Catering in Noordwolde

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Authentieke  catering

Online uw catering regelen? Dat doe je bij Happie Delivery. Voor elke bijeenkomst keuze uit een extra groot assortiment; BBQ, Hapjes, Lunch, Buffetten, High Tea's & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in Noordwolde
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn collega's en ik hadden een BBQ-party laten organiseren door Happie Delivery . Ze hadden het goed georganiseerd. Hun medewerkers waren zeer enthousiast en professioneel en het eten was zalig. Ga zo door!. "

- Mevrouw C. Baaldert .

Super bedankt! Het feestje was zeer geslaagd. Onze feestgangers waren enorm enthousiast. Snel nog eens doen :D. "

- Meneer A. Postma .

Ons bedrijf heeft van de week een Italiaans diner bij jullie geregeld. Het heeft geweldig gesmaakt! Met de snelheid en de services hebben jullie onze gasten in de watten gelegd. . "

- Mevrouw G. Alaoui .

Catering in Noordwolde laten bezorgen doe je simpel op het internet via Happie Delivery!

Die unieke gemeente biedt altijd wat te ervaren. Zo heeft u in deze plaats talloze bezienswaardigheden en een spetterende uitgaanscentrum die u door het jaar heen kunt beleven. In zo’n feestelijke gemeente, is het ook niet raar dat veel mensen op zoek zijn naar een online maaltijdbereider voor hun Catering in Noordwolde. Of u nu bedrijfsbijeenkomst organiseert of een prive feestje geeft. Voor de meest geweldige gerechten uit uw streek neemt u contact op met Cateraar Happie Delivery.

Catering laten leveren voor bijvoorbeeld een verjaardag, babyshower of bedrijfsevent doe je bij Happie Delivery Catering in Noordwolde. Via onze online bestelomgeving heeft u uw favoriete gerechten gemakkelijk geregeld. Maar wat voor gerechten kunt u allemaal bestellen? U zit hier helemaal goed voor geweldige sandwiches en salades, de meest originele party snacks, de meest smakelijke buffetten, maar ook de de lekkerste BBQ-pakketten, waarbij u een doorgewinterde BBQ-kok u alles uit handen laat nemen. Van de voorbereidingen tot het grillen en uiteindelijk weer tot de schoonmaak. Zelfs de vuile vaat wordt gedaan. Dat is toch geweldig?

Catering in Noordwolde nodig? Welke soorten bezorgen wij allemaal?

Er zijn super veel opties bij Happie . Zo heeft u keuze uit de volgende soorten catering.

Lunch bestellen

De verste middag maaltijden regel je bij Happie Catering in Noordwolde. Voor een ieder zit er wel wat tussen. Onze lunches bestaan uit diverse broodjes, verse salades, warme broodjes, en zelfs diverse zoetigheden. Laat indien gewenst uw middagmaaltijden individueel verpakken. Ook wanneer u uw lunchpakketten bij verschillende mensen wilt laten leveren, dan is dat geen probleem.Happie maakt alleen gebruik van biologische verpakking. Zo zorgen wij, net als vele, voor een fijnere wereld.

High Tea 

Wilt u uitgebreiders dan een alledaagse middagmaaltijd, dan kunt u gaan voor een High Tea. Diverse menus boordevol met lekkere hartige en zoete snacks. Bijvoorbeeld makarons, scones en uitgebreide ciabattas met carpaccio. Te regelen voor grote groepen of kleine samenkomsten. Heeft u dieetwensen? Wij houden er gewoon rekening mee! Halal, glutenvrij, lactosevrij, het is volledig geen moeite.

Buffetten

Buffeten zijn de specialiteit van Happie Delivery Catering. De lekkerste Catering in Noordwolde ,durven wij wel te zeggen. De keuze op onze website is gigantisch. U vindt van Spaanse maaltijden tot saladebuffetten! Daarnaast kunt u geheel uw eigen gerechten laten samenstellen. Zo bepaalt u totaal zelf welke lekkernijen wij op uw event bezorgen.

BBQ catering

Ook zin in een zonnig feestje, onder de volle zon? Bekijk dan eens onze BBQ Catering in Noordwolde. Dit kan u geheel door ons laten verzorgen. Of u nu uw zinnen zet op alleen het BBQ-pakket, of dat u ook een BBQ-koning wilt boeken. Wij regelen het allemaal Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De barbecues worden bezorgd in heel Holland.

Borrelhapjes bestellen

Onovertroffen en unieke hapjes regelen doet heel Holland via de webshop van Happie Delivery Catering in Noordwolde. Met onze brede keuze zorgen wij dat een ieder lievelings hapjes vindt. Van canapés tot vegan hapjes en van albondigas tot fruit spiesjes. U vindt het hier allemaal. De fingerood worden bezorgd in heel ons land.

Tapas bestellen 

Bent u ook gek op deze fenomenale Spaanse gerechten? Zie dan eens onze tapasmenu’s. Met keuze uit meerdere pakketten vindt u altijd de tapas catering dat perfect past bij uw feestje.

 

Jouw producten warm laten afleveren, of liever a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Noordwolde kan uw maaltijden bezorgen hoe, wanneer en waar u dat uitkomt. Verlangt dat de gerechten gekoeld geleverd worden en dat u deze zelf in de oven doet (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Wilt u dat het warm geleverd wordt? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Wij zijn van alle marken thuis Zo vindt u Mexicaanse, Aziatische, Amerikaanse, Spaanse en Italiaanse catering in onze arrangementen. Ook voor originele catering zit u goed bij Happie Delivery. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Noordwolde bestellen!

Happie Delivery Catering staat voor unieke  en tongstrelende catering. Online uw bestelling regelen was nog nooit zo eenvoudig. Wilt u liever catering op maat? Dan maken wij binnen 24 uur een offerte. Geheel gratis en vrijblijvend. Of Course!

Be Happie!