Catering in Wilnis

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Authentieke  catering

Online catering bestellen? Dat doe je bij Happie Delivery. Voor elke bijeenkomst keuze uit een extra groot assortiment; BBQ, Hapjes, Buffetten, Lunch, High Tea's & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in Wilnis
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn medewerkers hebben een feest geregeld via Happie Delivery . Het was top georganiseerd. zeer enthousiast en professioneel en het eten was erg lekker. Ga zo door!. "

- Meneer K. Angelus .

Merci! Het evenement was geweldig. De medewerkers waren enorm enthousiast. Snel nog eens doen :D. "

- Mevrouw W. Scholten .

Ons bedrijf had van het weekend een Italiaans buffet bij Happie Delivery geregeld. Het was perfect! Het smaakte top! Met het eten en jullie flexibiliteit hebben jullie onze gasten in de watten gelegd. . "

- Mevrouw P. Amrani .

Catering in Wilnis laten leveren doet heel Nederland eenvoudig online via Happie Delivery!

Deze gezellige plaats biedt altijd wat te beleven. Zo heeft u in deze plaats talloze festiviteiten en een spetterende nachtleven die u gedurende het jaar kunt meemaken. Met zoveel leuke bezigheden, zal het dan ook niet verbazen dat veel particulieren en bedrijven zoekend zijn naar een online maaltijdbereider voor hun Catering in Wilnis. Het maakt niet uit of u bedrijfsbijeenkomst organiseert of een particulier feestje houdt. Voor de beste maaltijden uit uw streek belt u met Happie Delivery Catering.

De beste gerechten boeken voor jouw feestje of voor een zakelijke event, jubileum of bedrijfsevent doe je bij Happie Delivery Catering in Wilnis. In onze webshop heeft u uw favoriete gerechten snel geregeld. Maar welke heerlijke opties kunt u allemaal bestellen? U bent aan het juiste adres voor heerlijke sandwiches en salades, de meest originele borrelhapjes, de meest smakelijke diners en zelfs de meest malse BBQ’s, waarbij u een BBQ meester u alles uit handen laat nemen. Van de inkopen tot het grillen en als laatst weer tot het afbreken. Zelfs de vuile vaat wordt geregeld. Dat klinkt toch als muziek in de oren?

Catering in Wilnis nodig? Welke type wordt er allemaal geleverd?

Er zijn erg veel keuzes bij Happie Delivery . Zo kunt u kiezen uit de volgende soorten gerechten.

Lunch bestellen

De lekkerste lunches laat je bezorgen door Happie Catering in Wilnis. Voor allen staat er wel wat tussen. Onze lunches bestaan uit diverse broodjes, knapperige salades, warme snacks, of zelfs diverse powerbars. U kunt uw lunches per persoon laten verpakken. Ook wanneer u uw middagmaaltijden op meerdere plaatsen wilt laten bezorgen, dan is dat geen probleem.Wij maken alleen gebruik van ecologisch verpakkingsmateriaal. Zo zorgen ook wij voor een gezondere wereld.

High Tea 

Heeft u zin in iets feestelijkers dan een normale middagmaaltijd, dan kunnen jullie gaan voor een High Tea. Diverse menus bommetje vol met heerlijke zoete en hartige snacks. Bijvoorbeeld makarons, cheesecake en smakelijke ciabattas met roomkaas. Te laten bezorgen voor grotere groepen of kleinere bijeenkomsten. Heeft u dieetwensen? Wij houden er natuurlijk rekening mee! Halal, glutenvrij, lactosevrij, het is volledig geen probleem.

Buffetten

Buffeten is het specialisme van Happie Delivery Catering. De lekkerste Catering in Wilnis ,durven wij wel te zeggen. De keuze op onze website is enorm. U vindt van Italiaanse menu’s tot visbuffetten! Tevens, kunt u uw gerechten helemaal op maat bij ons regelen. Zo bepaalt u totaal zelf welke lekkernijen wij op uw bijeenkomst serveren.

BBQ catering

Wilt u een echt zomers feestje, buiten in de tuin? Zie dan onze BBQ Catering in Wilnis. Dat kunnen wij van A tot Z voor u verzorgen. Of u nu kiest voor alleen het barbecue-menu, of dat u wilt dat er een echte BBQ-koning naar u op locatie komt. We got it all Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De BBQ’s kunnen worden geleverd in geheel Nederland.

Borrelhapjes bestellen

Zalige en ambachtelijke borrelhapjes laten bezorgen doet heel Holland in de online winkel van Happie Delivery Catering in Wilnis. Met onze vele opties zorgen wij dat iedereen z’n favoriete hapjes vindt. Van canapés tot vega hapjes en van mini pizza’s tot fruit spiesjes. U vindt het hier allemaal. De fingerood worden geleverd in alle steden van Nederland.

Tapas bestellen 

Bent u ook gek op deze fenomenale Spaanse gerechten? Bekijk dan eens onze tapas buffetten. Met keuze uit vele pakketten vindt u ten alle tijden de tapas catering dat perfect past bij uw feestje.

 

Jouw gerechten warm laten leveren, of toch a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Wilnis kan uw producten bezorgen waar, wanneer en hoe u dat wilt. Verlangt dat de maaltijden koud geleverd worden en dat u deze zelf opwarmt (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Verlangt u dat het warm wordt bezorgd? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Wij zijn bekend op elk culinair terrein Zo hebben wij Mexicaanse, Aziatische, Amerikaanse, Spaanse en Italiaanse catering in onze arrangementen. Ook voor unieke catering bent u bij ons aan het juiste adres. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Wilnis bestellen!

Happie Delivery Catering staat garant voor originele  en tongstrelende catering. Online bestellen was nog nooit zo eenvoudig. Wilt u het liefst catering op maat? Dan maken wij binnen 24 uur een voorstel. Geheel gratis en vrijblijvend. Of Course!

Be Happie!