Catering in Weerselo

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Your favorite  catering

Catering bestellen? Dat doe je bij Happie Delivery. Voor elke bijeenkomst keuze uit een super groot assortiment; BBQ, Hapjes, Buffetten, Lunch, High Tea's & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in Weerselo
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn medewerkers hadden een feest laten regelen door Happie Delivery . Ze hadden het prima georganiseerd. Het personeel was erg aardig en professioneel en het eten was zalig. Ga zo door!. "

- Meneer X. Angelus .

Thanks dames en heren! Het bedrijfsfeest was geweldig. De medewerkers vonden het om nooit te vergeten. Graag tot snel. "

- Mevrouw R. Van der Linden .

Onze school had verleden week een Spaans menu bij Happie Delivery besteld. Het was top! Met het eten en jullie flexibiliteit hebben jullie jullie zelf overtroffen. . "

- Mevrouw O. El Morabet .

Catering in Weerselo laten bezorgen doe je gemakkelijk online via Happie Delivery!

Deze unieke plaats kent altijd wat te doen. Zo zijn er in deze plaats tal van events en een spetterende centrum die u op uw vrije dagen kunt bezoeken. In zo’n feestelijke gemeente, zal het dan ook niet verbazen dat velen zoeken naar een online cateringbedrijf voor hun Catering in Weerselo. Of u nu een bedrijfsevenement houdt of een particulier feestje houdt. Voor de lekkerste gerechten uit uw streek neemt u contact op met Happie.

Maaltijden bestellen voor bijvoorbeeld een bruiloft, jubileum of bedrijfsevent doe je bij Happie Delivery Catering in Weerselo. Met onze online bestelomgeving heeft u uw catering in een handomdraai geregeld. Maar welke heerlijke opties heeft Happie Delivery allemaal? U bent aan het juiste adres voor zalige sandwiches en salades, de meest unieke party snacks, de meest smaakvolle avondmaaltijden en zelfs de meest heerlijke barbecue’s, waarbij u een BBQ meester u alles uit handen laat nemen. Van de voorbereidingen tot het grillen en tenslotte weer tot het afbreken. Zelfs de afwas wordt geregeld. Dat klinkt toch perfect?

Catering in Weerselo nodig? Welke type kunt u laten bezorgen?

De webwinkel van Happie Delivery Catering staat boordevol met heerlijkheden. Zo kunt u de volgende soorten gerechten bij ons bestellen.

Lunch bestellen

De lekkerste lunches laat je regelen Happie Catering in Weerselo. Voor een ieder is er iets te vinden in onze webwinkel. Onze lunchpakketten bestaan uit verchillende soorten broodjes, verse salades, warme broodjes, en zelfs diverse zoetigheden. U kunt uw lunchpakketten per persoon laten verpakken. Zelfs als u uw lunchpakketten op meerdere adresssen wilt laten bezorgen, dan is dat een optie.Wij maken alleen gebruik van ecologisch verpakkingsmateriaal. Zo doen wij, net als velen, ons uiterste best voor een beter milieu.

High Tea 

Wilt u feestelijkers dan een zo’n gangbare lunch, dan kunnen jullie gaan voor een High Tea. Diverse opties helemaal vol met heerlijke hartige en zoete gerechtjes. Bijvoorbeeld tiramisu, cheesecake en smakelijke broodjes met carpaccio. Te reserveren voor grote groepen of kleine feestjes. Hebben jullie dieetwensen? Wij houden er vanzelfsprekend rekening mee! Glutenvrij, lactosevrij, halal, het is volkomen geen issue.

Buffetten

Buffeten is het specialisme van Happie Delivery Catering. De beste Catering in Weerselo ,durven wij wel te zeggen. Ons assortiment is erg groot. U vindt van Spaanse maaltijden tot saladebuffetten! Ook kunt u geheel uw eigen gerechten laten samenstellen. Zo kiest u compleet zelf welke maaltijden wij op uw bijeenkomst bezorgen.

BBQ catering

Houdt u van een super gezellig feestje, buiten in de tuin? Bekijk dan eens onze BBQ Catering in Weerselo. Dat kunnen wij van A tot Z voor u verzorgen. Of u nu gaat voor alleen het BBQ-menu, of dat u ook een BBQ-koning wilt boeken. Wij regelen het allemaal Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De BBQ-pakketten kunnen worden bezorgd in geheel Holland.

Borrelhapjes bestellen

Onovertroffen en originele borrelhapjes laten bezorgen doet heel Holland in de webshop van Happie Delivery Catering in Weerselo. Met ons grote assortiment zorgen wij dat een ieder lievelings borrelhapjes vindt. Van canapés tot vegan hapjes en van mini pizza’s tot fruit spiesjes. Wij hebben het allemaal! De hapjes worden bezorgd in elke provincie van Holland.

Tapas bestellen 

Bent u ook gek op deze fenomenale Spaanse gerechten? Zie dan eens onze tapas buffetten. Met keuze uit vele menus vindt u ten alle tijden de tapas catering dat naadloos aansluit bij uw bijeenkomst.

 

Uw maaltijden op temperatuur laten leveren, of toch a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Weerselo kan uw producten bezorgen waar, wanneer en hoe u dat uitkomt. Is het beter dat de catering gekoeld geleverd worden en dat u deze zelf in de oven doet (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Verlangt u dat het warm bezorgd wordt? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Wij zijn bekend op elk culinair terrein Zo vindt u Amerikaanse, Aziatische, Italiaanse, Mexicaanse en Spaanse catering op onze website. Ook voor unieke catering bent u bij ons aan het juiste adres. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Weerselo bestellen!

Happie Delivery staat garant voor unieke  en smaakvolle catering. Online uw bestelling regelen was nog nooit zo gemakkelijk. Wilt u liever catering op maat? Dan maken wij binnen eendag een offerte. Geheel gratis en vrijblijvend. Of Course!

Be Happie!