Catering in Mariaparochie

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Authentieke  catering

Online catering bestellen? Dat doe je bij Happie Delivery. Voor elke bijeenkomst keuze uit een ongelofelijk groot assortiment; BBQ, Hapjes, Lunch, Buffetten, High Tea's & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in Mariaparochie
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn collega's en ik hadden een BBQ-party laten organiseren door Happie Delivery Catering. Het was prima georganiseerd. Het personeel was zeer aardig en kundig en het eten was erg lekker. Ga zo door!. "

- Mevrouw C. Kramers .

Merci! De bedrijfsborrel was om van te smullen. De medewerkers vonden het om nooit te vergeten. Snel nog eens doen :D. "

- Mevrouw R. Dekker .

De vereniging had verleden week een Aziatisch diner bij jullie geregeld. Het was top! Met de en de service hebben jullie onze avond gemaakt. . "

- Mevrouw I. Idrissi .

Catering in Mariaparochie laten bezorgen doet heel Nederland eenvoudig op het internet via Happie Delivery!

Deze gezellige gemeente biedt altijd wat te ervaren. Zo zijn er in deze plaats talloze bezienswaardigheden en een gezellige centrum die u op uw dagje vrij kunt bezoeken. In zo’n actieve stad, is het ook niet raar dat velen zoeken naar een online cateraar voor hun Catering in Mariaparochie. Het maakt niet uit of u een zakelijk feestje host of een prive feestje houdt. Voor de lekkerste maaltijden uit uw streek belt u met Happie.

Catering boeken voor jouw feestje of voor een bedrijfsbijeenkomst, jubileum of bedrijfsevent doe je bij Happie Catering in Mariaparochie. Met onze online bestelomgeving heeft u uw lievelingsgerechten eenvoudig besteld. Maar welke mogelijke catering kunt u allemaal bestellen? U bent aan het juiste adres voor zalige sandwiches en salades, de beste fingerfood, de meest smaakvolle buffetten en zelfs de de lekkerste BBQ-pakketten, waarbij u een doorgewinterde BBQ-kok alles voor u laat regelen. Van de voorbereidingen tot het echte BBQ werk en als laatst weer tot het opruimen. Zowaar de vaat wordt gedaan. Dat klinkt toch als muziek in de oren?

Catering in Mariaparochie nodig? Welke type wordt er allemaal geleverd?

Er zijn super veel keuzes bij Happie Delivery Catering . Zo heeft u keuze uit de volgende soorten catering.

Lunch bestellen

De lekkerste lunches laat je bezorgen door Happie Catering in Mariaparochie. Voor iedereen staat er wel wat tussen. Onze lunchpakketten bestaan uit verchillende soorten broodjes, verse salades, warme broodjes, of zelfs diverse powerbars. U kunt uw middagmaaltijden per persoon laten verpakken. Ook wanneer u uw lunches op meerdere plaatsen wilt laten bezorgen, dan is dat mogelijk.Happie maakt alleen gebruik van ecologisch verpakkingsmateriaal. Zo zorgen wij, net als vele, voor een gezondere wereld.

High Tea 

Heeft u zin in iets authentiekers dan een zo’n gangbare lunch, dan kan je kiezen voor een High Tea. Diverse opties helemaal vol met zalige zoete en hartige snacks. Bijvoorbeeld brownies, cheesecake en uitgebreide sandwiches met carpaccio. Te laten bezorgen voor grote groepen of kleinere ontmoetingen. Heeft u dieetwensen? Happie houdt er absoluut rekening mee! Lactosevrij, glutenvrij of halal, het is volkomen geen probleem.

Buffetten

Buffeten zijn de trots van Happie Delivery Catering. De beste Catering in Mariaparochie ,kan je wel zeggen. De keuze op onze website is enorm. U vindt van Spaanse menu’s tot soepbuffetten! Ook kunt u geheel uw eigen menu laten samenstellen. Zo kiest u totaal zelf welke maaltijden wij aan uw gasten serveren.

BBQ catering

Ook zin in een echt zomers feestje, buiten in de tuin? Zie dan onze BBQ Catering in Mariaparochie. Dat kunnen wij helemaal voor u verzorgen. Of u nu kiest voor alleen het barbecue-menu, of dat u ook een BBQ-meester wilt boeken. Wij regelen het allemaal Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De BBQ’s worden geleverd in heel Nederland.

Borrelhapjes bestellen

Zalige en unieke borrelhapjes regelen doet heel Nederland in de online winkel van Happie Delivery Catering in Mariaparochie. Met onze vele opties zorgen wij dat een ieder lievelings borrelhapjes vindt. Van canapés tot vegan hapjes en van albondigas tot fruit spiesjes. U vindt het hier allemaal. De partysnacks worden bezorgd in elke provincie van Nederland.

Tapas bestellen 

Houdt u van deze echte Spaanse lekkernijen? Zie dan eens onze tapasmenu’s. Met keuze uit vele menus vindt u ten alle tijden het tapas pakket dat naadloos aansluit bij uw feestje.

 

Uw catering warm laten leveren, of toch a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Mariaparochie kan uw producten bezorgen hoe, wanneer en waar u dat wilt. wilt dat de producten koud bezorgd worden en dat u deze zelf verwarmt (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Verlangt u dat het warm aankomt? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Happie Delivery is van alle marken thuis Zo hebben wij Italiaanse, Aziatische, Amerikaanse, Spaanse en Mexicaanse catering op onze website. Ook voor catering die u niet vaak ziet zit u helemaal goed bij Happie. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Mariaparochie bestellen!

Happie Delivery staat voor unieke  en lekkere catering. Online uw bestelling regelen was nimmer zo gemakkelijk. Wilt u liever catering op maat? Dan maken wij binnen eendag een offerte. Geheel gratis en vrijblijvend natuurlijk.

Be Happie!