Catering in Schraard

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Your favorite  catering

Catering regelen? Dat doe je bij Happie Delivery Catering. Voor elke gelegenheid keuze uit een ongelofelijk groot assortiment; Hapjes, Lunch, High Tea's, Buffetten, BBQ & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in Schraard
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn collega's en ik hebben een bijeenkomst laten organiseren door Happie Delivery . Ze hadden het goed georganiseerd. zeer enthousiast en kundig en het diner was smaakvol. Ga zo door!. "

- Mevrouw K. Slooten .

Super bedankt! Het bedrijfsfeest was om van te smullen. De studenten waren enorm enthousiast. We zien jullie snel. "

- Mevrouw E. De Bruijn .

Onze school heeft afgelopen week een Mexicaans menu bij Happie Delivery geregeld. Het heeft geweldig gesmaakt! Met de snelheid en de services hebben jullie onze avond gemaakt. . "

- Mevrouw D. Alaoui .

Catering in Schraard regelen doet heel Nederland eenvoudig op het internet via Happie Delivery!

Deze buitengewone gemeente biedt altijd wat te doen. Zo zijn er in deze plaats tal van evenementen en een gezellige uitgaanscentrum die u gedurende het jaar kunt bezoeken. Met zoveel leuks te doen, is het ook niet raar dat veel mensen zoekend zijn naar een cateraar voor hun Catering in Schraard. Of u nu een zakelijk evenement houdt of een particulier feestje geeft. Voor de meest tongstrelende gerechten uit uw streek belt u met Happie.

Catering boeken voor jouw feestje of voor een zakelijke event, jubileum of bedrijfsevent doe je bij Happie Delivery Catering in Schraard. In onze online bestelomgeving heeft u uw catering in een handomdraai geregeld. Maar welke mogelijke catering heeft Cateraar Happie Delivery allemaal? U bent aan het juiste adres voor heerlijke sandwiches en salades, de allerbeste borrelhapjes, de meest smakelijke diners, maar ook de meest malse BBQ’s, waarbij u een doorgewinterde BBQ-kok u alles uit handen laat nemen. Van het aansteken van de BBQ tot het grillen en uiteindelijk weer tot het afbreken. Zelfs de vaat wordt geregeld. Dat klinkt toch geweldig?

Catering in Schraard nodig? Welke soorten bezorgen wij allemaal?

Er zijn ongelofelijk veel keuzes bij Happie Delivery Catering . Zo kunt u kiezen uit de volgende type gerechten.

Lunch bestellen

De beste lunches regel je bij Happie Catering in Schraard. Voor een ieder is er iets te vinden op onze site. Onze lunchpakketten bestaan uit verchillende soorten broodjes, knapperige salades, warme snacks, en zelfs diverse candybars. U kunt uw middagmaaltijden individueel laten verpakken. Ook als u uw middagmaaltijden op meerdere adresssen wilt laten bezorgen, dan is dat een optie.Wij maken alleen gebruik van biologisch verpakkingsmateriaal. Zo zorgen ook wij voor een beter milieu.

High Tea 

Heeft u behoefte aan iets uniekers dan een zo’n gangbare lunch, dan kunt u gaan voor een High Tea. Diverse menus helemaal vol met lekkere hartige en zoete gerechtjes. Bijvoorbeeld makarons, scones en heerlijke broodjes met roomkaas. Te regelen voor grotere groepen of kleinere samenkomsten. Hebben jullie dieetwensen? Happie houdt er absoluut rekening mee! Glutenvrij, lactosevrij, halal, het is compleet geen obstakel.

Buffetten

Buffeten zijn de kracht van Happie Delivery Catering. De meest tongstrelende Catering in Schraard ,durven wij wel te zeggen. De keuze op onze website is erg groot. U vindt van Aziatische menu’s tot soepbuffetten! Ook kunt u uw menu helemaal op maat bij ons regelen. Zo bepaalt u geheel zelf welke maaltijden wij op uw event presenteren.

BBQ catering

Bent u liefhebber van een echt zomers feestje, onder de volle zon? Bekijk dan eens onze BBQ Catering in Schraard. Dit kan u geheel door ons laten verzorgen. Of u nu gaat voor alleen het barbecue-menu, of dat u wilt dat er een BBQ-Kok naar uw huis of werk komt. Wij regelen het allemaal Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De BBQ-pakketten worden bezorgd in geheel Holland.

Borrelhapjes bestellen

Zalige en ambachtelijke hapjes bestellen doet heel Nederland in de online winkel van Happie Delivery Catering in Schraard. Met onze brede keuze zorgen wij dat een ieder z’n favoriete borrelhapjes vindt. Van spare-ribs tot vegan hapjes en van mini pizza’s tot caprese spiesjes. Wij hebben het allemaal! De fingerood worden bezorgd in heel Nederland.

Tapas bestellen 

Houdt u van deze fenomenale Spaanse gerechten? Zie dan eens onze tapas buffetten. Met keuze uit vele menus vindt u altijd het tapas pakket dat perfect past bij uw event.

 

Jouw maaltijden warm laten bezorgen, of toch a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Schraard kan uw maaltijden afleveren waar, wanneer en hoe u dat uitkomt. Verlangt dat de gerechten koel bezorgd worden en dat u het zelf verwarmt (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Wilt u dat het warm geleverd wordt? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Wij zijn van alle marken thuis Zo heeft u Amerikaanse, Aziatische, Italiaanse, Mexicaanse en Spaanse catering in onze arrangementen. Ook voor unieke catering zit u goed bij Happie Delivery. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Schraard bestellen!

Happie Delivery staat voor originele  en smaakvolle catering. Online bestellen was nog nooit zo gemakkelijk. Wilt u liever catering op maat? Dan maken wij binnen eendag een voorstel. Geheel gratis en vrijblijvend natuurlijk.

Be Happie!