Catering in Warder

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Uw favoriete  catering

Online catering bestellen? Dat doe je bij Happie Delivery. Voor elk feest keuze uit een ongelofelijk groot assortiment; BBQ, Hapjes, Buffetten, Lunch, High Tea's & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in Warder
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn medewerkers hebben een feest geregeld via Happie Delivery Catering. Ze hadden het top geregeld. Het team van Happie is zeer aardig en kundig en de catering was zalig. Ga zo door!. "

- Mevrouw Z. Verstheen .

Super bedankt! Het event was om van te smullen. De gasten waren enorm tevreden. Graag tot snel. "

- Mevrouw W. Graaf .

Onze stichting had afgelopen week een Mexicaans diner bij jullie geregeld. Het heeft geweldig gesmaakt! Met het eten en jullie flexibiliteit hebben jullie onze avond gemaakt. . "

- Mevrouw J. Amrani .

Catering in Warder regelen doet heel Nederland gemakkelijk op het internet via Happie Delivery!

Deze prachtige gemeente heeft veel leuke activiteiten te bieden. Zo geniet deze plaats vele events en een bruisende nachtleven die u op uw dagje vrij kunt meemaken. In zo’n feestelijke gemeente, is het dan ook niet vreemd dat velen zoekend zijn naar een online cateraar voor hun Catering in Warder. Of u nu bedrijfsbijeenkomst organiseert of een prive feestje geeft. Voor de meest tongstrelende maaltijden uit uw streek gaat u naar Happie Delivery.

Maaltijden boeken voor jouw feestje of voor een zakelijke bijeenkomst, babyshower of bedrijfsbijeenkomst doe je bij Happie Catering in Warder. In onze online bestelomgeving heeft u uw catering gemakkelijk geregeld. Maar welke mogelijke catering kunt u allemaal bestellen? U zit hier helemaal goed voor geweldige lunches, de allerbeste party snacks, de meest tongstrelende buffetten en zelfs de meest heerlijke barbecue’s, waarbij u een BBQ meester alles voor u laat regelen. Van de voorbereidingen tot het echte BBQ werk en als laatst weer tot het afbreken. Zowaar de vaat wordt gedaan. Dat is toch als muziek in de oren?

Catering in Warder nodig? Welke type kunt u laten leveren?

De webwinkel van Happie staat bomvol met lekkernijen. Zo kunt u de volgende type maaltijden bij ons bestellen.

Lunch bestellen

De beste middag maaltijden bestel je Happie Catering in Warder. Voor iedereen is er iets te vinden op onze site. Onze lunches bestaan uit diverse broodjes, verse rauwkost, warme snacks, en zelfs diverse zoetigheden. Laat indien gewenst uw lunches individueel verpakken. Ook wanneer u uw lunchpakketten op meerdere adresssen wilt laten leveren, dan is dat geen probleem.Happie maakt alleen gebruik van ecologisch verpakkingsmateriaal. Zo zorgen wij, net als vele, voor een gezondere natuur.

High Tea 

Heeft u trek in iets luxers dan een gewone middagmaaltijd, dan kan je gaan voor een High Tea. Diverse keuzes helemaal vol met lekkere hartige en zoete gerechtjes. Bijvoorbeeld tiramisu, boterkoek en heerlijke ciabattas met humus. Te bestellen voor grote groepen of kleine bijeenkomsten. Hebben jullie dieetwensen? Happie houdt er uiteraard rekening mee! Glutenvrij, lactosevrij, halal, het is totaal geen probleem.

Buffetten

Buffeten zijn de trots van Happie Delivery Catering. De lekkerste Catering in Warder haal je hier. De keuze op onze website is reuze. U vindt van Hollandse maaltijden tot soepbuffetten! Tevens, kunt u geheel uw eigen catering laten samenstellen. Zo bepaalt u helemaal zelf welk menu wij op uw event serveren.

BBQ catering

Ook zin in een echt zomers feestje, onder de volle zon? Ga dan voor onze BBQ Catering in Warder. Dat kunnen wij geheel voor u verzorgen. Of u nu uw zinnen zet op alleen het barbecue-pakket, of dat u wilt dat er een BBQ-Kok naar uw locatie komt. We got it all Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De BBQ-pakketten worden bezorgd in heel Holland.

Borrelhapjes bestellen

Zalige en unieke borrelhapjes laten bezorgen doet heel Holland in de webshop van Happie Delivery Catering in Warder. Met ons grote assortiment zorgen wij dat een ieder lievelings hapjes vindt. Van spare-ribs tot vegan hapjes en van mini pizza’s tot fruit spiesjes. Wij hebben het allemaal! De hapjes worden geleverd in alle steden van ons land.

Tapas bestellen 

Ook fan van deze echte Spaanse lekkernijen? Zie dan eens onze tapasmenu’s. Met keuze uit vele menus vindt u altijd het tapas pakket dat naadloos aansluit bij uw feestje.

 

Jouw catering op temperatuur laten leveren, of toch a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Warder kan uw maaltijden bezorgen hoe, wanneer en waar u dat uitkomt. wilt dat de catering koud bezorgd worden en dat u deze zelf in de oven doet (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Liever dat het warm wordt geleverd? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Wij zijn bekend op elk culinair terrein Zo bestaat ons assortiment uit Mexicaanse, Aziatische, Amerikaanse, Spaanse en Italiaanse catering in onze webshop. Ook voor originele catering zit u goed bij Happie Delivery. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Warder bestellen!

Happie Delivery Catering staat garant voor unieke  en smaakvolle catering. Online bestellen was nog nooit zo eenvoudig. Wilt u het liefst catering op maat? Dan maken wij binnen 24 uur een offerte. Geheel gratis en vrijblijvend natuurlijk.

Be Happie!