Catering in Nieuwolda

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Authentieke  catering

Online uw catering regelen? Dat doe je bij Happie Delivery. Voor elke gelegenheid keuze uit een extra groot assortiment; BBQ, Hapjes, Lunch, Buffetten, High Tea's & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in Nieuwolda
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn vrouw en ik hadden een evenement laten organiseren door Happie Delivery . Ze hadden het goed geregeld. Hun medewerkers waren erg enthousiast en professioneel en de hapjes was erg lekker. Ga zo door!. "

- Mevrouw B. Verstheen .

Thanks dames en heren! De bedrijfsborrel was zeer geslaagd. De teams waren enorm enthousiast. We zien jullie snel. "

- Meneer W. Bos .

De vereniging heeft verleden week een Mexicaans menu bij jullie geregeld. Het was perfect! Het smaakte top! Met de service en de smaak hebben jullie jullie zelf overtroffen. . "

- Mevrouw G. el Yousfi .

Catering in Nieuwolda laten bezorgen doe je simpel op het web via Happie Delivery!

Die buitengewone stad biedt altijd wat te doen. Zo geniet deze plaats talloze bezienswaardigheden en een gezellige nachtleven die u jaarlijks kunt bezoeken. Met zoveel leuks te doen, is het ook niet raar dat veel mensen zoekend zijn naar een cateraar voor hun Catering in Nieuwolda. Of u nu bedrijfsbijeenkomst organiseert of een particulier feestje houdt. Voor de beste maaltijden uit uw streek gaat u naar Happie Delivery Catering.

Maaltijden laten bezorgen voor bijvoorbeeld een trouwerij, jubileum of zakelijke bijeenkomst doe je bij Happie Delivery Catering in Nieuwolda. Met onze webwinkel heeft u uw catering eenvoudig geregeld. Maar wat voor gerechten kunt u allemaal bestellen? U zit hier helemaal goed voor zalige sandwiches en salades, de beste hapjes, de meest smaakvolle buffetten, maar ook de meest malse BBQ’s, waarbij u een doorgewinterde BBQ-kok alles voor u laat regelen. Van de inkopen tot het grillen en tenslotte weer tot het opruimen. Zelfs de vuile vaat wordt gedaan. Dat klinkt toch perfect?

Catering in Nieuwolda nodig? Welke soorten leveren wij allemaal?

Er zijn erg veel opties bij Happie Delivery . Zo kunt u de volgende type gerechten bij ons bestellen.

Lunch bestellen

De lekkerste middag maaltijden bestel je Happie Catering in Nieuwolda. Voor een ieder is er iets te vinden op onze site. Onze lunchpakketten bestaan uit heerlijke sandwiches, knapperige salades, warme snacks, en zelfs diverse candybars. Laat indien gewenst uw middagmaaltijden individueel verpakken. Zelfs wanneer u uw lunchpakketten bij verschillende mensen wilt laten leveren, dan is dat een optie.Wij maken uitsluitend gebruik van ecologisch verpakkingsmateriaal. Zo doen wij ook uiterste best voor een fijnere wereld.

High Tea 

Heeft u trek in iets authentiekers dan een gebruikelijke lunch, dan kunt u kiezen voor een High Tea. Diverse opties bommetje vol met zalige hartige en zoete gerechtjes. Bijvoorbeeld makarons, cheesecake en uitgebreide sandwiches met humus. Te regelen voor grote groepen of kleinere samenkomsten. Heeft u dieetwensen? Happie houdt er vanzelfsprekend rekening mee! Glutenvrij, lactosevrij, halal, het is volledig geen probleem.

Buffetten

Buffeten zijn de kracht van Happie Delivery Catering. De meest tongstrelende Catering in Nieuwolda ,durven wij wel te zeggen. De keuze online is erg groot. U vindt van Italiaanse menu’s tot soepbuffetten! Tevens, kunt u geheel uw eigen gerechten laten samenstellen. Zo bepaalt u totaal zelf welke maaltijden wij op uw event leveren.

BBQ catering

Bent u liefhebber van een zonnig feestje, buiten in de tuin? Ga dan voor onze BBQ Catering in Nieuwolda. Dit kan u geheel door ons laten regelen. Of u nu gaat voor alleen het BBQ-pakket, of dat u wilt dat er een echte BBQ-koning naar u op locatie komt. Wij regelen het allemaal Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De barbecues worden bezorgd in geheel Nederland.

Borrelhapjes bestellen

Zalige en originele borrelhapjes bestellen doet heel Holland in de online winkel van Happie Delivery Catering in Nieuwolda. Met onze brede keuze zorgen wij dat iedereen lievelings hapjes vindt. Van spare-ribs tot vegan hapjes en van albondigas tot caprese spiesjes. Wij hebben het allemaal! De fingerood worden bezorgd in alle steden van Nederland.

Tapas bestellen 

Houdt u van deze echte Spaanse lekkernijen? Zie dan eens onze tapasmenu’s. Met keuze uit meerdere pakketten vindt u ten alle tijden het tapas pakket dat naadloos aansluit bij uw bijeenkomst.

 

Uw catering warm laten bezorgen, of toch a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Nieuwolda kan uw producten afleveren wanneer, waar en hoe u dat wilt. Is het beter dat de maaltijden koud bezorgd worden en dat u het zelf in de oven doet (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Verlangt u dat het warm aankomt? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Happie Delivery Catering is van alle marken thuis Zo bestaat ons assortiment uit Spaanse, Mexicaanse, Italiaanse, Aziatische en Amerikaanse catering in onze arrangementen. Ook voor niet alledaagse catering bent u bij ons aan het juiste adres. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Nieuwolda bestellen!

Happie Delivery Catering staat garant voor unieke  en smaakvolle catering. Online bestellen was nog nooit zo eenvoudig. Wilt u liever catering op maat? Dan maken wij binnen eendag een voorstel. Geheel vrijblijvend en gratis. Of Course!

Be Happie!