Catering in Ven-Zelderheide

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Your favorite  catering

Online uw catering regelen? Dat doe je bij Happie Delivery. Voor elk feest keuze uit een extra groot assortiment; BBQ, Hapjes, Buffetten, Lunch, High Tea's & meer....

Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn vrouw en ik hadden een evenement laten organiseren door Happie Delivery . Ze hadden het top georganiseerd. Het personeel is erg vrolijk en professioneel en het eten was smaakvol. Ga zo door!. "

- Mevrouw . Slooten .

Thanks dames en heren! Het event was om van te smullen. Onze feestgangers vonden het enorm leuk. Graag tot snel. "

- Meneer U. Van der Linden .

Onze school heeft afgelopen week een Italiaans diner bij jullie geregeld. Het was perfect! Het smaakte top! Met het eten en jullie flexibiliteit hebben jullie onze gasten in de watten gelegd. . "

- Meneer O. El Morabet .

Catering in Ven-Zelderheide bestellen doet heel Holland gemakkelijk online via Happie Delivery!

Deze buitengewone stad heeft veel leuks te bieden. Zo geniet deze plaats talloze festiviteiten en een bruisende centrum die u jaarlijks kunt bezoeken. Met zoveel leuks te doen, verbaast het u vast niet dat veel particulieren en bedrijven zoeken naar een online cateringbedrijf voor hun Catering in Ven-Zelderheide. Of u nu een bedrijfsevent organiseert of een prive feestje geeft. Voor de lekkerste maaltijden uit uw streek komt u bij Happie Delivery Catering.

Hapjes en gerechten regelen voor jouw feestje of voor een bedrijfsbijeenkomst, babyshower of zakelijke event doe je bij Happie Delivery Catering in Ven-Zelderheide. Via onze webshop heeft u uw favoriete gerechten snel besteld. Maar wat voor gerechten heeft Happie Delivery Catering allemaal? U kunt bij ons terecht voor geweldige lunches, de meest unieke party hapjes, de meest tongstrelende buffetten en zelfs de gezelligste BBQ party's, waarbij u een BBQ meester alles voor u laat regelen. Van het aansteken van de BBQ tot het echte BBQ werk en tenslotte weer tot het afbreken. Ook de afwas wordt geregeld. Dat is toch geweldig?

Catering in Ven-Zelderheide nodig? Welke type wordt er allemaal geleverd?

Er zijn super veel keuzes bij Happie Delivery Catering . Zo kunt u kiezen uit de volgende soorten gerechten.

Lunch bestellen

De beste middag maaltijden laat je bezorgen door Happie Catering in Ven-Zelderheide. Voor een ieder is er iets te vinden op onze site. Onze lunches bestaan uit heerlijke sandwiches, verse rauwkost, warme broodjes, en zelfs diverse candybars. Laat indien gewenst uw lunches per persoon verpakken. Ook als u uw lunchpakketten op meerdere plaatsen wilt laten leveren, dan is dat geen probleem.Happie maakt alleen gebruik van ecologisch verpakkingsmateriaal. Zo zorgen ook wij voor een fijnere wereld.

High Tea 

Heeft u behoefte aan iets authentiekers dan een gebruikelijke lunch, dan kunnen jullie kiezen voor een High Tea. Diverse menus helemaal vol met lekkere zoete en hartige gerechtjes. Bijvoorbeeld brownies, boterkoek en smakelijke ciabattas met carpaccio. Te bestellen voor grotere groepen of kleine samenkomsten. Hebben uw gasten dieetwensen? Wij houden er natuurlijk rekening mee! Lactosevrij, glutenvrij of halal, het is helemaal geen probleem.

Buffetten

Buffeten zijn de kracht van Happie Delivery Catering. De meest tongstrelende Catering in Ven-Zelderheide ,durven wij wel te zeggen. De keuze op onze website is reuze. U vindt van Mexicaanse menu’s tot visbuffetten! Tevens, kunt u geheel uw eigen maaltijden laten samenstellen. Zo kiest u totaal zelf welke lekkernijen wij op uw bijeenkomst serveren.

BBQ catering

Bent u liefhebber van een super gezellig feestje, onder de volle zon? Ga dan voor onze BBQ Catering in Ven-Zelderheide. Dat kunnen wij van A tot Z voor u verzorgen. Of u nu uw zinnen zet op alleen het barbecue-menu, of dat u ook een BBQ-meester wilt laten komen. We got it all Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De BBQ-pakketten worden geleverd in geheel Nederland.

Borrelhapjes bestellen

Zalige en ambachtelijke borrelhapjes bestellen doet heel Nederland via de webshop van Happie Delivery Catering in Ven-Zelderheide. Met onze vele opties zorgen wij dat iedereen z’n favoriete hapjes vindt. Van spare-ribs tot vega hapjes en van albondigas tot fruit spiesjes. U vindt het hier allemaal. De fingerood worden bezorgd in geheel Nederland.

Tapas bestellen 

Ook fan van deze echte Spaanse lekkernijen? Bekijk dan eens onze tapas buffetten. Met keuze uit meerdere pakketten vindt u altijd de tapas catering dat perfect past bij uw feestje.

 

Jouw gerechten op temperatuur laten afleveren, of toch a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Ven-Zelderheide kan uw gerechten afleveren waar, wanneer en hoe u dat wilt. Verlangt dat de maaltijden koel geleverd worden en dat u deze zelf op temperatuur brengt (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Wilt u dat het warm geleverd wordt? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Happie Delivery is van alle marken thuis Zo heeft u Spaanse, Mexicaanse, Italiaanse, Aziatische en Amerikaanse catering op onze website. Ook voor catering die u niet vaak ziet zit u helemaal goed bij Happie. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Ven-Zelderheide bestellen!

Happie Delivery Catering staat garant voor originele  en tongstrelende catering. Online uw bestelling regelen was nimmer zo gemakkelijk. Wilt u het liefst catering op maat? Dan maken wij binnen 24 uur een offerte. Geheel vrijblijvend en gratis. Of Course!

Be Happie!