Catering in Velden

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Uw favoriete  catering

Catering bestellen? Dat doe je bij Happie Delivery Catering. Voor elke bijeenkomst keuze uit een extra groot assortiment; Hapjes, Lunch, High Tea's, Buffetten, BBQ & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in Velden
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn collega's en ik hebben een bijeenkomst geregeld via Happie Delivery Catering. Het was top geregeld. Het team van Happie was erg vrolijk en professioneel en het eten was erg lekker. Ga zo door!. "

- Meneer V. Roedes .

Super bedankt! Het event was geweldig. De medewerkers waren helemaal happy. Tot volgend jaar. "

- Mevrouw A. De Bruijn .

Ik heeft van het weekend een Mexicaans menu bij jullie geregeld. Het was top! Met het eten en jullie flexibiliteit hebben jullie onze gasten in de watten gelegd. . "

- Mevrouw O. El Morabet .

Catering in Velden laten bezorgen doet heel Nederland gemakkelijk op het internet via Happie Delivery!

Deze unieke stad kent altijd wat te doen. Zo zijn er in deze plaats tal van evenementen en een bruisende nachtleven die u door het jaar heen kunt bezoeken. Met zoveel leuks te doen, zal het dan ook niet verbazen dat veel particulieren en bedrijven zoekend zijn naar een online maaltijdbereider voor hun Catering in Velden. Het maakt niet uit of u zakelijke bijeenkomst host of een prive feestje viert. Voor de lekkerste maaltijden uit uw streek belt u met Cateraar Happie Delivery.

Catering boeken voor jouw feestje of voor een zakelijke bijeenkomst, jubileum of zakelijke event doe je bij Happie Delivery Catering in Velden. Met onze online bestelomgeving heeft u uw favoriete gerechten simpel voor elkaar. Maar welke heerlijke opties heeft Cateraar Happie Delivery allemaal? U zit hier helemaal goed voor heerlijke sandwiches en salades, de beste borrelhapjes, de meest tongstrelende diners, maar ook de meest malse BBQ’s, waarbij u een doorgewinterde BBQ-kok u alles uit handen laat nemen. Van de voorbereidingen tot het echte BBQ werk en tenslotte weer tot het opruimen. Ook de afwas wordt gedaan. Dat klinkt toch perfect?

Catering in Velden nodig? Welke soorten kunt u laten leveren?

Er zijn super veel opties bij Happie . Zo heeft u keuze uit de volgende soorten catering.

Lunch bestellen

De verste lunches bestel je Happie Catering in Velden. Voor iedereen is er iets te vinden in ons assortiment. Onze lunchpakketten bestaan uit verchillende soorten broodjes, knapperige salades, warme snacks, en zelfs diverse zoetigheden. Laat indien gewenst uw lunches per persoon verpakken. Ook wanneer u uw lunchpakketten op meerdere plaatsen wilt laten bezorgen, dan is dat een optie.Happie maakt uitsluitend gebruik van biologische verpakking. Zo zorgen ook wij voor een gezondere natuur.

High Tea 

Heeft u behoefte aan iets uitgebreiders dan een normale lunch, dan kunt u kiezen voor een High Tea. Diverse keuzes bommetje vol met zalige zoete en hartige gerechtjes. Bijvoorbeeld brownies, cheesecake en knapperige broodjes met humus. Te laten bezorgen voor grote groepen of kleine ontmoetingen. Heeft u dieetwensen? Happie houdt er gewoon rekening mee! Halal, glutenvrij, lactosevrij, het is volkomen geen issue.

Buffetten

Buffeten is het specialisme van Happie Delivery Catering. De meest tongstrelende Catering in Velden haal je hier. De keuze op onze website is reuze. U vindt van Mexicaanse menu’s tot saladebuffetten! Tevens, kunt u uw maaltijden helemaal op maat bij ons bestellen. Zo bepaalt u helemaal zelf welke lekkernijen wij aan uw gasten leveren.

BBQ catering

Bent u liefhebber van een echt zomers feestje, buiten in de tuin? Ga dan voor onze BBQ Catering in Velden. Dit kan u volledig door ons laten regelen. Of u nu gaat voor alleen het barbecue-pakket, of dat u wilt dat er een BBQ-Kok naar uw locatie komt. Wij regelen het allemaal Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De BBQ’s worden bezorgd in geheel Holland.

Borrelhapjes bestellen

Zalige en ambachtelijke borrelhapjes bestellen doet heel Nederland in de online winkel van Happie Delivery Catering in Velden. Met onze vele opties zorgen wij dat iedereen z’n favoriete hapjes vindt. Van canapés tot vega hapjes en van albondigas tot fruit spiesjes. Wij hebben het allemaal! De partysnacks worden bezorgd in alle steden van Holland.

Tapas bestellen 

Ook fan van deze fenomenale Spaanse gerechten? Zie dan eens onze tapasmenu’s. Met keuze uit vele pakketten vindt u ten alle tijden het tapas pakket dat naadloos aansluit bij uw feestje.

 

Jouw producten warm laten leveren, of toch a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Velden kan uw maaltijden afleveren hoe, wanneer en waar u dat wilt. Verlangt dat de catering koel bezorgd worden en dat u deze zelf in de oven doet (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Liever dat het warm geleverd wordt? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Happie Delivery is van alle marken thuis Zo hebben wij Mexicaanse, Aziatische, Amerikaanse, Spaanse en Italiaanse catering op onze website. Ook voor catering die u niet vaak ziet zit u goed bij Happie Delivery. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Velden bestellen!

Happie Delivery staat garant voor unieke  en tongstrelende catering. Online uw bestelling regelen was nimmer zo gemakkelijk. Wilt u het liefst catering op maat? Dan maken wij binnen eendag een offerte. Geheel gratis en vrijblijvend. Of Course!

Be Happie!