Catering in Warfstermolen

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Your favorite  catering

Catering regelen? Dat doe je bij Happie Delivery Catering. Voor elk feest keuze uit een extra groot assortiment; BBQ, Hapjes, Lunch, Buffetten, High Tea's & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in Warfstermolen
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn vrouw en ik hadden een feest laten regelen door Happie Delivery Catering. Het was top georganiseerd. Hun medewerkers zijn zeer aardig en kundig en de catering was overheerlijk. Ga zo door!. "

- Mevrouw Z. Verstheen .

Super bedankt! De bedrijfsborrel was om van te smullen. Onze feestgangers waren enorm enthousiast. Tot de volgende keer. "

- Mevrouw Y. Postma .

Onze school heeft van de week een Italiaans diner bij Happie Delivery besteld. Het was top! Met de en de service hebben jullie onze avond gemaakt. . "

- Meneer . Ben Saleh .

Catering in Warfstermolen regelen doet heel Holland eenvoudig online via Happie Delivery!

Deze gezellige stad kent altijd wat te doen. Zo zijn er in deze plaats vele bezienswaardigheden en een gezellige centrum die u op uw dagje vrij kunt beleven. In zo’n feestelijke gemeente, verbaast het u vast niet dat veel particulieren en bedrijven op zoek zijn naar een maaltijdbereider voor hun Catering in Warfstermolen. Of u nu bedrijfsbijeenkomst host of een particulier feestje geeft. Voor de meest zalige maaltijden uit uw streek belt u met Happie Delivery.

Maaltijden regelen voor jouw feestje of voor een zakelijke event, jubileum of bedrijfsevent doe je bij Happie Catering in Warfstermolen. Via onze webshop heeft u uw lievelingsgerechten eenvoudig voor elkaar. Maar wat voor gerechten heeft Happie Delivery Catering allemaal? U zit hier helemaal goed voor heerlijke middagmaaltijden, de meest originele borrelhapjes, de meest smakelijke buffetten, maar ook de de lekkerste BBQ-pakketten, waarbij u een BBQ meester u alles uit handen laat nemen. Van de inkopen tot het echte BBQ werk en tenslotte weer tot de schoonmaak. Zowaar de vaat wordt geregeld. Dat is toch geweldig?

Catering in Warfstermolen nodig? Welke soorten wordt er allemaal bezorgd?

De online winkel van Happie staat boordevol met heerlijkheden. Zo heeft u keuze uit de volgende type catering.

Lunch bestellen

De beste middag maaltijden laat je bezorgen door Happie Catering in Warfstermolen. Voor iedereen is er iets te vinden in ons assortiment. Onze lunchpakketten bestaan uit verchillende soorten broodjes, verse salades, warme broodjes, en zelfs diverse candybars. Laat indien gewenst uw middagmaaltijden per persoon verpakken. Zelfs wanneer u uw middagmaaltijden op meerdere plaatsen wilt laten bezorgen, dan is dat een optie.Wij maken alleen gebruik van biologisch verpakkingsmateriaal. Zo zorgen ook wij voor een gezondere natuur.

High Tea 

Wilt u uitgebreiders dan een gebruikelijke lunch, dan kan je kiezen voor een High Tea. Diverse menus helemaal vol met heerlijke hartige en zoete snacks. Bijvoorbeeld tiramisu, cheesecake en smakelijke ciabattas met roomkaas. Te laten bezorgen voor grotere groepen of kleine ontmoetingen. Hebben uw gasten dieetwensen? Happie Delivery houdt er absoluut rekening mee! Glutenvrij, lactosevrij, halal, het is compleet geen moeite.

Buffetten

Buffeten zijn de kracht van Happie Delivery Catering. De meest tongstrelende Catering in Warfstermolen haal je hier. De keuze online is enorm. U vindt van Aziatische maaltijden tot saladebuffetten! Tevens, kunt u geheel uw eigen maaltijden laten samenstellen. Zo bepaalt u totaal zelf welke lekkernijen wij op uw bijeenkomst bezorgen.

BBQ catering

Bent u liefhebber van een zonnig feestje, onder de volle zon? Zie dan onze BBQ Catering in Warfstermolen. Dit kan u geheel door ons laten regelen. Of u nu kiest voor alleen het barbecue-menu, of dat u wilt dat er een echte Grill-meester naar u op locatie komt. Wij regelen het allemaal Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De barbecues kunnen worden bezorgd in geheel Holland.

Borrelhapjes bestellen

Onovertroffen en ambachtelijke borrelhapjes laten bezorgen doet heel Nederland in de webshop van Happie Delivery Catering in Warfstermolen. Met onze brede keuze zorgen wij dat een ieder z’n favoriete hapjes vindt. Van spare-ribs tot vegan hapjes en van albondigas tot caprese spiesjes. Wij hebben het allemaal! De borrelhapjes worden bezorgd in elke provincie van ons land.

Tapas bestellen 

Bent u ook gek op deze fenomenale Spaanse gerechten? Zie dan eens onze tapas buffetten. Met keuze uit vele pakketten vindt u ten alle tijden de tapas catering dat naadloos aansluit bij uw bijeenkomst.

 

Uw producten warm laten bezorgen, of liever a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Warfstermolen kan uw producten afleveren wanneer, waar en hoe u dat wilt. wilt dat de gerechten koud geleverd worden en dat u deze zelf opwarmt (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Wilt u dat het warm wordt geleverd? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Happie Delivery Catering is van alle marken thuis Zo bestaat ons assortiment uit Italiaanse, Aziatische, Amerikaanse, Spaanse en Mexicaanse catering in onze webshop. Ook voor originele catering bent u bij ons aan het juiste adres. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Warfstermolen bestellen!

Happie Delivery staat voor unieke  en lekkere catering. Online uw bestelling regelen was nog nooit zo eenvoudig. Wilt u liever catering op maat? Dan maken wij binnen 24 uur een voorstel. Geheel gratis en vrijblijvend. Of Course!

Be Happie!