Catering in Oud Zuilen

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Uw favoriete  catering

Online catering regelen? Dat doe je bij Happie Delivery. Voor elke bijeenkomst keuze uit een super groot assortiment; BBQ, Hapjes, Lunch, Buffetten, High Tea's & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in Oud Zuilen
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn vrouw en ik hadden een themafeest geregeld via Happie Delivery Catering. Ze hadden het goed geregeld. erg enthousiast en kundig en het eten was smaakvol. Ga zo door!. "

- Mevrouw C. Vogelaar .

Merci! Het evenement was zeer geslaagd. De gasten waren enorm tevreden. Graag tot snel. "

- Meneer U. Jacobs .

Onze school heeft afgelopen week een Spaans menu bij jullie geregeld. Het heeft geweldig gesmaakt! Met het eten en jullie flexibiliteit hebben jullie onze gasten in de watten gelegd. . "

- Meneer G. El Morabet .

Catering in Oud Zuilen laten bezorgen doet heel Nederland gemakkelijk op het web via Happie Delivery!

Deze prachtige stad kent altijd wat te doen. Zo kent deze plaats talloze festiviteiten en een spetterende uitgaanscentrum die u jaarlijks kunt doorstruinen. In zo’n feestelijke gemeente, is het ook niet raar dat veel particulieren en bedrijven zoekend zijn naar een cateringbedrijf voor hun Catering in Oud Zuilen. Of u nu een zakelijk event host of een prive feestje viert. Voor de beste catering uit uw streek gaat u naar Cateraar Happie Delivery.

Hapjes en gerechten boeken voor jouw feestje of voor een bedrijfsevent, babyshower of zakelijke event doe je bij Happie Delivery Catering in Oud Zuilen. Met onze webshop heeft u uw catering in een handomdraai voor elkaar. Maar welke mogelijke catering kunt u allemaal bestellen? U kunt bij ons terecht voor geweldige middagmaaltijden, de allerbeste borrelhapjes, de meest smaakvolle avondmaaltijden en zelfs de meest heerlijke barbecue’s, waarbij u een BBQ meester u alles uit handen laat nemen. Van de inkopen tot het grillen en als laatst weer tot het opruimen. Zelfs de afwas wordt geregeld. Dat is toch perfect?

Catering in Oud Zuilen nodig? Welke type kunt u laten leveren?

Er zijn super veel keuzes bij Happie . Zo heeft u keuze uit de volgende type gerechten.

Lunch bestellen

De lekkerste lunches laat je regelen Happie Catering in Oud Zuilen. Voor een ieder staat er wel wat tussen. Onze lunches bestaan uit heerlijke sandwiches, verse salades, warme snacks, en zelfs diverse candybars. U kunt uw lunchpakketten individueel laten verpakken. Ook als u uw middagmaaltijden op meerdere plaatsen wilt laten bezorgen, dan is dat mogelijk.Happie Delivery maakt alleen gebruik van biologisch verpakkingsmateriaal. Zo doen wij ook ons best voor een fijnere wereld.

High Tea 

Wilt u uniekers dan een doorsnee middagmaaltijd, dan kunt u kiezen voor een High Tea. Diverse pakketten boordevol met heerlijke hartige en zoete gerechtjes. Bijvoorbeeld tiramisu, boterkoek en knapperige ciabattas met roomkaas. Te bestellen voor grotere groepen of kleine bijeenkomsten. Heeft u dieetwensen? Wij houden er natuurlijk rekening mee! Glutenvrij, lactosevrij, halal, het is helemaal geen moeite.

Buffetten

Buffeten zijn de trots van Happie Delivery Catering. De beste Catering in Oud Zuilen ,durven wij wel te zeggen. De keuze in ons menu is enorm. U vindt van Spaanse maaltijden tot saladebuffetten! Ook kunt u geheel uw eigen maaltijden laten samenstellen. Zo kiest u totaal zelf welk menu wij aan uw gasten leveren.

BBQ catering

Houdt u van een zonnig feestje, buiten in de tuin? Ga dan voor onze BBQ Catering in Oud Zuilen. Dit kan u volledig door ons laten verzorgen. Of u nu uw zinnen zet op alleen het BBQ-menu, of dat u wilt dat er een echte Grill-meester naar uw huis of werk komt. Niets is ons te gek!Wij staan voor u klaar! Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De BBQ-pakketten kunnen worden geleverd in geheel Nederland.

Borrelhapjes bestellen

Onovertroffen en originele borrelhapjes bestellen doet heel Holland via de webshop van Happie Delivery Catering in Oud Zuilen. Met onze brede keuze zorgen wij dat een ieder lievelings hapjes vindt. Van spare-ribs tot vegan hapjes en van mini pizza’s tot caprese spiesjes. Wij hebben het allemaal! De borrelhapjes worden bezorgd in alle steden van ons land.

Tapas bestellen 

Bent u ook gek op deze echte Spaanse lekkernijen? Zie dan eens onze tapasmenu’s. Met keuze uit meerdere pakketten vindt u ten alle tijden het tapas pakket dat perfect past bij uw bijeenkomst.

 

Uw producten op temperatuur laten leveren, of toch a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Oud Zuilen kan uw gerechten bezorgen waar, wanneer en hoe u dat wilt. wilt dat de producten gekoeld geleverd worden en dat u het zelf opwarmt (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Verlangt u dat het warm wordt geleverd? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Happie Delivery is van alle marken thuis Zo heeft u Mexicaanse, Aziatische, Amerikaanse, Spaanse en Italiaanse catering in ons assortiment. Ook voor niet alledaagse catering zit u helemaal goed bij Happie. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Oud Zuilen bestellen!

Happie Delivery staat garant voor authentieke  en lekkere catering. Online uw bestelling regelen was nimmer zo eenvoudig. Wilt u het liefst catering op maat? Dan maken wij binnen 24 uur een voorstel. Geheel gratis en vrijblijvend natuurlijk.

Be Happie!