Catering in Westerhoven

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Uw favoriete  catering

Online uw catering bestellen? Dat doe je bij Happie Delivery Catering. Voor elk feest keuze uit een extra groot assortiment; Hapjes, Lunch, High Tea's, Buffetten, BBQ & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in Westerhoven
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn vrouw en ik hadden een bijeenkomst laten regelen door Happie Delivery . Ze hadden het goed georganiseerd. Het team van Happie was erg vrolijk en professioneel en het eten was erg lekker. Ga zo door!. "

- Meneer V. Stallem .

Thanks dames en heren! Het event was fantastisch. Onze feestgangers vonden het te smakelijk voor woorden. Snel nog eens doen :D. "

- Mevrouw U. Jacobs .

Onze stichting heeft verleden week een Italiaans buffet bij Happie Delivery geregeld. Het heeft geweldig gesmaakt! Met de snelheid en de services hebben jullie onze gasten in de watten gelegd. . "

- Meneer . Ait Haddou .

Catering in Westerhoven laten leveren doe je gemakkelijk op het internet via Happie Delivery!

Deze prachtige stad heeft veel leuke activiteiten te bieden. Zo zijn er in deze plaats talloze festivals en een gezellige nachtleven die u op uw dagje vrij kunt bezoeken. In zo’n actieve stad, is het dan ook niet vreemd dat velen op zoek zijn naar een online cateraar voor hun Catering in Westerhoven. Of u nu een zakelijk evenement host of een particulier feestje viert. Voor de beste gerechten uit uw streek komt u bij Happie.

Hapjes en gerechten boeken voor bijvoorbeeld een trouwerij, jubileum of zakelijke bijeenkomst doe je bij Happie Delivery Catering in Westerhoven. Via onze webshop heeft u uw lievelingsgerechten gemakkelijk voor elkaar. Maar welke heerlijke opties heeft Happie Delivery allemaal? U zit hier helemaal goed voor geweldige middagmaaltijden, de meest unieke party snacks, de meest tongstrelende buffetten, maar ook de meest malse BBQ’s, waarbij u een echte grill-koning alles voor u laat regelen. Van de inkopen tot het echte BBQ werk en als laatst weer tot de schoonmaak. Zowaar de afwas wordt geregeld. Dat klinkt toch perfect?

Catering in Westerhoven nodig? Welke type leveren wij allemaal?

De webshop van Happie staat boordevol met heerlijkheden. Zo heeft u keuze uit de volgende soorten maaltijden.

Lunch bestellen

De verste lunches bestel je Happie Catering in Westerhoven. Voor een ieder staat er wel wat tussen. Onze lunchpakketten bestaan uit heerlijke sandwiches, verse salades, warme snacks, en zelfs diverse candybars. Laat indien gewenst uw lunches individueel verpakken. Zelfs als u uw lunchpakketten bij verschillende mensen wilt laten bezorgen, dan is dat een optie.Happie Delivery Catering maakt alleen gebruik van ecologische verpakking. Zo doen wij, net als velen, ons uiterste best voor een beter milieu.

High Tea 

Heeft u zin in iets luxers dan een normale lunch, dan kunnen jullie kiezen voor een High Tea. Diverse keuzes helemaal vol met zalige hartige en zoete snacks. Bijvoorbeeld brownies, cheesecake en uitgebreide ciabattas met humus. Te reserveren voor grote groepen of kleinere samenkomsten. Heeft u dieetwensen? Wij houden er uiteraard rekening mee! Halal, glutenvrij, lactosevrij, het is volkomen geen moeite.

Buffetten

Buffeten is het specialisme van Happie Delivery Catering. De beste Catering in Westerhoven haal je hier. De keuze online is erg groot. U vindt van Spaanse menu’s tot saladebuffetten! Daarnaast kunt u uw gerechten geheel op maat bij ons bestellen. Zo kiest u compleet zelf welke gerechten wij op uw bijeenkomst bezorgen.

BBQ catering

Ook zin in een super gezellig feestje, onder de volle zon? Ga dan voor onze BBQ Catering in Westerhoven. Dit kan u van A tot Z door ons laten verzorgen. Of u nu kiest voor alleen het BBQ-pakket, of dat u ook een BBQ-Kok wilt boeken. We got it all Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De BBQ’s worden bezorgd in geheel Nederland.

Borrelhapjes bestellen

Zalige en ambachtelijke borrelhapjes regelen doet heel Holland via de webshop van Happie Delivery Catering in Westerhoven. Met onze brede keuze zorgen wij dat een ieder z’n favoriete hapjes vindt. Van spare-ribs tot vega hapjes en van albondigas tot caprese spiesjes. U vindt het hier allemaal. De fingerood worden geleverd in alle steden van ons land.

Tapas bestellen 

Bent u ook gek op deze fenomenale Spaanse gerechten? Zie dan eens onze tapas buffetten. Met keuze uit vele pakketten vindt u ten alle tijden het tapas pakket dat perfect past bij uw bijeenkomst.

 

Uw producten warm laten bezorgen, of toch a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Westerhoven kan uw maaltijden afleveren wanneer, waar en hoe u dat uitkomt. Is het beter dat de maaltijden koud bezorgd worden en dat u het zelf op temperatuur brengt (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Verlangt u dat het warm wordt bezorgd? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Wij zijn van alle marken thuis Zo hebben wij Amerikaanse, Aziatische, Italiaanse, Mexicaanse en Spaanse catering in onze webshop. Ook voor catering die u niet vaak ziet zit u helemaal goed bij Happie. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Westerhoven bestellen!

Happie Delivery staat garant voor authentieke  en smaakvolle catering. Online bestellen was nog nooit zo gemakkelijk. Wilt u het liefst catering op maat? Dan maken wij binnen 24 uur een offerte. Geheel vrijblijvend en gratis natuurlijk.

Be Happie!