Catering in Rolde

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Uw favoriete  catering

Online uw catering regelen? Dat doe je bij Happie Delivery. Voor elke bijeenkomst keuze uit een extra groot assortiment; BBQ, Hapjes, Lunch, Buffetten, High Tea's & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in Rolde
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn medewerkers hadden een BBQ-party geregeld via Happie Delivery Catering. Ze hadden het prima geregeld. Het team van Happie was zeer vrolijk en professioneel en de catering was zalig. Ga zo door!. "

- Meneer N. Vogelaar .

Merci! Het evenement was zeer geslaagd. De medewerkers vonden het om nooit te vergeten. Graag tot snel. "

- Mevrouw Y. Bos .

De vereniging heeft van de week een Italiaans buffet bij jullie geregeld. Het was top! Met de service en de smaak hebben jullie onze gasten in de watten gelegd. . "

- Mevrouw I. Alaoui .

Catering in Rolde bestellen doet heel Holland gemakkelijk op het internet via Happie Delivery!

Die unieke plaats biedt altijd wat te doen. Zo geniet deze plaats vele bezienswaardigheden en een spetterende nachtleven die u gedurende het jaar kunt beleven. In zo’n actieve stad, is het dan ook niet vreemd dat veel particulieren en bedrijven zoeken naar een online maaltijdbereider voor hun Catering in Rolde. Het maakt niet uit of u een bedrijfsevent host of een particulier feestje viert. Voor de meest geweldige maaltijden uit uw streek neemt u contact op met Happie Delivery Catering.

De beste gerechten laten bezorgen voor jouw feestje of voor een bedrijfsbijeenkomst, babyshower of zakelijke bijeenkomst doe je bij Happie Delivery Catering in Rolde. Via onze online winkel heeft u uw catering snel besteld. Maar welke heerlijke opties kunt u allemaal bestellen? U zit hier helemaal goed voor heerlijke lunches, de meest unieke party hapjes, de meest tongstrelende avondmaaltijden, maar ook de meest heerlijke barbecue’s, waarbij u een BBQ meester u alles uit handen laat nemen. Van het aansteken van de BBQ tot het echte BBQ werk en uiteindelijk weer tot het opruimen. Zowaar de vaat wordt gedaan. Dat is toch geweldig?

Catering in Rolde nodig? Welke type bezorgen wij allemaal?

Er zijn ongelofelijk veel keuzes bij Happie . Zo kunt u de volgende soorten catering bij ons bestellen.

Lunch bestellen

De verste lunches laat je bezorgen door Happie Catering in Rolde. Voor iedereen is er iets te vinden op onze site. Onze lunchpakketten bestaan uit verchillende soorten broodjes, verse rauwkost, warme broodjes, en zelfs diverse candybars. Laat indien gewenst uw lunchpakketten per persoon verpakken. Zelfs wanneer u uw middagmaaltijden bij verschillende mensen wilt laten bezorgen, dan is dat een optie.Happie maakt alleen gebruik van biologische verpakking. Zo doen wij, net als velen, ons best voor een gezondere natuur.

High Tea 

Wilt u uniekers dan een ordinaire lunch, dan kunnen jullie kiezen voor een High Tea. Diverse opties helemaal vol met lekkere hartige en zoete gerechtjes. Bijvoorbeeld tiramisu, cheesecake en uitgebreide broodjes met zalm. Te laten bezorgen voor grote groepen of kleine samenkomsten. Hebben jullie dieetwensen? Happie Delivery houdt er vanzelfsprekend rekening mee! Halal, glutenvrij, lactosevrij, het is totaal geen probleem.

Buffetten

Buffeten is het specialisme van Happie Delivery Catering. De lekkerste Catering in Rolde ,kan je wel zeggen. De keuze op onze website is reuze. U vindt van Italiaanse menu’s tot visbuffetten! Tevens, kunt u geheel uw eigen gerechten laten samenstellen. Zo kiest u compleet zelf welk menu wij op uw event leveren.

BBQ catering

Houdt u van een echt zomers feestje, buiten in de tuin? Ga dan voor onze BBQ Catering in Rolde. Dat kunnen wij volledig voor u regelen. Of u nu gaat voor alleen het BBQ-menu, of dat u ook een BBQ-Kok wilt boeken. We got it all Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De BBQ’s worden bezorgd in heel Holland.

Borrelhapjes bestellen

Onovertroffen en authentieke hapjes bestellen doet heel Holland in de online winkel van Happie Delivery Catering in Rolde. Met onze vele opties zorgen wij dat iedereen z’n favoriete borrelhapjes vindt. Van canapés tot vegan hapjes en van mini pizza’s tot fruit spiesjes. U vindt het hier allemaal. De borrelhapjes worden bezorgd in alle steden van Nederland.

Tapas bestellen 

Houdt u van deze echte Spaanse lekkernijen? Bekijk dan eens onze tapas buffetten. Met keuze uit meerdere menus vindt u ten alle tijden het tapas pakket dat perfect past bij uw event.

 

Jouw gerechten warm laten bezorgen, of liever a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Rolde kan uw gerechten afleveren hoe, wanneer en waar u dat wilt. Verlangt dat de gerechten gekoeld geleverd worden en dat u het zelf verwarmt (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Wilt u dat het warm wordt geleverd? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Wij zijn van alle marken thuis Zo bestaat ons assortiment uit Mexicaanse, Aziatische, Amerikaanse, Spaanse en Italiaanse catering op onze website. Ook voor unieke catering zit u goed bij Happie Delivery. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Rolde bestellen!

Happie Delivery staat voor authentieke  en tongstrelende catering. Online uw bestelling regelen was nimmer zo eenvoudig. Wilt u het liefst catering op maat? Dan maken wij binnen eendag een voorstel. Geheel gratis en vrijblijvend. Of Course!

Be Happie!