Catering in Marken

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Authentieke  catering

Online uw catering bestellen? Dat doe je bij Happie Delivery Catering. Voor elke bijeenkomst keuze uit een extra groot assortiment; BBQ, Hapjes, Buffetten, Lunch, High Tea's & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in Marken
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn collega's en ik hebben een feest geregeld via Happie Delivery . Het was top geregeld. erg enthousiast en kundig en de catering was smaakvol. Ga zo door!. "

- Meneer L. Roedes .

Thanks dames en heren! Het event was zeer geslaagd. De gasten waren helemaal happy. Graag tot snel. "

- Meneer Y. Huijsman .

Ik had van het weekend een Mexicaans buffet bij jullie besteld. Het was perfect! Het smaakte top! Met de service en de smaak hebben jullie onze gasten in de watten gelegd. . "

- Mevrouw J. Amrani .

Catering in Marken laten leveren doet heel Nederland gemakkelijk online via Happie Delivery!

Deze buitengewone gemeente biedt altijd wat te ervaren. Zo geniet deze plaats talloze festiviteiten en een spetterende uitgaanscentrum die u op uw dagje vrij kunt doorstruinen. In zo’n feestelijke gemeente, is het ook niet raar dat veel mensen op zoek zijn naar een traiteur voor hun Catering in Marken. Het maakt niet uit of u een bedrijfsevenement host of een particulier feestje viert. Voor de beste gerechten uit uw streek komt u bij Happie Delivery.

Maaltijden laten bezorgen voor bijvoorbeeld een bachelorparty, babyshower of bedrijfsbijeenkomst doe je bij Happie Delivery Catering in Marken. Via onze webwinkel heeft u uw favoriete gerechten eenvoudig voor elkaar. Maar welke mogelijke catering heeft Happie Delivery Catering allemaal? U bent aan het juiste adres voor heerlijke lunches, de beste hapjes, de meest smakelijke avondmaaltijden, maar ook de meest heerlijke barbecue’s, waarbij u een echte grill-koning alles voor u laat regelen. Van het aansteken van de BBQ tot het grillen en uiteindelijk weer tot het opruimen. Ook de vaat wordt gedaan. Dat is toch geweldig?

Catering in Marken nodig? Welke type leveren wij allemaal?

De webwinkel van Cateraar Happie Delivery staat tot de nok toe vol met heerlijkheden. Zo kunt u kiezen uit de volgende soorten catering.

Lunch bestellen

De lekkerste middag maaltijden regel je bij Happie Catering in Marken. Voor iedereen is er iets te vinden in ons assortiment. Onze lunchpakketten bestaan uit diverse broodjes, knapperige salades, warme snacks, en zelfs diverse candybars. Laat indien gewenst uw middagmaaltijden individueel verpakken. Zelfs wanneer u uw middagmaaltijden op meerdere plaatsen wilt laten bezorgen, dan is dat mogelijk.Happie Delivery Catering maakt alleen gebruik van biologisch verpakkingsmateriaal. Zo doen wij, net als velen, ons uiterste best voor een gezondere wereld.

High Tea 

Heeft u zin in iets uniekers dan een normale lunch, dan kan je kiezen voor een High Tea. Diverse keuzes helemaal vol met lekkere hartige en zoete snacks. Bijvoorbeeld brownies, scones en heerlijke sandwiches met carpaccio. Te regelen voor grote groepen of kleinere samenkomsten. Hebben uw gasten dieetwensen? Happie Delivery houdt er natuurlijk rekening mee! Halal, glutenvrij, lactosevrij, het is allemaal geen moeite.

Buffetten

Buffeten is het specialisme van Happie Delivery Catering. De lekkerste Catering in Marken ,kan je wel zeggen. De keuze op onze website is gigantisch. U vindt van Italiaanse menu’s tot soepbuffetten! Daarnaast kunt u geheel uw eigen menu laten samenstellen. Zo bepaalt u compleet zelf welke maaltijden wij op uw bijeenkomst leveren.

BBQ catering

Ook zin in een super gezellig feestje, onder de volle zon? Zie dan onze BBQ Catering in Marken. Dat kunnen wij geheel voor u verzorgen. Of u nu uw zinnen zet op alleen het barbecue-menu, of dat u ook een BBQ-Kok wilt laten komen. Wij regelen het allemaal Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De BBQ-pakketten worden bezorgd in heel Holland.

Borrelhapjes bestellen

Zalige en originele borrelhapjes regelen doet heel Holland via de webshop van Happie Delivery Catering in Marken. Met ons grote assortiment zorgen wij dat iedereen z’n favoriete hapjes vindt. Van spare-ribs tot vega hapjes en van albondigas tot fruit spiesjes. U vindt het hier allemaal. De fingerood worden bezorgd in elke provincie van Nederland.

Tapas bestellen 

Ook fan van deze echte Spaanse lekkernijen? Zie dan eens onze tapasmenu’s. Met keuze uit vele pakketten vindt u altijd het tapas pakket dat naadloos aansluit bij uw event.

 

Uw producten op temperatuur laten leveren, of toch a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Marken kan uw gerechten afleveren hoe, wanneer en waar u dat uitkomt. Verlangt dat de catering koel bezorgd worden en dat u het zelf op temperatuur brengt (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Verlangt u dat het warm wordt geleverd? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Wij zijn van alle marken thuis Zo hebben wij Spaanse, Mexicaanse, Italiaanse, Aziatische en Amerikaanse catering op onze website. Ook voor unieke catering zit u goed bij Happie Delivery. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Marken bestellen!

Happie Delivery staat voor authentieke  en smaakvolle catering. Online uw bestelling regelen was nimmer zo gemakkelijk. Wilt u liever catering op maat? Dan maken wij binnen 24 uur een offerte. Geheel vrijblijvend en gratis natuurlijk.

Be Happie!