Catering in Veelerveen

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Authentieke  catering

Online catering bestellen? Dat doe je bij Happie Delivery. Voor elke bijeenkomst keuze uit een extra groot assortiment; BBQ, Hapjes, Lunch, Buffetten, High Tea's & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in Veelerveen
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn vrouw en ik hadden een feest geregeld via Happie Delivery Catering. Het was goed geregeld. Het personeel is erg enthousiast en kundig en de catering was overheerlijk. Ga zo door!. "

- Mevrouw L. Verstheen .

Thanks dames en heren! Het event was om van te smullen. Onze feestgangers vonden het om nooit te vergeten. We zien jullie snel. "

- Meneer U. Jacobs .

Onze stichting heeft verleden week een Spaans menu bij jullie besteld. Het was top! Met de snelheid en de services hebben jullie onze gasten in de watten gelegd. . "

- Meneer S. Amrani .

Catering in Veelerveen laten bezorgen doet heel Holland gemakkelijk online via Happie Delivery!

Die gezellige gemeente biedt altijd wat mee te maken. Zo kent deze plaats talloze events en een gezellige nachtleven die u op uw dagje vrij kunt beleven. Met zoveel leuke activiteiten, verbaast het u vast niet dat veel mensen zoekend zijn naar een traiteur voor hun Catering in Veelerveen. Het maakt niet uit of u een zakelijk event houdt of een particulier feestje houdt. Voor de meest geweldige catering uit uw streek gaat u naar Happie Delivery.

Maaltijden laten leveren voor jouw feestje of voor een bedrijfsevent, babyshower of bedrijfsbijeenkomst doe je bij Happie Delivery Catering in Veelerveen. In onze online bestelomgeving heeft u uw favoriete gerechten simpel besteld. Maar welke mogelijke catering kunt u allemaal bestellen? U bent aan het juiste adres voor geweldige lunches, de allerbeste hapjes, de meest smaakvolle buffetten en zelfs de meest heerlijke barbecue’s, waarbij u een doorgewinterde BBQ-kok u alles uit handen laat nemen. Van het aansteken van de BBQ tot het echte BBQ werk en uiteindelijk weer tot het afbreken. Zowaar de vuile vaat wordt gedaan. Dat klinkt toch geweldig?

Catering in Veelerveen nodig? Welke soorten bezorgen wij allemaal?

Het assortiment van Happie Delivery is heel erg breed. Zo heeft u keuze uit de volgende soorten catering.

Lunch bestellen

De verste lunches regel je bij Happie Catering in Veelerveen. Voor iedereen is er iets te vinden in onze webwinkel. Onze lunchpakketten bestaan uit verchillende soorten broodjes, verse salades, warme broodjes, en zelfs diverse candybars. Laat indien gewenst uw middagmaaltijden per persoon verpakken. Ook als u uw middagmaaltijden op meerdere adresssen wilt laten leveren, dan is dat mogelijk.Happie Delivery Catering maakt alleen gebruik van biologische verpakking. Zo zorgen ook wij voor een fijnere wereld.

High Tea 

Wilt u uniekers dan een doorsnee middagmaaltijd, dan kunnen jullie gaan voor een High Tea. Diverse menus helemaal vol met lekkere zoete en hartige snacks. Bijvoorbeeld brownies, boterkoek en heerlijke ciabattas met carpaccio. Te bestellen voor grote groepen of kleinere feestjes. Heeft u dieetwensen? Happie houdt er vanzelfsprekend rekening mee! Glutenvrij, lactosevrij, halal, het is volkomen geen obstakel.

Buffetten

Buffeten zijn de specialiteit van Happie Delivery Catering. De meest tongstrelende Catering in Veelerveen ,kan je wel zeggen. De keuze in ons menu is reuze. U vindt van Spaanse menu’s tot saladebuffetten! Daarnaast kunt u uw gerechten helemaal op maat bij ons bestellen. Zo kiest u totaal zelf welke gerechten wij op uw bijeenkomst leveren.

BBQ catering

Ook zin in een echt zomers feestje, buiten in de tuin? Bekijk dan eens onze BBQ Catering in Veelerveen. Dit kan u van A tot Z door ons laten regelen. Of u nu uw zinnen zet op alleen het barbecue-pakket, of dat u ook een BBQ-koning wilt laten komen. Niets is ons te gek!Wij staan voor u klaar! Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De BBQ’s worden geleverd in geheel Holland.

Borrelhapjes bestellen

Zalige en originele hapjes laten bezorgen doet heel Holland in de webshop van Happie Delivery Catering in Veelerveen. Met ons grote assortiment zorgen wij dat iedereen z’n favoriete hapjes vindt. Van canapés tot vegan hapjes en van albondigas tot fruit spiesjes. U vindt het hier allemaal. De fingerood worden bezorgd in alle steden van Holland.

Tapas bestellen 

Bent u ook gek op deze echte Spaanse lekkernijen? Bekijk dan eens onze tapasmenu’s. Met keuze uit meerdere menus vindt u ten alle tijden de tapas catering dat naadloos aansluit bij uw bijeenkomst.

 

Uw producten warm laten bezorgen, of toch a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Veelerveen kan uw gerechten afleveren wanneer, waar en hoe u dat uitkomt. Verlangt dat de gerechten gekoeld bezorgd worden en dat u het zelf in de oven doet (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Verlangt u dat het warm bezorgd wordt? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Happie Delivery is bekend op elk culinair terrein Zo bestaat ons assortiment uit Amerikaanse, Aziatische, Italiaanse, Mexicaanse en Spaanse catering in ons assortiment. Ook voor niet alledaagse catering bent u bij ons aan het juiste adres. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Veelerveen bestellen!

Happie Delivery staat garant voor unieke  en smaakvolle catering. Online bestellen was nimmer zo gemakkelijk. Wilt u liever catering op maat? Dan maken wij binnen eendag een offerte. Geheel vrijblijvend en gratis. Of Course!

Be Happie!