo door!. "

- Mevrouw X. Slooten .

Merci! Het feestje was zeer geslaagd. Onze feestgangers vonden het om nooit te vergeten. Snel nog eens doen :D. "

- Meneer T. Van der Linden .

Onze school heeft afgelopen week een Aziatisch buffet bij Happie Delivery geregeld. Het was top! Met de snelheid en de services hebben jullie onze gasten in de watten gelegd. . "

- Meneer F. el Yousfi .

Catering in Zurich laten bezorgen doe je eenvoudig online via Happie Delivery!

Die prachtige gemeente kent altijd wat te doen. Zo geniet deze plaats tal van evenementen en een gezellige centrum die u op uw vrije dagen kunt beleven. In zo’n actieve stad, is het ook niet raar dat veel particulieren en bedrijven zoekend zijn naar een online traiteur voor hun Catering in Zurich. Het maakt niet uit of u een zakelijk evenement organiseert of een particulier feestje viert. Voor de beste maaltijden uit uw streek neemt u contact op met Happie Delivery.

Hapjes en gerechten boeken voor bijvoorbeeld een verjaardag, babyshower of bedrijfsevent doe je bij Happie Delivery Catering in Zurich. In onze webwinkel heeft u uw favoriete gerechten in een handomdraai voor elkaar. Maar welke mogelijke catering kunt u allemaal bestellen? U zit hier helemaal goed voor zalige middagmaaltijden, de meest unieke borrelhapjes, de meest smakelijke avondmaaltijden, maar ook de de lekkerste BBQ-pakketten, waarbij u een doorgewinterde BBQ-kok alles voor u laat regelen. Van de voorbereidingen tot het echte BBQ werk en als laatst weer tot het opruimen. Zelfs de vaat wordt geregeld. Dat is toch perfect?

Catering in Zurich nodig? Welke type kunt u laten bezorgen?

Het assortiment van Cateraar Happie Delivery is heel erg breed. Zo kunt u de volgende soorten catering bij ons bestellen.

Lunch bestellen

De verste lunches laat je regelen Happie Catering in Zurich. Voor allen zit er wel wat tussen. Onze lunches bestaan uit verchillende soorten broodjes, verse salades, warme broodjes, en zelfs diverse zoetigheden. U kunt uw lunches per persoon laten verpakken. Zelfs als u uw lunchpakketten op meerdere adresssen wilt laten bezorgen, dan is dat een optie.Happie maakt alleen gebruik van biologische verpakking. Zo zorgen wij, net als vele, voor een gezondere natuur.

High Tea 

Wilt u authentiekers dan een gebruikelijke middagmaaltijd, dan kunnen jullie gaan voor een High Tea. Diverse keuzes helemaal vol met lekkere hartige en zoete snacks. Bijvoorbeeld brownies, cheesecake en uitgebreide sandwiches met carpaccio. Te bestellen voor grotere groepen of kleine bijeenkomsten. Heeft u dieetwensen? Happie Delivery houdt er absoluut rekening mee! Lactosevrij, glutenvrij of halal, het is totaal geen moeite.

Buffetten

Buffeten is het specialisme van Happie Delivery Catering. De meest tongstrelende Catering in Zurich haal je hier. De keuze online is erg groot. U vindt van Spaanse maaltijden tot saladebuffetten! Tevens, kunt u geheel uw eigen maaltijden laten samenstellen. Zo kiest u helemaal zelf welk menu wij aan uw gasten serveren.

BBQ catering

Bent u liefhebber van een zonnig feestje, onder de volle zon? Zie dan onze BBQ Catering in Zurich. Dit kan u helemaal door ons laten regelen. Of u nu kiest voor alleen het BBQ-pakket, of dat u ook een BBQ-Kok wilt laten komen. We got it all Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De BBQ-pakketten kunnen worden bezorgd in geheel Nederland.

Borrelhapjes bestellen

Zalige en ambachtelijke borrelhapjes bestellen doet heel Nederland in de online winkel van Happie Delivery Catering in Zurich. Met ons grote assortiment zorgen wij dat een ieder z’n favoriete borrelhapjes vindt. Van spare-ribs tot vegan hapjes en van albondigas tot caprese spiesjes. Wij hebben het allemaal! De hapjes worden bezorgd in geheel ons land.

Tapas bestellen 

Houdt u van deze fenomenale Spaanse gerechten? Bekijk dan eens onze tapasmenu’s. Met keuze uit vele pakketten vindt u altijd het tapas pakket dat perfect past bij uw feestje.

 

Jouw gerechten op temperatuur laten leveren, of toch a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Zurich kan uw maaltijden bezorgen wanneer, waar en hoe u dat uitkomt. Verlangt dat de catering gekoeld geleverd worden en dat u het zelf op temperatuur brengt (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Wilt u dat het warm geleverd wordt? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Happie Delivery is bekend op elk culinair terrein Zo hebben wij Spaanse, Mexicaanse, Italiaanse, Aziatische en Amerikaanse catering op onze website. Ook voor originele catering bent u bij ons aan het juiste adres. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Zurich bestellen!

Happie Delivery staat voor authentieke  en tongstrelende catering. Online bestellen was nog nooit zo eenvoudig. Wilt u liever catering op maat? Dan maken wij binnen eendag een voorstel. Geheel gratis en vrijblijvend natuurlijk.

Be Happie!