Catering in Neerlangel

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Your favorite  catering

Catering regelen? Dat doe je bij Happie Delivery. Voor elke gelegenheid keuze uit een extra groot assortiment; BBQ, Hapjes, Buffetten, Lunch, High Tea's & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in Neerlangel
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn vrouw en ik hadden een bijeenkomst laten regelen door Happie Delivery Catering. Het was goed geregeld. Hun medewerkers waren zeer vrolijk en professioneel en de hapjes was erg lekker. Ga zo door!. "

- Meneer X. Vogelaar .

Thanks dames en heren! Het evenement was om van te smullen. De teams waren enorm tevreden. Snel nog eens doen :D. "

- Mevrouw E. Scholten .

Ons bedrijf had van de week een Italiaans diner bij Happie Delivery besteld. Het heeft geweldig gesmaakt! Met de service en de smaak hebben jullie een waar feest neergezet. . "

- Mevrouw A. Amrani .

Catering in Neerlangel laten bezorgen doe je simpel op het web via Happie Delivery!

Die buitengewone gemeente biedt altijd wat te doen. Zo heeft u in deze plaats vele bezienswaardigheden en een spetterende centrum die u gedurende het jaar kunt bezoeken. In zo’n actieve stad, zal het dan ook niet verbazen dat veel mensen op zoek zijn naar een cateringbedrijf voor hun Catering in Neerlangel. Het maakt niet uit of u bedrijfsbijeenkomst houdt of een prive feestje houdt. Voor de lekkerste catering uit uw streek komt u bij Cateraar Happie Delivery.

Maaltijden regelen voor bijvoorbeeld een bachelorparty, jubileum of bedrijfsbijeenkomst doe je bij Happie Delivery Catering in Neerlangel. Met onze webshop heeft u uw favoriete gerechten simpel besteld. Maar welke mogelijke catering heeft Happie allemaal? U zit hier helemaal goed voor heerlijke middagmaaltijden, de beste fingerfood, de meest tongstrelende avondmaaltijden, maar ook de gezelligste BBQ party's, waarbij u een BBQ meester u alles uit handen laat nemen. Van de voorbereidingen tot het grillen en uiteindelijk weer tot de schoonmaak. Zelfs de vaat wordt gedaan. Dat klinkt toch als muziek in de oren?

Catering in Neerlangel nodig? Welke soorten kunt u laten leveren?

Er zijn erg veel opties bij Happie . Zo heeft u keuze uit de volgende type gerechten.

Lunch bestellen

De verste lunches laat je regelen Happie Catering in Neerlangel. Voor iedereen staat er wel wat tussen. Onze lunchpakketten bestaan uit diverse broodjes, verse salades, warme snacks, of zelfs diverse powerbars. Laat indien gewenst uw lunches per persoon verpakken. Zelfs wanneer u uw lunchpakketten op meerdere adresssen wilt laten bezorgen, dan is dat een optie.Happie maakt alleen gebruik van ecologische verpakking. Zo doen wij, net als velen, ons best voor een gezondere natuur.

High Tea 

Heeft u voorkeur voor iets uitgebreiders dan een normale middagmaaltijd, dan kunnen jullie kiezen voor een High Tea. Diverse keuzes boordevol met zalige zoete en hartige snacks. Bijvoorbeeld makarons, boterkoek en uitgebreide broodjes met roomkaas. Te reserveren voor grote groepen of kleinere feestjes. Heeft u dieetwensen? Wij houden er gewoon rekening mee! Glutenvrij, lactosevrij, halal, het is allemaal geen moeite.

Buffetten

Buffeten zijn de kracht van Happie Delivery Catering. De beste Catering in Neerlangel ,kan je wel zeggen. Ons assortiment is reuze. U vindt van Spaanse menu’s tot saladebuffetten! Ook kunt u geheel uw eigen menu laten samenstellen. Zo kiest u helemaal zelf welke lekkernijen wij aan uw gasten serveren.

BBQ catering

Bent u liefhebber van een zonnig feestje, buiten in de tuin? Ga dan voor onze BBQ Catering in Neerlangel. Dat kunnen wij van A tot Z voor u regelen. Of u nu kiest voor alleen het BBQ-pakket, of dat u ook een BBQ-meester wilt laten komen. Niets is ons te gek!Wij staan voor u klaar! Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De BBQ-pakketten kunnen worden geleverd in geheel Holland.

Borrelhapjes bestellen

Onovertroffen en unieke hapjes laten bezorgen doet heel Holland in de webshop van Happie Delivery Catering in Neerlangel. Met onze vele opties zorgen wij dat een ieder lievelings hapjes vindt. Van spare-ribs tot vegan hapjes en van albondigas tot fruit spiesjes. Wij hebben het allemaal! De fingerood worden bezorgd in elke provincie van Nederland.

Tapas bestellen 

Ook fan van deze echte Spaanse lekkernijen? Bekijk dan eens onze tapas buffetten. Met keuze uit vele menus vindt u ten alle tijden het tapas pakket dat naadloos aansluit bij uw bijeenkomst.

 

Jouw producten warm laten afleveren, of liever a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Neerlangel kan uw maaltijden bezorgen wanneer, waar en hoe u dat uitkomt. Verlangt dat de maaltijden koel geleverd worden en dat u het zelf in de oven doet (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Wilt u dat het warm aankomt? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Happie Delivery is van alle marken thuis Zo bestaat ons assortiment uit Mexicaanse, Aziatische, Amerikaanse, Spaanse en Italiaanse catering in ons assortiment. Ook voor niet alledaagse catering zit u goed bij Happie Delivery. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Neerlangel bestellen!

Happie Delivery Catering staat voor unieke  en lekkere catering. Online bestellen was nimmer zo eenvoudig. Wilt u het liefst catering op maat? Dan maken wij binnen eendag een voorstel. Geheel gratis en vrijblijvend. Of Course!

Be Happie!