Catering in Middelie

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Authentieke  catering

Online uw catering bestellen? Dat doe je bij Happie Delivery. Voor elk feest keuze uit een ongelofelijk groot assortiment; Hapjes, Lunch, High Tea's, Buffetten, BBQ & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in Middelie
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn medewerkers hebben een evenement laten regelen door Happie Delivery Catering. Het was goed geregeld. Het personeel is zeer aardig en professioneel en de hapjes was overheerlijk. Ga zo door!. "

- Mevrouw L. Vogelaar .

Merci! De bijeenkomst was fantastisch. De gasten waren helemaal happy. Snel nog eens doen :D. "

- Meneer W. Van der Linden .

Onze stichting had van het weekend een Spaans menu bij Happie Delivery geregeld. Het heeft geweldig gesmaakt! Met de snelheid en de services hebben jullie onze gasten in de watten gelegd. . "

- Mevrouw H. Amrani .

Catering in Middelie laten bezorgen doet heel Holland eenvoudig online via Happie Delivery!

Die buitengewone stad heeft veel leuks om mee te maken. Zo heeft u in deze plaats talloze festivals en een bruisende nachtleven die u door het jaar heen kunt doorstruinen. Met zoveel leuke bezigheden, zal het dan ook niet verbazen dat veel mensen en bedrijven op zoek zijn naar een traiteur voor hun Catering in Middelie. Het maakt niet uit of u een bedrijfsevenement organiseert of een particulier feestje geeft. Voor de beste catering uit uw streek neemt u contact op met Happie.

Maaltijden bestellen voor bijvoorbeeld een bachelorparty, jubileum of zakelijke bijeenkomst doe je bij Happie Delivery Catering in Middelie. Met onze online winkel heeft u uw catering snel geregeld. Maar welke heerlijke opties heeft Happie Delivery allemaal? U zit hier helemaal goed voor geweldige lunches, de beste party snacks, de meest smakelijke buffetten, maar ook de meest malse BBQ’s, waarbij u een doorgewinterde BBQ-kok u alles uit handen laat nemen. Van de voorbereidingen tot het grillen en tenslotte weer tot de schoonmaak. Zelfs de vuile vaat wordt gedaan. Dat is toch super?

Catering in Middelie nodig? Welke type wordt er allemaal bezorgd?

De webshop van Happie Delivery Catering staat bomvol met lekkernijen. Zo kunt u kiezen uit de volgende type gerechten.

Lunch bestellen

De lekkerste lunches laat je bezorgen door Happie Catering in Middelie. Voor iedereen staat er wel wat tussen. Onze lunchpakketten bestaan uit verchillende soorten broodjes, knapperige salades, warme snacks, en zelfs diverse zoetigheden. Laat indien gewenst uw lunches per persoon verpakken. Zelfs als u uw lunches op meerdere plaatsen wilt laten bezorgen, dan is dat geen probleem.Happie maakt alleen gebruik van ecologisch verpakkingsmateriaal. Zo doen wij, net als velen, ons best voor een beter milieu.

High Tea 

Heeft u behoefte aan iets luxers dan een doorsnee lunch, dan kan je gaan voor een High Tea. Diverse pakketten bommetje vol met heerlijke hartige en zoete gerechtjes. Bijvoorbeeld brownies, boterkoek en knapperige ciabattas met humus. Te bestellen voor grote groepen of kleine ontmoetingen. Hebben uw gasten dieetwensen? Happie Delivery houdt er uiteraard rekening mee! Glutenvrij, lactosevrij, halal, het is compleet geen issue.

Buffetten

Buffeten is het specialisme van Happie Delivery Catering. De meest tongstrelende Catering in Middelie ,durven wij wel te zeggen. De keuze op onze website is enorm. U vindt van Spaanse menu’s tot saladebuffetten! Daarnaast kunt u geheel uw eigen menu laten samenstellen. Zo kiest u geheel zelf welke gerechten wij aan uw gasten serveren.

BBQ catering

Houdt u van een echt zomers feestje, onder de volle zon? Ga dan voor onze BBQ Catering in Middelie. Dit kan u geheel door ons laten regelen. Of u nu uw zinnen zet op alleen het BBQ-menu, of dat u ook een BBQ-meester wilt boeken. We got it all Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De barbecues worden bezorgd in heel Holland.

Borrelhapjes bestellen

Onovertroffen en unieke hapjes regelen doet heel Nederland in de online winkel van Happie Delivery Catering in Middelie. Met onze brede keuze zorgen wij dat iedereen lievelings hapjes vindt. Van spare-ribs tot vega hapjes en van mini pizza’s tot fruit spiesjes. U vindt het hier allemaal. De hapjes worden bezorgd in elke provincie van Holland.

Tapas bestellen 

Houdt u van deze fenomenale Mediteraanse? Zie dan eens onze tapasmenu’s. Met keuze uit vele menus vindt u ten alle tijden het tapas pakket dat naadloos aansluit bij uw bijeenkomst.

 

Jouw catering warm laten leveren, of toch a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Middelie kan uw maaltijden bezorgen waar, wanneer en hoe u dat uitkomt. Verlangt dat de producten koud geleverd worden en dat u het zelf op temperatuur brengt (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Liever dat het warm aankomt? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Wij zijn van alle marken thuis Zo vindt u Mexicaanse, Aziatische, Amerikaanse, Spaanse en Italiaanse catering op onze website. Ook voor niet alledaagse catering zit u helemaal goed bij Happie. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Middelie bestellen!

Happie Delivery staat voor authentieke  en tongstrelende catering. Online uw bestelling regelen was nimmer zo eenvoudig. Wilt u liever catering op maat? Dan maken wij binnen 24 uur een offerte. Geheel gratis en vrijblijvend natuurlijk.

Be Happie!