Catering in Steenwijkerwold

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Your favorite  catering

Online uw catering regelen? Dat doe je bij Happie Delivery Catering. Voor elke bijeenkomst keuze uit een ongelofelijk groot assortiment; Hapjes, Lunch, High Tea's, Buffetten, BBQ & meer....

Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn vrouw en ik hadden een evenement geregeld via Happie Delivery . Ze hadden het top geregeld. Het personeel was erg vrolijk en kundig en het diner was smaakvol. Ga zo door!. "

- Mevrouw Z. Kramers .

Super bedankt! Het event was fantastisch. De teams vonden het enorm leuk. Tot volgend jaar. "

- Meneer W. De Bruijn .

Onze school heeft afgelopen week een Aziatisch diner bij Happie Delivery besteld. Het heeft geweldig gesmaakt! Met de en de service hebben jullie jullie zelf overtroffen. . "

- Mevrouw A. Ben Saleh .

Catering in Steenwijkerwold bestellen doet heel Nederland simpel op het web via Happie Delivery!

Die buitengewone plaats heeft veel leuks om mee te maken. Zo heeft u in deze plaats vele festiviteiten en een spetterende nachtleven die u jaarlijks kunt doorstruinen. Met zoveel leuke festiviteiten, is het dan ook niet vreemd dat veel mensen en bedrijven op zoek zijn naar een cateraar voor hun Catering in Steenwijkerwold. Het maakt niet uit of u een bedrijfsevenement host of een prive feestje geeft. Voor de beste catering uit uw streek komt u bij Cateraar Happie Delivery.

De beste gerechten regelen voor jouw feestje of voor een zakelijke event, babyshower of zakelijke bijeenkomst doe je bij Happie Catering in Steenwijkerwold. Via onze webwinkel heeft u uw catering snel voor elkaar. Maar welke heerlijke opties heeft Happie allemaal? U zit hier helemaal goed voor heerlijke sandwiches en salades, de allerbeste borrelhapjes, de meest tongstrelende diners, maar ook de meest heerlijke barbecue’s, waarbij u een BBQ meester u alles uit handen laat nemen. Van de inkopen tot het echte BBQ werk en uiteindelijk weer tot het afbreken. Zowaar de vuile vaat wordt geregeld. Dat klinkt toch super?

Catering in Steenwijkerwold nodig? Welke soorten leveren wij allemaal?

De webshop van Happie staat bomvol met heerlijkheden. Zo kunt u kiezen uit de volgende type catering.

Lunch bestellen

De beste middag maaltijden laat je regelen Happie Catering in Steenwijkerwold. Voor allen is er iets te vinden in onze webwinkel. Onze lunches bestaan uit heerlijke sandwiches, verse salades, warme broodjes, en zelfs diverse candybars. U kunt uw lunchpakketten per persoon laten verpakken. Ook wanneer u uw lunches bij verschillende mensen wilt laten leveren, dan is dat een optie.Happie Delivery Catering maakt uitsluitend gebruik van biologisch verpakkingsmateriaal. Zo doen wij, net als velen, ons best voor een gezondere wereld.

High Tea 

Heeft u trek in iets luxers dan een gebruikelijke middagmaaltijd, dan kunt u gaan voor een High Tea. Diverse menus bommetje vol met zalige zoete en hartige snacks. Bijvoorbeeld brownies, boterkoek en uitgebreide sandwiches met carpaccio. Te bestellen voor grote groepen of kleinere samenkomsten. Hebben uw gasten dieetwensen? Happie houdt er vanzelfsprekend rekening mee! Halal, glutenvrij, lactosevrij, het is helemaal geen probleem.

Buffetten

Buffeten is het specialisme van Happie Delivery Catering. De meest tongstrelende Catering in Steenwijkerwold ,kan je wel zeggen. De keuze op onze website is gigantisch. U vindt van Mexicaanse menu’s tot soepbuffetten! Tevens, kunt u uw catering geheel op maat bij ons regelen. Zo kiest u helemaal zelf welke gerechten wij op uw event leveren.

BBQ catering

Houdt u van een super gezellig feestje, buiten in de tuin? Ga dan voor onze BBQ Catering in Steenwijkerwold. Dit kan u geheel door ons laten verzorgen. Of u nu kiest voor alleen het barbecue-pakket, of dat u ook een BBQ-koning wilt laten komen. Niets is ons te gek!Wij staan voor u klaar! Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De barbecues kunnen worden geleverd in heel Nederland.

Borrelhapjes bestellen

Zalige en originele hapjes regelen doet heel Nederland in de online winkel van Happie Delivery Catering in Steenwijkerwold. Met onze vele opties zorgen wij dat een ieder z’n favoriete hapjes vindt. Van canapés tot vega hapjes en van mini pizza’s tot fruit spiesjes. Wij hebben het allemaal! De fingerood worden bezorgd in heel Holland.

Tapas bestellen 

Ook fan van deze fenomenale Mediteraanse? Zie dan eens onze tapasmenu’s. Met keuze uit meerdere pakketten vindt u ten alle tijden de tapas catering dat perfect past bij uw event.

 

Uw producten op temperatuur laten afleveren, of toch a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Steenwijkerwold kan uw maaltijden bezorgen wanneer, waar en hoe u dat wilt. Is het beter dat de maaltijden koud geleverd worden en dat u het zelf in de oven doet (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Wilt u dat het warm aankomt? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Happie Delivery is bekend op elk culinair terrein Zo bestaat ons assortiment uit Amerikaanse, Aziatische, Italiaanse, Mexicaanse en Spaanse catering in onze webshop. Ook voor unieke catering zit u goed bij Happie Delivery. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Steenwijkerwold bestellen!

Happie Delivery Catering staat voor authentieke  en smaakvolle catering. Online uw bestelling regelen was nimmer zo gemakkelijk. Wilt u liever catering op maat? Dan maken wij binnen 24 uur een offerte. Geheel gratis en vrijblijvend natuurlijk.

Be Happie!