Catering in Mantgum

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Authentieke  catering

Catering bestellen? Dat doe je bij Happie Delivery Catering. Voor elke gelegenheid keuze uit een ongelofelijk groot assortiment; BBQ, Hapjes, Lunch, Buffetten, High Tea's & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in Mantgum
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn medewerkers hebben een bijeenkomst laten organiseren door Happie Delivery Catering. Ze hadden het prima georganiseerd. zeer vrolijk en professioneel en het diner was smaakvol. Ga zo door!. "

- Meneer Z. Essenlaar .

Merci! Het evenement was om van te smullen. De studenten waren enorm enthousiast. Snel nog eens doen :D. "

- Meneer T. Postma .

Ons bedrijf had afgelopen week een Aziatisch diner bij jullie geregeld. Het heeft geweldig gesmaakt! Met het eten en jullie flexibiliteit hebben jullie onze avond gemaakt. . "

- Meneer H. el Yousfi .

Catering in Mantgum laten leveren doe je gemakkelijk op het web via Happie Delivery!

Deze unieke plaats kent altijd wat te doen. Zo zijn er in deze plaats tal van events en een gezellige uitgaanscentrum die u op uw vrije dagen kunt bezoeken. Met zoveel leuks te doen, is het ook niet raar dat veel mensen en bedrijven op zoek zijn naar een online maaltijdbereider voor hun Catering in Mantgum. Het maakt niet uit of u een bedrijfsevenement houdt of een prive feestje houdt. Voor de lekkerste gerechten uit uw streek belt u met Happie Delivery.

Hapjes en gerechten laten bezorgen voor jouw feestje of voor een bedrijfsbijeenkomst, jubileum of bedrijfsevent doe je bij Happie Delivery Catering in Mantgum. In onze online winkel heeft u uw catering in een handomdraai voor elkaar. Maar welke mogelijke catering heeft Cateraar Happie Delivery allemaal? U zit hier helemaal goed voor geweldige lunches, de allerbeste hapjes, de meest smakelijke avondmaaltijden, maar ook de meest malse BBQ’s, waarbij u een doorgewinterde BBQ-kok alles voor u laat regelen. Van de voorbereidingen tot het grillen en uiteindelijk weer tot het afbreken. Zowaar de afwas wordt gedaan. Dat klinkt toch als muziek in de oren?

Catering in Mantgum nodig? Welke type wordt er allemaal geleverd?

Het assortiment van Happie Delivery Catering is heel erg breed. Zo heeft u keuze uit de volgende type catering.

Lunch bestellen

De verste middag maaltijden laat je bezorgen door Happie Catering in Mantgum. Voor allen is er iets te vinden op onze site. Onze lunchpakketten bestaan uit heerlijke sandwiches, knapperige salades, warme snacks, en zelfs diverse zoetigheden. U kunt uw lunches per persoon laten verpakken. Zelfs als u uw middagmaaltijden op meerdere adresssen wilt laten bezorgen, dan is dat geen probleem.Happie Delivery maakt uitsluitend gebruik van ecologisch verpakkingsmateriaal. Zo doen wij, net als velen, ons best voor een gezondere wereld.

High Tea 

Heeft u trek in iets authentiekers dan een alledaagse lunch, dan kunt u gaan voor een High Tea. Diverse opties helemaal vol met lekkere hartige en zoete gerechtjes. Bijvoorbeeld brownies, boterkoek en heerlijke sandwiches met carpaccio. Te bestellen voor grote groepen of kleinere recepties. Heeft u dieetwensen? Wij houden er vanzelfsprekend rekening mee! Lactosevrij, glutenvrij of halal, het is volkomen geen moeite.

Buffetten

Buffeten is het specialisme van Happie Delivery Catering. De beste Catering in Mantgum ,kan je wel zeggen. Ons assortiment is reuze. U vindt van Spaanse maaltijden tot saladebuffetten! Daarnaast kunt u geheel uw eigen catering laten samenstellen. Zo kiest u helemaal zelf welk menu wij op uw bijeenkomst leveren.

BBQ catering

Bent u liefhebber van een super gezellig feestje, buiten in de tuin? Zie dan onze BBQ Catering in Mantgum. Dat kunnen wij volledig voor u verzorgen. Of u nu gaat voor alleen het BBQ-pakket, of dat u wilt dat er een echte Grill-meester naar u op locatie komt. Niets is ons te gek!Wij staan voor u klaar! Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De barbecues kunnen worden geleverd in geheel Holland.

Borrelhapjes bestellen

Zalige en ambachtelijke borrelhapjes laten bezorgen doet heel Holland via de webshop van Happie Delivery Catering in Mantgum. Met ons grote assortiment zorgen wij dat iedereen lievelings borrelhapjes vindt. Van canapés tot vegan hapjes en van albondigas tot fruit spiesjes. U vindt het hier allemaal. De borrelhapjes worden geleverd in heel ons land.

Tapas bestellen 

Ook fan van deze fenomenale Spaanse gerechten? Bekijk dan eens onze tapas buffetten. Met keuze uit vele pakketten vindt u altijd de tapas catering dat naadloos aansluit bij uw event.

 

Jouw producten op temperatuur laten bezorgen, of toch a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Mantgum kan uw gerechten afleveren wanneer, waar en hoe u dat wilt. Verlangt dat de gerechten koel geleverd worden en dat u deze zelf verwarmt (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Liever dat het warm geleverd wordt? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Wij zijn bekend op elk culinair terrein Zo heeft u Italiaanse, Aziatische, Amerikaanse, Spaanse en Mexicaanse catering in onze webshop. Ook voor niet alledaagse catering zit u goed bij Happie Delivery. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Mantgum bestellen!

Happie Delivery staat voor originele  en lekkere catering. Online uw bestelling regelen was nog nooit zo eenvoudig. Wilt u het liefst catering op maat? Dan maken wij binnen 24 uur een offerte. Geheel gratis en vrijblijvend. Of Course!

Be Happie!