Catering in Oudelande

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Your favorite  catering

Online uw catering bestellen? Dat doe je bij Happie Delivery Catering. Voor elk feest keuze uit een extra groot assortiment; BBQ, Hapjes, Buffetten, Lunch, High Tea's & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in Oudelande
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn medewerkers hadden een BBQ-party laten regelen door Happie Delivery . Ze hadden het prima georganiseerd. zeer enthousiast en kundig en de hapjes was smaakvol. Ga zo door!. "

- Mevrouw L. Baaldert .

Super bedankt! Het bedrijfsfeest was geweldig. De medewerkers vonden het super gezellig. Graag tot snel. "

- Mevrouw U. Van der Linden .

Ons bedrijf had van de week een Spaans diner bij jullie besteld. Het heeft geweldig gesmaakt! Met het eten en jullie flexibiliteit hebben jullie onze avond gemaakt. . "

- Mevrouw . Idrissi .

Catering in Oudelande laten leveren doet heel Holland eenvoudig op het web via Happie Delivery!

Deze unieke gemeente kent altijd wat te doen. Zo kent deze plaats vele festivals en een gezellige uitgaanscentrum die u op uw vrije dagen kunt doorstruinen. In zo’n feestelijke gemeente, zal het dan ook niet verbazen dat veel particulieren en bedrijven zoekend zijn naar een maaltijdbereider voor hun Catering in Oudelande. Of u nu zakelijke bijeenkomst host of een prive feestje geeft. Voor de meest geweldige maaltijden uit uw streek neemt u contact op met Happie Delivery Catering.

Hapjes en gerechten boeken voor bijvoorbeeld een verjaardag, babyshower of zakelijke bijeenkomst doe je bij Happie Catering in Oudelande. In onze webwinkel heeft u uw lievelingsgerechten eenvoudig geregeld. Maar welke mogelijke catering kunt u allemaal bestellen? U zit hier helemaal goed voor geweldige sandwiches en salades, de beste party snacks, de meest smakelijke buffetten, maar ook de gezelligste BBQ party's, waarbij u een echte grill-koning u alles uit handen laat nemen. Van de voorbereidingen tot het grillen en als laatst weer tot het opruimen. Ook de afwas wordt geregeld. Dat klinkt toch als muziek in de oren?

Catering in Oudelande nodig? Welke soorten kunt u laten leveren?

De online winkel van Happie staat tot de nok toe vol met heerlijkheden. Zo kunt u de volgende soorten maaltijden bij ons bestellen.

Lunch bestellen

De verste middag maaltijden laat je bezorgen door Happie Catering in Oudelande. Voor iedereen staat er wel wat tussen. Onze lunchpakketten bestaan uit verchillende soorten broodjes, verse rauwkost, warme snacks, of zelfs diverse powerbars. U kunt uw middagmaaltijden individueel laten verpakken. Ook wanneer u uw lunchpakketten bij verschillende mensen wilt laten bezorgen, dan is dat mogelijk.Happie Delivery maakt uitsluitend gebruik van biologische verpakking. Zo zorgen wij, net als vele, voor een gezondere natuur.

High Tea 

Heeft u trek in iets uitgebreiders dan een gewone lunch, dan kunnen jullie kiezen voor een High Tea. Diverse pakketten bommetje vol met heerlijke zoete en hartige gerechtjes. Bijvoorbeeld tiramisu, boterkoek en heerlijke broodjes met zalm. Te bestellen voor grote groepen of kleinere recepties. Heeft u dieetwensen? Wij houden er uiteraard rekening mee! Glutenvrij, lactosevrij, halal, het is volkomen geen probleem.

Buffetten

Buffeten is het specialisme van Happie Delivery Catering. De meest tongstrelende Catering in Oudelande ,kan je wel zeggen. De keuze in ons menu is enorm. U vindt van Spaanse menu’s tot saladebuffetten! Daarnaast kunt u uw gerechten geheel op maat bij ons bestellen. Zo bepaalt u totaal zelf welke gerechten wij aan uw gasten leveren.

BBQ catering

Bent u liefhebber van een super gezellig feestje, onder de volle zon? Bekijk dan eens onze BBQ Catering in Oudelande. Dat kunnen wij van A tot Z voor u regelen. Of u nu gaat voor alleen het barbecue-menu, of dat u ook een BBQ-koning wilt boeken. Wij regelen het allemaal Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De BBQ-pakketten worden geleverd in geheel Nederland.

Borrelhapjes bestellen

Zalige en originele borrelhapjes regelen doet heel Holland in de webshop van Happie Delivery Catering in Oudelande. Met ons grote assortiment zorgen wij dat iedereen lievelings borrelhapjes vindt. Van canapés tot vegan hapjes en van mini pizza’s tot fruit spiesjes. U vindt het hier allemaal. De fingerood worden bezorgd in elke provincie van ons land.

Tapas bestellen 

Ook fan van deze echte Spaanse lekkernijen? Bekijk dan eens onze tapasmenu’s. Met keuze uit meerdere pakketten vindt u ten alle tijden de tapas catering dat naadloos aansluit bij uw bijeenkomst.

 

Jouw producten op temperatuur laten leveren, of liever a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Oudelande kan uw gerechten afleveren wanneer, waar en hoe u dat wilt. wilt dat de catering koel bezorgd worden en dat u deze zelf in de oven doet (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Liever dat het warm wordt bezorgd? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Wij zijn van alle marken thuis Zo hebben wij Spaanse, Mexicaanse, Italiaanse, Aziatische en Amerikaanse catering in onze webshop. Ook voor niet alledaagse catering zit u goed bij Happie Delivery. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Oudelande bestellen!

Happie Delivery staat voor originele  en lekkere catering. Online uw bestelling regelen was nimmer zo gemakkelijk. Wilt u het liefst catering op maat? Dan maken wij binnen eendag een voorstel. Geheel gratis en vrijblijvend natuurlijk.

Be Happie!