Catering in Schalsum

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Uw favoriete  catering

Online catering bestellen? Dat doe je bij Happie Delivery. Voor elke bijeenkomst keuze uit een ongelofelijk groot assortiment; BBQ, Hapjes, Buffetten, Lunch, High Tea's & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in Schalsum
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn medewerkers hebben een evenement laten organiseren door Happie Delivery . Het was prima geregeld. Hun medewerkers zijn erg vrolijk en professioneel en de catering was zalig. Ga zo door!. "

- Mevrouw Z. Slooten .

Heel erg bedankt! Het evenement was geweldig. De medewerkers vonden het te smakelijk voor woorden. Tot volgend jaar. "

- Meneer U. Jacobs .

Onze stichting had van de week een Italiaans buffet bij jullie geregeld. Het heeft geweldig gesmaakt! Met de snelheid en de services hebben jullie onze gasten in de watten gelegd. . "

- Mevrouw A. El Morabet .

Catering in Schalsum laten bezorgen doet heel Nederland eenvoudig online via Happie Delivery!

Die prachtige plaats heeft veel leuks te bieden. Zo kent deze plaats vele festiviteiten en een bruisende centrum die u jaarlijks kunt meemaken. Met zoveel leuke activiteiten, zal het dan ook niet verbazen dat veel mensen en bedrijven op zoek zijn naar een online maaltijdbereider voor hun Catering in Schalsum. Het maakt niet uit of u een bedrijfsevenement organiseert of een prive feestje houdt. Voor de meest tongstrelende gerechten uit uw streek komt u bij Happie.

Catering bestellen voor bijvoorbeeld een bachelorparty, babyshower of bedrijfsevent doe je bij Happie Delivery Catering in Schalsum. In onze webshop heeft u uw lievelingsgerechten simpel besteld. Maar welke heerlijke opties kunt u allemaal bestellen? U zit hier helemaal goed voor heerlijke middagmaaltijden, de beste party snacks, de meest tongstrelende avondmaaltijden en zelfs de meest heerlijke barbecue’s, waarbij u een echte grill-koning alles voor u laat regelen. Van de inkopen tot het echte BBQ werk en uiteindelijk weer tot de schoonmaak. Zelfs de vuile vaat wordt gedaan. Dat klinkt toch perfect?

Catering in Schalsum nodig? Welke soorten wordt er allemaal bezorgd?

Het assortiment van Happie Delivery Catering is heel erg breed. Zo heeft u keuze uit de volgende type maaltijden.

Lunch bestellen

De beste lunches laat je regelen Happie Catering in Schalsum. Voor een ieder is er iets te vinden op onze site. Onze lunches bestaan uit heerlijke sandwiches, knapperige salades, warme snacks, en zelfs diverse zoetigheden. U kunt uw lunches individueel laten verpakken. Zelfs als u uw middagmaaltijden op meerdere plaatsen wilt laten bezorgen, dan is dat geen probleem.Happie Delivery maakt uitsluitend gebruik van ecologisch verpakkingsmateriaal. Zo zorgen wij, net als vele, voor een beter milieu.

High Tea 

Wilt u luxers dan een zo’n gangbare lunch, dan kunt u kiezen voor een High Tea. Diverse opties boordevol met heerlijke zoete en hartige snacks. Bijvoorbeeld tiramisu, boterkoek en uitgebreide sandwiches met humus. Te regelen voor grote groepen of kleinere recepties. Heeft u dieetwensen? Happie Delivery houdt er vanzelfsprekend rekening mee! Glutenvrij, lactosevrij, halal, het is compleet geen probleem.

Buffetten

Buffeten zijn de kracht van Happie Delivery Catering. De meest tongstrelende Catering in Schalsum haal je hier. De keuze online is reuze. U vindt van Italiaanse menu’s tot saladebuffetten! Daarnaast kunt u uw menu geheel op maat bij ons bestellen. Zo kiest u helemaal zelf welk menu wij op uw bijeenkomst serveren.

BBQ catering

Bent u liefhebber van een super gezellig feestje, buiten in de tuin? Bekijk dan eens onze BBQ Catering in Schalsum. Dit kan u volledig door ons laten regelen. Of u nu uw zinnen zet op alleen het BBQ-menu, of dat u ook een BBQ-koning wilt laten komen. Niets is ons te gek!Wij staan voor u klaar! Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De BBQ-pakketten kunnen worden geleverd in geheel Nederland.

Borrelhapjes bestellen

Onovertroffen en originele hapjes bestellen doet heel Holland in de webshop van Happie Delivery Catering in Schalsum. Met onze brede keuze zorgen wij dat een ieder z’n favoriete hapjes vindt. Van canapés tot vegan hapjes en van albondigas tot caprese spiesjes. Wij hebben het allemaal! De borrelhapjes worden geleverd in heel ons land.

Tapas bestellen 

Houdt u van deze fenomenale Spaanse gerechten? Zie dan eens onze tapasmenu’s. Met keuze uit meerdere pakketten vindt u altijd de tapas catering dat perfect past bij uw bijeenkomst.

 

Jouw catering op temperatuur laten afleveren, of toch a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Schalsum kan uw gerechten bezorgen wanneer, waar en hoe u dat uitkomt. wilt dat de maaltijden gekoeld bezorgd worden en dat u het zelf opwarmt (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Wilt u dat het warm wordt geleverd? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Wij zijn bekend op elk culinair terrein Zo hebben wij Mexicaanse, Aziatische, Amerikaanse, Spaanse en Italiaanse catering in ons assortiment. Ook voor catering die u niet vaak ziet zit u goed bij Happie Delivery. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Schalsum bestellen!

Happie Delivery Catering staat garant voor unieke  en tongstrelende catering. Online bestellen was nog nooit zo gemakkelijk. Wilt u het liefst catering op maat? Dan maken wij binnen eendag een voorstel. Geheel gratis en vrijblijvend natuurlijk.

Be Happie!