Catering in Meteren

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Authentieke  catering

Online catering regelen? Dat doe je bij Happie Delivery. Voor elk feest keuze uit een extra groot assortiment; BBQ, Hapjes, Lunch, Buffetten, High Tea's & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in Meteren
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn vrouw en ik hebben een bijeenkomst laten regelen door Happie Delivery . Het was prima georganiseerd. Hun medewerkers waren erg vrolijk en professioneel en de hapjes was zalig. Ga zo door!. "

- Meneer N. Stallem .

Thanks dames en heren! Het event was fantastisch. De teams waren enorm tevreden. Tot de volgende keer. "

- Meneer U. Bos .

Onze school had afgelopen week een Mexicaans menu bij jullie geregeld. Het heeft geweldig gesmaakt! Met het eten en jullie flexibiliteit hebben jullie een waar feest neergezet. . "

- Meneer J. Idrissi .

Catering in Meteren bestellen doet heel Nederland eenvoudig op het internet via Happie Delivery!

Deze prachtige stad heeft veel leuke activiteiten te bieden. Zo zijn er in deze plaats vele evenementen en een spetterende uitgaanscentrum die u op uw vrije dagen kunt meemaken. Met zoveel leuke activiteiten, is het dan ook niet vreemd dat veel particulieren en bedrijven zoekend zijn naar een online traiteur voor hun Catering in Meteren. Of u nu een bedrijfsfeestje houdt of een particulier feestje geeft. Voor de beste maaltijden uit uw streek komt u bij Happie Delivery Catering.

Maaltijden regelen voor jouw feestje of voor een bedrijfsbijeenkomst, jubileum of bedrijfsbijeenkomst doe je bij Happie Delivery Catering in Meteren. Via onze online bestelomgeving heeft u uw lievelingsgerechten snel besteld. Maar welke mogelijke catering kunt u allemaal bestellen? U kunt bij ons terecht voor zalige lunches, de meest unieke party hapjes, de meest smaakvolle avondmaaltijden en zelfs de meest malse BBQ’s, waarbij u een BBQ meester alles voor u laat regelen. Van het aansteken van de BBQ tot het echte BBQ werk en als laatst weer tot de schoonmaak. Zowaar de vuile vaat wordt gedaan. Dat is toch als muziek in de oren?

Catering in Meteren nodig? Welke type wordt er allemaal bezorgd?

Er zijn ongelofelijk veel keuzes bij Happie . Zo kunt u de volgende soorten catering bij ons bestellen.

Lunch bestellen

De verste lunches regel je bij Happie Catering in Meteren. Voor een ieder is er iets te vinden in onze webwinkel. Onze lunchpakketten bestaan uit heerlijke sandwiches, knapperige salades, warme snacks, en zelfs diverse zoetigheden. Laat indien gewenst uw lunches individueel verpakken. Ook als u uw lunchpakketten bij verschillende mensen wilt laten leveren, dan is dat geen probleem.Happie Delivery maakt uitsluitend gebruik van ecologische verpakking. Zo doen wij, net als velen, ons uiterste best voor een gezondere wereld.

High Tea 

Wilt u feestelijkers dan een zo’n gangbare lunch, dan kunnen jullie kiezen voor een High Tea. Diverse menus boordevol met heerlijke hartige en zoete gerechtjes. Bijvoorbeeld tiramisu, scones en uitgebreide sandwiches met humus. Te regelen voor grotere groepen of kleine feestjes. Hebben uw gasten dieetwensen? Happie Delivery houdt er vanzelfsprekend rekening mee! Halal, glutenvrij, lactosevrij, het is helemaal geen moeite.

Buffetten

Buffeten zijn de kracht van Happie Delivery Catering. De lekkerste Catering in Meteren haal je hier. De keuze op onze website is enorm. U vindt van Mexicaanse maaltijden tot saladebuffetten! Tevens, kunt u geheel uw eigen menu laten samenstellen. Zo bepaalt u totaal zelf welke lekkernijen wij op uw event presenteren.

BBQ catering

Bent u liefhebber van een super gezellig feestje, onder de volle zon? Bekijk dan eens onze BBQ Catering in Meteren. Dat kunnen wij volledig voor u regelen. Of u nu gaat voor alleen het barbecue-pakket, of dat u wilt dat er een echte BBQ-koning naar uw huis of werk komt. Wij regelen het allemaal Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De BBQ-pakketten worden bezorgd in geheel Nederland.

Borrelhapjes bestellen

Zalige en authentieke borrelhapjes regelen doet heel Holland via de webshop van Happie Delivery Catering in Meteren. Met onze brede keuze zorgen wij dat iedereen z’n favoriete borrelhapjes vindt. Van canapés tot vegan hapjes en van albondigas tot fruit spiesjes. U vindt het hier allemaal. De hapjes worden bezorgd in elke provincie van Holland.

Tapas bestellen 

Houdt u van deze echte Spaanse lekkernijen? Bekijk dan eens onze tapas buffetten. Met keuze uit meerdere menus vindt u ten alle tijden het tapas pakket dat naadloos aansluit bij uw bijeenkomst.

 

Uw maaltijden warm laten bezorgen, of liever a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Meteren kan uw producten afleveren waar, wanneer en hoe u dat wilt. wilt dat de producten koel bezorgd worden en dat u het zelf in de oven doet (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Liever dat het warm aankomt? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Wij zijn van alle marken thuis Zo bestaat ons assortiment uit Amerikaanse, Aziatische, Italiaanse, Mexicaanse en Spaanse catering op onze website. Ook voor originele catering zit u helemaal goed bij Happie. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Meteren bestellen!

Happie Delivery Catering staat voor unieke  en smaakvolle catering. Online bestellen was nog nooit zo gemakkelijk. Wilt u liever catering op maat? Dan maken wij binnen 24 uur een voorstel. Geheel gratis en vrijblijvend natuurlijk.

Be Happie!