Catering in Rotsterhaule

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Your favorite  catering

Online catering regelen? Dat doe je bij Happie Delivery Catering. Voor elke gelegenheid keuze uit een super groot assortiment; BBQ, Hapjes, Buffetten, Lunch, High Tea's & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in Rotsterhaule
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn collega's en ik hebben een feest laten regelen door Happie Delivery Catering. Ze hadden het goed georganiseerd. zeer vrolijk en professioneel en de catering was smaakvol. Ga zo door!. "

- Meneer K. Slooten .

Heel erg bedankt! De bijeenkomst was fantastisch. De studenten waren enorm enthousiast. We zien jullie snel. "

- Mevrouw U. Van der Linden .

Ons bedrijf had verleden week een Italiaans buffet bij jullie geregeld. Het was top! Met de snelheid en de services hebben jullie jullie zelf overtroffen. . "

- Meneer . El Morabet .

Catering in Rotsterhaule bestellen doet heel Nederland gemakkelijk online via Happie Delivery!

Die unieke stad heeft veel leuks om mee te maken. Zo geniet deze plaats vele festivals en een gezellige uitgaanscentrum die u jaarlijks kunt meemaken. Met zoveel leuks te doen, is het dan ook niet vreemd dat velen op zoek zijn naar een traiteur voor hun Catering in Rotsterhaule. Het maakt niet uit of u een zakelijk evenement host of een particulier feestje geeft. Voor de beste maaltijden uit uw streek gaat u naar Happie Delivery.

Catering regelen voor jouw feestje of voor een bedrijfsevent, jubileum of zakelijke bijeenkomst doe je bij Happie Delivery Catering in Rotsterhaule. In onze webshop heeft u uw favoriete gerechten snel besteld. Maar welke mogelijke catering heeft Happie Delivery Catering allemaal? U bent aan het juiste adres voor geweldige middagmaaltijden, de beste party hapjes, de meest smakelijke buffetten, maar ook de de lekkerste BBQ-pakketten, waarbij u een doorgewinterde BBQ-kok alles voor u laat regelen. Van het aansteken van de BBQ tot het echte BBQ werk en tenslotte weer tot de schoonmaak. Ook de vuile vaat wordt geregeld. Dat klinkt toch als muziek in de oren?

Catering in Rotsterhaule nodig? Welke type kunt u laten bezorgen?

Er zijn ongelofelijk veel opties bij Happie . Zo kunt u kiezen uit de volgende soorten catering.

Lunch bestellen

De lekkerste lunches laat je bezorgen door Happie Catering in Rotsterhaule. Voor iedereen zit er wel wat tussen. Onze lunches bestaan uit diverse broodjes, knapperige salades, warme snacks, of zelfs diverse powerbars. Laat indien gewenst uw middagmaaltijden per persoon verpakken. Zelfs wanneer u uw lunches op meerdere adresssen wilt laten leveren, dan is dat geen probleem.Wij maken uitsluitend gebruik van ecologisch verpakkingsmateriaal. Zo doen wij ook ons best voor een gezondere wereld.

High Tea 

Heeft u trek in iets luxers dan een alledaagse lunch, dan kunt u kiezen voor een High Tea. Diverse pakketten bommetje vol met zalige hartige en zoete snacks. Bijvoorbeeld brownies, scones en uitgebreide ciabattas met carpaccio. Te bestellen voor grote groepen of kleine samenkomsten. Hebben jullie dieetwensen? Happie houdt er natuurlijk rekening mee! Glutenvrij, lactosevrij, halal, het is volledig geen obstakel.

Buffetten

Buffeten zijn de specialiteit van Happie Delivery Catering. De meest tongstrelende Catering in Rotsterhaule ,durven wij wel te zeggen. De keuze online is enorm. U vindt van Italiaanse maaltijden tot soepbuffetten! Ook kunt u uw maaltijden geheel op maat bij ons regelen. Zo bepaalt u totaal zelf welk menu wij aan uw gasten serveren.

BBQ catering

Wilt u een echt zomers feestje, onder de volle zon? Zie dan onze BBQ Catering in Rotsterhaule. Dit kan u volledig door ons laten regelen. Of u nu kiest voor alleen het barbecue-pakket, of dat u ook een BBQ-Kok wilt boeken. Niets is ons te gek!Wij staan voor u klaar! Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De BBQ’s worden geleverd in geheel Nederland.

Borrelhapjes bestellen

Zalige en authentieke hapjes regelen doet heel Holland in de webshop van Happie Delivery Catering in Rotsterhaule. Met onze brede keuze zorgen wij dat een ieder lievelings hapjes vindt. Van canapés tot vega hapjes en van mini pizza’s tot caprese spiesjes. U vindt het hier allemaal. De hapjes worden bezorgd in heel ons land.

Tapas bestellen 

Bent u ook gek op deze fenomenale Spaanse gerechten? Bekijk dan eens onze tapasmenu’s. Met keuze uit meerdere pakketten vindt u ten alle tijden het tapas pakket dat perfect past bij uw event.

 

Uw producten warm laten bezorgen, of liever a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Rotsterhaule kan uw maaltijden afleveren waar, wanneer en hoe u dat uitkomt. Is het beter dat de producten koel bezorgd worden en dat u het zelf verwarmt (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Verlangt u dat het warm aankomt? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Happie Delivery is van alle marken thuis Zo vindt u Spaanse, Mexicaanse, Italiaanse, Aziatische en Amerikaanse catering in onze arrangementen. Ook voor catering die u niet vaak ziet zit u goed bij Happie Delivery. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Rotsterhaule bestellen!

Happie Delivery Catering staat garant voor authentieke  en lekkere catering. Online uw bestelling regelen was nog nooit zo eenvoudig. Wilt u liever catering op maat? Dan maken wij binnen 24 uur een offerte. Geheel gratis en vrijblijvend. Of Course!

Be Happie!