Catering in Warmond

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Uw favoriete  catering

Online uw catering regelen? Dat doe je bij Happie Delivery Catering. Voor elke bijeenkomst keuze uit een super groot assortiment; Hapjes, Lunch, High Tea's, Buffetten, BBQ & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in Warmond
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn vrouw en ik hebben een BBQ-party geregeld via Happie Delivery . Het was top georganiseerd. Het team van Happie is erg vrolijk en professioneel en het diner was zalig. Ga zo door!. "

- Mevrouw V. Vogelaar .

Heel erg bedankt! Het bedrijfsfeest was geweldig. De gasten vonden het om nooit te vergeten. We zien jullie snel. "

- Mevrouw E. Graaf .

Ons bedrijf had verleden week een Mexicaans menu bij Happie Delivery besteld. Het was top! Met het eten en jullie flexibiliteit hebben jullie onze gasten in de watten gelegd. . "

- Meneer A. Alaoui .

Catering in Warmond regelen doe je gemakkelijk online via Happie Delivery!

Deze unieke plaats kent altijd wat te doen. Zo zijn er in deze plaats talloze festiviteiten en een bruisende nachtleven die u op uw vrije dagen kunt beleven. Met zoveel leuks te doen, is het ook niet raar dat veel mensen en bedrijven op zoek zijn naar een cateringbedrijf voor hun Catering in Warmond. Het maakt niet uit of u een bedrijfsfeestje host of een particulier feestje viert. Voor de meest zalige maaltijden uit uw streek neemt u contact op met Happie Delivery.

Maaltijden laten leveren voor bijvoorbeeld een verjaardag, babyshower of zakelijke bijeenkomst doe je bij Happie Catering in Warmond. Via onze webshop heeft u uw catering in een handomdraai voor elkaar. Maar welke mogelijke catering heeft Happie Delivery Catering allemaal? U kunt bij ons terecht voor geweldige lunches, de meest originele borrelhapjes, de meest smaakvolle diners, maar ook de gezelligste BBQ party's, waarbij u een BBQ meester u alles uit handen laat nemen. Van de inkopen tot het grillen en tenslotte weer tot het afbreken. Zowaar de afwas wordt gedaan. Dat is toch super?

Catering in Warmond nodig? Welke type kunt u laten leveren?

De webwinkel van Cateraar Happie Delivery staat helemaal vol met lekkernijen. Zo kunt u de volgende type gerechten bij ons bestellen.

Lunch bestellen

De lekkerste lunches laat je bezorgen door Happie Catering in Warmond. Voor een ieder is er iets te vinden in onze webwinkel. Onze lunches bestaan uit verchillende soorten broodjes, verse salades, warme broodjes, of zelfs diverse powerbars. Laat indien gewenst uw lunches per persoon verpakken. Ook als u uw middagmaaltijden bij verschillende mensen wilt laten leveren, dan is dat geen probleem.Happie Delivery maakt uitsluitend gebruik van biologische verpakking. Zo zorgen wij, net als vele, voor een gezondere wereld.

High Tea 

Heeft u behoefte aan iets feestelijkers dan een normale middagmaaltijd, dan kunnen jullie kiezen voor een High Tea. Diverse keuzes helemaal vol met lekkere zoete en hartige gerechtjes. Bijvoorbeeld makarons, scones en uitgebreide sandwiches met humus. Te bestellen voor grote groepen of kleine bijeenkomsten. Hebben uw gasten dieetwensen? Wij houden er uiteraard rekening mee! Halal, glutenvrij, lactosevrij, het is allemaal geen issue.

Buffetten

Buffeten zijn de specialiteit van Happie Delivery Catering. De lekkerste Catering in Warmond ,durven wij wel te zeggen. Ons assortiment is gigantisch. U vindt van Aziatische maaltijden tot soepbuffetten! Ook kunt u geheel uw eigen menu laten samenstellen. Zo bepaalt u totaal zelf welke maaltijden wij op uw event presenteren.

BBQ catering

Wilt u een super gezellig feestje, buiten in de tuin? Zie dan onze BBQ Catering in Warmond. Dat kunnen wij geheel voor u verzorgen. Of u nu kiest voor alleen het BBQ-pakket, of dat u wilt dat er een BBQ-Kok naar uw locatie komt. We got it all Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De barbecues worden bezorgd in heel Nederland.

Borrelhapjes bestellen

Zalige en unieke hapjes bestellen doet heel Nederland via de webshop van Happie Delivery Catering in Warmond. Met ons grote assortiment zorgen wij dat een ieder lievelings borrelhapjes vindt. Van canapés tot vegan hapjes en van mini pizza’s tot fruit spiesjes. Wij hebben het allemaal! De fingerood worden geleverd in geheel Nederland.

Tapas bestellen 

Houdt u van deze fenomenale Spaanse gerechten? Zie dan eens onze tapasmenu’s. Met keuze uit meerdere pakketten vindt u altijd de tapas catering dat naadloos aansluit bij uw bijeenkomst.

 

Uw catering warm laten leveren, of toch a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Warmond kan uw maaltijden afleveren hoe, wanneer en waar u dat uitkomt. Is het beter dat de catering gekoeld bezorgd worden en dat u deze zelf in de oven doet (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Wilt u dat het warm wordt geleverd? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Wij zijn van alle marken thuis Zo vindt u Mexicaanse, Aziatische, Amerikaanse, Spaanse en Italiaanse catering in ons assortiment. Ook voor originele catering zit u goed bij Happie Delivery. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Warmond bestellen!

Happie Delivery Catering staat voor unieke  en lekkere catering. Online uw bestelling regelen was nimmer zo eenvoudig. Wilt u liever catering op maat? Dan maken wij binnen 24 uur een offerte. Geheel vrijblijvend en gratis. Of Course!

Be Happie!